kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Melek profilindeki bebek cok tatli ya oyle bebislerimiz olur insallah bu arada kizlar bn telden giriyorum bazen eksil yada yazim yalnisi olabilir telden girmek zor oluyor. Ve bir yeri silmek istedigimde baskantarafinsilmis oluyor
inşallah canım.ama ben çok dayanıksız çıktım kızlar şimdiden çökmüş durumdayım.hatta vazgeçmek üzereyim bebekten falan

27melekcnmost: 40478334 .!.:
inşallah canım.ama ben çok dayanıksız çıktım kızlar şimdiden çökmüş durumdayım.hatta vazgeçmek üzereyim bebekten falan
Canim guclu ol cnm. Allah buyuktur hayirli evlar versinde elinayagi duzgun akli dengesi yerinde cnm. Gec etsin guc etmesin bundada var bir hayir de cnm bn bir yil korunmadik ay ay oldugunda bunda da var hayir dedim gercektende oyle oldu cnm allahnbizi bizden daha iyinbiliyor i yuzden demekki zamani daha gelmemis cnm

zaten kabullenmekten başka bir şey gelmiyor elimden canım.tabiki sağlıklı olsun da vakti önemli değil ama insan çok üzülüyor ya kızlar.

zathamile..ullenmekten başka bir şey gelmiyor elimden canım.tabiki sağlıklı olsun da vakti önemli değil ama insan çok üzülüyor ya kızlar.
Melek cevrende hamis var mi bnm akrabalarimin hepsi hamile.. Beni dusunsene bn cok takintili biriydim cnm bebek konusunda artik takmiyorum taktikca kendime ediyorum o yuzden akisa biraktim

Melek cevrende hamis var mi bnm akrabalarimin hepsi hamile.. Beni dusunsene bn cok takintili biriydim cnm bebek konusunda artik takmiyorum taktikca kendime ediyorum o yuzden akisa biraktim
olmaz mı canım.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım çoktan doğurdu.nerdeyse ikinciyi düşünecekler.bi ben kaldım böyle yaazaten ne zaman diye soranları hiç söylememe bile gerek yok tahmin ediyosundur

olmaz mı canım.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım çoktan doğurdu.nerdeyse ikinciyi düşünecekler.bi ben kaldım böyle yaazaten ne zaman diye soranları hiç söylememe bile gerek yok tahmin ediyosundur
He oyle cnm biz dusunmuyoruz dedigimde bir tuaf bakmalar yok sunun olmuyormusta su sebepten demeler artyik duymamzliktan geliyorum

kızlar konu açtım ama burda da sorayım. benim adetim 25 mart. 7 si yumurtlama bugün ilişkiye girdik. sonra ne göreyim kan. korkuyorum. peçetede küçük damla ve pembe renk akıntı. adetime 8 gün var. yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. ya akıntım kaşınntım enfeksiyon yada ağrım da yok.. neden oldu ki acaba ya.

Bİ doktora gozuk bnce enfeksiyon alabilir

bence yerleşme kanamasına benziyor

ya da belki farketmemiş hissetmemiş olabilirsin tahriş olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…