kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

testte negatif çıkmıştıya kızlar. az önce lavaboya girdim.akıntıyla karışık kahvemsi leke geldi peçeteyle silince.yerleşme olabilir mi? eğer yerleşmeyse o yüzden mi çıkmamıştır testte? ayyy çok heyecan yaptım kızlar nerdesiniz yaaa

Testi swbah mi yaptin cnm ve ilk idrar olmasi gerekiyor cnm hadi insallah gebesindier cnm yarin sabah tekrar yap test bakalim ne cikacak

Eger hic adet olurken boyle birsey geelmiyorsa hamissindir cnm guzel haber almaya ihtiyacimiz var ccnm

Testi swbah mi yaptin cnm ve ilk idrar olmasi gerekiyor cnm hadi insallah gebesindier cnm yarin sabah tekrar yap test bakalim ne cikacak
inşallah canımm .yok canım okuldan gelince yapmıştım.o kadar negatif gördüm ki çarşambaya kadar yapmam test falan canım.inşallah adet başlangıcı değildir.gerçi hiç böyle olmazdı bende.

inşallah canımm .yok canım okuldan gelince yapmıştım.o kadar negatif gördüm ki çarşambaya kadar yapmam test falan canım.inşallah adet başlangıcı değildir.gerçi hiç böyle olmazdı bende.
İnsallah bhayirli haberini aliriz cnm

Az kalmi,s iki gun sabret o zmn cnm.. Yine kendini koru nolur nolmaz agir ve is yapma

merhaba canım hoş geldin.inşallah en kısa sürede hamile kalırız hepimiz.hangi kürleri yapacaksın?
Gecen ay sogan kuru yapmistim. Bu ay incir havuc denicem insallah ama kist yapiyor dediler korktum biraz. Esimede keciboynuzu yapiyorum. Bide inofolic verdi doktorum bakalim hayirlisi

Gecen ay sogan kuru yapmistim. Bu ay incir havuc denicem insallah ama kist yapiyor dediler korktum biraz. Esimede keciboynuzu yapiyorum. Bide inofolic verdi doktorum bakalim hayirlisi
hayırlısı canım.bu ay olmazsa ben de soğan kürünü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…