- Konu Sahibi gunesin_kizi
-
çok beğendim bayıkdım göğüs dekoltesi de süpermiş:) bi daha gelin olasım geldi
ya cnm walla sağolun dün ölçülerimi verdim hala tam emin olamıyorum seçenek çok olunca insanın kafası karışıyor .
ewet cnm bu çok sağol ben anlamadığım için bu işlerden bir kaç yere denemeye gitttim alıcımısınız filan dediler.bende boşverdim modeli beğendim bir arkdasım dikecek.sanırım istediğim düzeltmeleri yaptırıcam o yüzden biraz rahatım ewet klasik şeyleri seviyorumModeli bulmak bayağı bir uğraştırdı ama benden kaçmazÖnce dekordan ve çekimin havasından demetrios olduğunu tahmin ettim, genelde böyle şatafatlı koltuklarda koyu fon üstüne çekim yapıyorlar, model özelliklerini sıralayınca birkaç benzer resim atlamasında buldum.
İstersen ilk mesajını düzenleyerek resmi oraya ekle.
Gelelim gelinliğe. Model eski bir model, klasik bir tercih tabi ki ama birazcık demode. Yine de klasiklerden hoşlanıyorsun ki tercih etmişsin diyelim.
Bence göğüs dekoltesi fazla. Rahat edemezsin, herkesin gözleri dekoltene kayıyor gibi gelir, bazılarınınki kayar da, insanlık hali.
belim ince ama göğüsler ne büyük ne küçük orta:):):)üstüne benzer bir model denemeden sipariş verme bence
fiziğinle cok alakalı yakısıp yakısmayacagı
eger incecik belin dolgun göğüslerin varsa cok güzel durabilir
belim ince ama göğüsler ne büyük ne küçük orta:):):)
ewet cnm bu çok sağol ben anlamadığım için bu işlerden bir kaç yere denemeye gitttim alıcımısınız filan dediler.bende boşverdim modeli beğendim bir arkdasım dikecek.sanırım istediğim düzeltmeleri yaptırıcam o yüzden biraz rahatım ewet klasik şeyleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?