• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Evet cnm ya farkettim..maalesef kendimize ayiracak zamanimiz olmuyor... :KK16:
Asilama dediginde cok sasrdm cnku hc dogal yolla denedinizmi die sormadi bile..suan deniorz ama bilmiorm iste nolur..belkide zaman kaybediorz direk asilamami ypsaydik:110:
Rabb im verecekse her turlu verir... zamani gelince olur zaten doktorlar tedaviler vesile... sana bir cocuk verecekse doktor ayagina gelir... bosa dememisler iyi olacak hastanin doktor ayagina gelir diye :)

bence buralardan alma geyve çok karanlık memleket insanları çok karışık balıkesir edremit civarlarından almanı tavsiye ederim çünkü orası benim memleketim ve doğa çok güzel
Ya orasi istanbula cok uzak bnm esim de canakkaleli orda da yer var ama bn haftasonlari kacayim diyirum. Bi kuzinam olsun bahce falan yapim.. boyle hayallerim var.

Merhaba kizlar Allah nasip ederse bende bu ay hamile kalmak istiyorum insallah. 2 yil demememizden sonra tup bebek tedavisinin yarisinda kendiligimden hamile (bende pko esimde morfoloji bozuklugu var)kaldim ama nasip degilmis. Bos gebelik oldu ve 19 ocakta alindi. Su an 2. Reglim kurtajdan sonra hic bir yapisiklik falan yok cok sukur doktorum deneyin dedi. Hatta ona kalsa hemen yumurta takibi yapcak. Ama ben bu surecte doktorlardan hastnelerden cok bunaldim. Bu ayi dogal kurlerle degerlendiricem. Hersey nasip. Ben reglinin 16. Gunu gibi yumurtluyorum buda 25 nisana falan denk geliyor. Daha coook var.insallah Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin.

Merhaba kizlar Allah nasip ederse bende bu ay hamile kalmak istiyorum insallah. 2 yil demememizden sonra tup bebek tedavisinin yarisinda kendiligimden hamile (bende pko esimde morfoloji bozuklugu var)kaldim ama nasip degilmis. Bos gebelik oldu ve 19 ocakta alindi. Su an 2. Reglim kurtajdan sonra hic bir yapisiklik falan yok cok sukur doktorum deneyin dedi. Hatta ona kalsa hemen yumurta takibi yapcak. Ama ben bu surecte doktorlardan hastnelerden cok bunaldim. Bu ayi dogal kurlerle degerlendiricem. Hersey nasip. Ben reglinin 16. Gunu gibi yumurtluyorum buda 25 nisana falan denk geliyor. Daha coook var.insallah Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin.
merhaba canım hoş geldin.:KK25:inşallah en kısa sürede hamile kalırız hepimiz.hangi kürleri yapacaksın?

Insaallah olur canım...

[QUila, post: 40480033, member: 665300"]5 gün old. İlacin ismi ne cnm adetliyken baslasaymistin keske

Back