• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim hakkında düşüncelerinizi paylaşırmısınız??

gunesin_kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
61
0
86
Antalya
$Fotoğraf0...jpg

kızlar cep telefonundan çektim pek net değil üzerinde belinden göğsüne kadar taş işleme olucak .daha önce bu tarz gelinlik giyen arkdaşlar varmı bana fikir verirlerse sevinirim

$gelinlik-modellerihh.jpg

cnm ikinci eklediğim tarzda işlemeler aslında dekoltte benimkinde daha derin ama istediğin şekilde dekolteyi kapatabiliriz dedi fikirlerinizi bekliyorum

bana sanki dekoltesi fazla geldi.. onun dışında muhteşem görünüyor.. çok beğendim :16:

Son düzenleme:
Modeli bulmak bayağı bir uğraştırdı ama benden kaçmaz :D Önce dekordan ve çekimin havasından demetrios olduğunu tahmin ettim, genelde böyle şatafatlı koltuklarda koyu fon üstüne çekim yapıyorlar, model özelliklerini sıralayınca birkaç benzer resim atlamasında buldum.

9f8b776469156a311dc9c28cef077db7.jpg

İstersen ilk mesajını düzenleyerek resmi oraya ekle.

Gelelim gelinliğe. Model eski bir model, klasik bir tercih tabi ki ama birazcık demode. Yine de klasiklerden hoşlanıyorsun ki tercih etmişsin diyelim.

Bence göğüs dekoltesi fazla. Rahat edemezsin, herkesin gözleri dekoltene kayıyor gibi gelir, bazılarınınki kayar da, insanlık hali.

üstüne benzer bir model denemeden sipariş verme bence
fiziğinle cok alakalı yakısıp yakısmayacagı
eger incecik belin dolgun göğüslerin varsa cok güzel durabilir

bu arada, kadıköy merkezde birçok gelinlikçide bu gelinliğin nerdeyse aynısından hazır bir sürü var. çünkü çok bilindik bir model. izmirde de olacaktır. gezdiniz mi yeterince?

çok güzel gözüküyor eminim ki içinde prensesler gibi olucaksındır taş işlemeler harika eğer çok büyük göğüslerin yoksa dekoltesi de abartılı durmaz.mutluluklar......

Modeli bulmak bayağı bir uğraştırdı ama benden kaçmaz :D Önce dekordan ve çekimin havasından demetrios olduğunu tahmin ettim, genelde böyle şatafatlı koltuklarda koyu fon üstüne çekim yapıyorlar, model özelliklerini sıralayınca birkaç benzer resim atlamasında buldum.

9f8b776469156a311dc9c28cef077db7.jpg

İstersen ilk mesajını düzenleyerek resmi oraya ekle.

Gelelim gelinliğe. Model eski bir model, klasik bir tercih tabi ki ama birazcık demode. Yine de klasiklerden hoşlanıyorsun ki tercih etmişsin diyelim.

Bence göğüs dekoltesi fazla. Rahat edemezsin, herkesin gözleri dekoltene kayıyor gibi gelir, bazılarınınki kayar da, insanlık hali.
ewet cnm bu çok sağol ben anlamadığım için bu işlerden bir kaç yere denemeye gitttim alıcımısınız filan dediler.bende boşverdim modeli beğendim bir arkdasım dikecek.sanırım istediğim düzeltmeleri yaptırıcam o yüzden biraz rahatım ewet klasik şeyleri seviyorum

ewet cnm bu çok sağol ben anlamadığım için bu işlerden bir kaç yere denemeye gitttim alıcımısınız filan dediler.bende boşverdim modeli beğendim bir arkdasım dikecek.sanırım istediğim düzeltmeleri yaptırıcam o yüzden biraz rahatım ewet klasik şeyleri seviyorum

hayırlısı olsun o zaman. umarım güzel diker arkadaşınız. bu model gelinliklerde en zor kısım tül eteği üstteki büstiyerle güzelce birleştirmek. eskiden bu tarz gelinliker iki parça olurmuş. son 6-7 yıldır iki parçalar tamamen piyasadan kalkmış, öyle demişti gelinlikçim. umarım siz güzel bir çözüm bulursunuz. ben bu meselede çözüm olarak en çok kuşak bağlanmasını seviyorum.

Mesela şu gelinliği hep beğenmişimdir:

imgRes.ashx

s10_cwg322.jpg

Bu da dediğime örnek:

wedding-dressesb01035-1.jpg

Aksi halde şu şekilde bir geçiş oluyor ki ben şahsen pek beğenmiyorum, ya da iki parça olacak gelinliğin...

imgRes.ashx

Back