- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.721
inşallah canım.ama ben çok dayanıksız çıktım kızlar şimdiden çökmüş durumdayım.hatta vazgeçmek üzereyim bebekten falanMelek profilindeki bebek cok tatli ya oyle bebislerimiz olur insallah bu arada kizlar bn telden giriyorum bazen eksil yada yazim yalnisi olabilir telden girmek zor oluyor. Ve bir yeri silmek istedigimde baskantarafinsilmis oluyor
Canim guclu ol cnm. Allah buyuktur hayirli evlar versinde elinayagi duzgun akli dengesi yerinde cnm. Gec etsin guc etmesin bundada var bir hayir de cnm bn bir yil korunmadik ay ay oldugunda bunda da var hayir dedim gercektende oyle oldu cnm allahnbizi bizden daha iyinbiliyor i yuzden demekki zamani daha gelmemis cnm27melekcnmost: 40478334 .!.:inşallah canım.ama ben çok dayanıksız çıktım kızlar şimdiden çökmüş durumdayım.hatta vazgeçmek üzereyim bebekten falan
zaten kabullenmekten başka bir şey gelmiyor elimden canım.tabiki sağlıklı olsun da vakti önemli değil ama insan çok üzülüyor ya kızlar.Canim guclu ol cnm. Allah buyuktur hayirli evlar versinde elinayagi duzgun akli dengesi yerinde cnm. Gec etsin guc etmesin bundada var bir hayir de cnm bn bir yil korunmadik ay ay oldugunda bunda da var hayir dedim gercektende oyle oldu cnm allahnbizi bizden daha iyinbiliyor i yuzden demekki zamani daha gelmemis cnm
Melek cevrende hamis var mi bnm akrabalarimin hepsi hamile.. Beni dusunsene bn cok takintili biriydim cnm bebek konusunda artik takmiyorum taktikca kendime ediyorum o yuzden akisa biraktimzathamile..ullenmekten başka bir şey gelmiyor elimden canım.tabiki sağlıklı olsun da vakti önemli değil ama insan çok üzülüyor ya kızlar.
olmaz mı canım.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım çoktan doğurdu.nerdeyse ikinciyi düşünecekler.bi ben kaldım böyle yaaMelek cevrende hamis var mi bnm akrabalarimin hepsi hamile.. Beni dusunsene bn cok takintili biriydim cnm bebek konusunda artik takmiyorum taktikca kendime ediyorum o yuzden akisa biraktim
He oyle cnm biz dusunmuyoruz dedigimde bir tuaf bakmalar yok sunun olmuyormusta su sebepten demeler artyik duymamzliktan geliyorumolmaz mı canım.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım çoktan doğurdu.nerdeyse ikinciyi düşünecekler.bi ben kaldım böyle yaazaten ne zaman diye soranları hiç söylememe bile gerek yok tahmin ediyosundur
Bİ doktora gozuk bnce enfeksiyon alabilirkızlar konu açtım ama burda da sorayım. benim adetim 25 mart. 7 si yumurtlama bugün ilişkiye girdik. sonra ne göreyim kan. korkuyorum. peçetede küçük damla ve pembe renk akıntı. adetime 8 gün var. yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. ya akıntım kaşınntım enfeksiyon yada ağrım da yok.. neden oldu ki acaba ya.
sırf bu yüzden bir yere gitmek de istemiyorumHe oyle cnm biz dusunmuyoruz dedigimde bir tuaf bakmalar yok sunun olmuyormusta su sebepten demeler artyik duymamzliktan geliyorum
bence yerleşme kanamasına benziyorkızlar konu açtım ama burda da sorayım. benim adetim 25 mart. 7 si yumurtlama bugün ilişkiye girdik. sonra ne göreyim kan. korkuyorum. peçetede küçük damla ve pembe renk akıntı. adetime 8 gün var. yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. ya akıntım kaşınntım enfeksiyon yada ağrım da yok.. neden oldu ki acaba ya.
adetimi beklicem artık dr gitmek için. ama hiç bir belirti yok ki normalde ben çok enfeksiyon kaparım ama bu sefer o kadar rahartım ki anltamam.Bİ doktora gozuk bnce enfeksiyon alabilir
ya da belki farketmemiş hissetmemiş olabilirsin tahriş olmuştur.kızlar konu açtım ama burda da sorayım. benim adetim 25 mart. 7 si yumurtlama bugün ilişkiye girdik. sonra ne göreyim kan. korkuyorum. peçetede küçük damla ve pembe renk akıntı. adetime 8 gün var. yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. ya akıntım kaşınntım enfeksiyon yada ağrım da yok.. neden oldu ki acaba ya.
canım ağzından bal damlıyor ama heveslnemek istemiyorum. neyse 8 gün daha sıkıcam dşimi artıkbence yerleşme kanamasına benziyor
yok canım ovulasyon testi almamıştım ben.ama bu ay alıcam. nasıl çıktı seninki.ikiside koyuysa hamilesin demek oluyo sanırım
senin bat perşembe dimi canım? idrar testi yapmışmıydınYok koyu değil canim 2.si
Büyük gün ne zaman canıben beklemedeyim şu an sesim çıkmıyo yazdıklarınızı okuyorum
idrar yaptım bembeyaz canimsenin bat perşembe dimi canım? idrar testi yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?