- 18 Mart 2015
- 124
- 117
- 18
- 42
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.701
tamam canımCanım ben yapamadım ya telden giriyorum ya beceremedim.yarin bi daha test yaparım bi bakalım.
Ovulasyon mu gebelik mi ovulasyon yaptım çift çizgi ama çok köyü degil
İcimden bi his hamilesin die geciyor cnm yapsana gebelik testiOvulasyon mu gebelik mi ovulasyon yaptım çift çizgi ama çok köyü degil
Noldu canım niye moralin bozuk
Esine kizdim tatlim sinirimi bozdu cnm hicbur setvyapmak istemiyor bazen bebek bile istemiyorum o derecekuşum neden moralin bozuk ne oldu
canım kızma ev işlerinden bahsediyorsan eğer benim eşimde hiç yapmaz daha çok dağıtır olsun dağıtsın biz toplayalım kendi evlerinde rahat etmeyeceklerde nerede rahat edecekler birde böyle düşünEsine kizdim tatlim sinirimi bozdu cnm hicbur setvyapmak istemiyor bazen bebek bile istemiyorum o derece
Canim boşver ya pzt ikimizin de boş günü ben temizlik yapiyorum mal gibi bilgisayarin başında bi de acıktım ben diyor hepsi ayniEsine kizdim tatlim sinirimi bozdu cnm hicbur setvyapmak istemiyor bazen bebek bile istemiyorum o derece
Insaallah canım gebelik yaptım bembeyaz çıktı ikinci cizgi falan yokİcimden bi his hamilesin die geciyor cnm yapsana gebelik testi
Canim boşver ya pzt ikimizin de boş günü ben temizlik yapiyorum mal gibi bilgisayarin başında bi de acıktım ben diyor hepsi ayni
olsun daha 3 gün var moral bozmaInsaallah canım gebelik yaptım bembeyaz çıktı ikinci cizgi falan yok
canım kızma ev işlerinden bahsediyorsan eğer benim eşimde hiç yapmaz daha çok dağıtır olsun dağıtsın biz toplayalım kendi evlerinde rahat etmeyeceklerde nerede rahat edecekler birde böyle düşün
Canim benim ovulasyon testi yaptın mi bugun hicmambia ne oldu canım niye kötüsün? aman boşver yaaa hayat işte bi öyleyiz bi böylebazen bende istemiyorum çocuk ya hele de bugünlerde boşver diyorum kendi kendime sonra yine üzülüyorum. yine test yaptım yine bembeyaz.bata kalmış 2 gün hala beyaz.olsa çıkardı yani yok yok yok. sanki tüm dünya üstüme üstüme geliyor. hayattan bezmiş gibiyim bu bebek olayı beni mahvetti ya çok fazla düşünür oldum kendimi bi türlü rahat bırakamıyorum. valla bu ay 5 yaş yaşlandım en az amaaann sizi de bunalttım kızlar ya.bi yemek yapıyım geliyorum kızlar
yok canım ovulasyon testi almamıştım ben.ama bu ay alıcam. nasıl çıktı seninki.ikiside koyuysa hamilesin demek oluyo sanırımCanim benim ovulasyon testi yaptın mi bugun hic
İnan bnmde oyle cnm bcikmayabiliyormdiyor bizimkisi ama bn tereddutlerim olusmaya basladi bilmiyorum cnm,, cnm bazi insanlarda cikmayabiliyormus o yuzden cok takma serbest birak cnm kendini bnim arkasim alti ay ne cekti surekli adetl gecikti midesi bulandi filan artik umudum kalmadi nie olmuyor dedi bn cok takiyorsun dedim ve o ay aklina gelmemis hamile cnm bebisi olacakCanim benim ovulasyon testi yaptın mi bugun hic
Melek o yuzden aklina getirme cnmİnan bnmde oyle cnm cocuk istemiyor bazen bizimkisi hadi yapalim diyor ama bn tereddutlerim olusmaya basladi bilmiyorum cnm,, cnm bazi insanlarda cikmayabiliyormus o yuzden cok takma serbest birak cnm kendini bnim arkasim alti ay ne cekti surekli adetl gecikti midesi bulandi filan artik umudum kalmadi nie olmuyor dedi bn cok takiyorsun dedim ve o ay aklina gelmemis hamile cnm bebisi olacak
Kirmizilari gorene kadar umudunu kaybetmek yok cnm. Canim ilk idrarinla yapacaksin gevbelik testini cnm sabahIAz canım gebelik yaptım bembeyaz çıktı ikinci cizgi falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?