- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.681
Olur mu olur Allah bilir canım umudunu kaybetme benim son 3 guncanım ne bileyim ben olmayacağına inandırdım artık kendimi hayellerimi kiilitleyp kaldırdım şimdilik 3 tane kocaman kistle olursa zaten mucize olur
benimde son 6 gün şimdi kalkıp test yaptım tertemiz gerçi olsa bile daha çıkmaz ama artık antibiyotik kullandım zaten 2 tane varsada düşer inşlh yokturOlur mu olur Allah bilir canım umudunu kaybetme benim son 3 gun
ayy canim hosgeldin azkalmis bata hayirli haber alirsan sole masallah oglusunada darisi basima ins.kayinvaliden bi ruyada bizim icin gorse:))merhabalar benimde adet tarihim 17-18nisan karnıma ağrılar başladı
kyv rüyasında bir erkek bebek görmüş geçen sefer oğlumda da rüya görmüş üzerine hamile kalmıştım bakalım bu sefer kyvnin rüyası gerçek olacakmı
ALLAH SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAHayy canim hosgeldin azkalmis bata hayirli haber alirsan sole masallah oglusunada darisi basima ins.kayinvaliden bi ruyada bizim icin gorse:))
Allahımmmm inanılmaz zayıfsın kızzzz et ye dolma ye pilav ye biraz ekmek ye bu neeeee adam dokununca sırf kemik gelecek eline kadın dediğin etli butlu olur azıcık şaka yapıyorum sakın kızma hee ama lütfen hemen kilo almaya ççalış sağlığından olursun yoksagunaydinm beybiler napuosunz hayirli haber alan hisseden var mi?ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ya ne zaman koyulascak anlamafim sanirim bu ay hic yumurtlamicam neyse can sa bargunumde hasta olsamda kilo aldirici ilaclarima baslasam..buarada topicte zayiflamak isteyen vardi diyetisyenin bana solediginin tam tersini uygula mesala bana cok su iciyosun demisti felakett icerim o zayiflatiyomus meyve yerim cok mesala yemek yemem meyve yerim yeme bukadar yemek ye dedi sebze yiyebilirsin ama dedi sok oldum ama yani ben cok yemeden meyve yiyorum oglen yemek yemem hayatta mesala gecede yemem bi sabah sikii yaparim okadar bode bazi besinlere alerjim var umarim fayfali olmusumdur bende ins kilo alirim kemiklerim esime carpiyomus ole diyo sarilmaya korkuyorum diyo bide boyum 1.70 dusun cirkinigi bugun ciktim tartiya 42.8 fi allah herkese once saglik sonra saglikli bebis nasip etsnopuldunuz
Canim benim ben de zayıfim mlsf 50.5 kiloyum. Eskiden 55 56 kiloyum sonra bi zayıfladim ben de çok su içerim hem de çok ben de azaltıcmgunaydinm beybiler napuosunz hayirli haber alan hisseden var mi?ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ya ne zaman koyulascak anlamafim sanirim bu ay hic yumurtlamicam neyse can sa bargunumde hasta olsamda kilo aldirici ilaclarima baslasam..buarada topicte zayiflamak isteyen vardi diyetisyenin bana solediginin tam tersini uygula mesala bana cok su iciyosun demisti felakett icerim o zayiflatiyomus meyve yerim cok mesala yemek yemem meyve yerim yeme bukadar yemek ye dedi sebze yiyebilirsin ama dedi sok oldum ama yani ben cok yemeden meyve yiyorum oglen yemek yemem hayatta mesala gecede yemem bi sabah sikii yaparim okadar bode bazi besinlere alerjim var umarim fayfali olmusumdur bende ins kilo alirim kemiklerim esime carpiyomus ole diyo sarilmaya korkuyorum diyo bide boyum 1.70 dusun cirkinigi bugun ciktim tartiya 42.8 fi allah herkese once saglik sonra saglikli bebis nasip etsnopuldunuz
amin canimm amin insallah seninde oglusuna kardes nasip eylesin rabbim 3aylik evliyim 3aydirda cocuk istiyotuz pkoluyum ben doktora nasil korunayim diye gitmistim oda korunmaman gerektigini soledi birazda moralimi bozdu acikcasi ostrojenimde dusukmus o yuzden bizde bebisimiz olsun istedik 3aydir olmuyo yai bu 3.ay olcak olmazsa eger bu ayda olmazsa dinlenmeyi dusunuyorum sonra calismalara devam etcem sen ne zamandir istiyosun oglun kac yasinda ne zamandir evlisin canimALLAH SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAH
İLK BEBEĞİMİ İSTİYORSUN NE ZAMANDIR İSTİYORSUNUZ
RABBİM HAYIRLISI İLE SANADA NASİP ETSİN
yok kuzum niye alinayim bunu bana herkes soyluyo zaten yiyemiyorum bisureden sonra midem bulaniyo artik alcam ama kararliyim evlenince alirsin demislerdi daha cok verdim simdide hammis olursan alirsin diyolar ama artik inanmiyorum evet canim esim dokununca kemik geliyomus ole diyo bide ben ondan uzun ve zayifim gario bi ciftiz yani insallahh canim insallahAllahımmmm inanılmaz zayıfsın kızzzz et ye dolma ye pilav ye biraz ekmek ye bu neeeee adam dokununca sırf kemik gelecek eline kadın dediğin etli butlu olur azıcık şaka yapıyorum sakın kızma hee ama lütfen hemen kilo almaya ççalış sağlığından olursun yoksa
evet canim cok zor zayiflik doktor bana cok zayif bi insanin kilo almasi o kadar milyonlar verip kilo vermek isteyen insanlardan daha zor oldugunu soylemisti azaltalm suyu tatlim ekmege yuklenelimCanim benim ben de zayıfim mlsf 50.5 kiloyum. Eskiden 55 56 kiloyum sonra bi zayıfladim ben de çok su içerim hem de çok ben de azaltıcm
Evet canim zor kilo almak suyu yemek arasında da içiyorum benevet canim cok zor zayiflik doktor bana cok zayif bi insanin kilo almasi o kadar milyonlar verip kilo vermek isteyen insanlardan daha zor oldugunu soylemisti azaltalm suyu tatlim ekmege yuklenelim
Gunaydiiinn kızlar rüyamda bu topikten biriyle kendi Evlerimizde et kavurduk sonra birbirimize gosterdik kimdi bilmiyorum ama
Zannnetmiyorim cnm bde antibiyorik kullaniyom gecmis oksun cnmm bm hic keyfin yok moralim cok bozujkızlarr günaydın ben çok fenaa grip oldum konuşamıyorum tıkalı göğsüm nefes dahi zor alıyorum antibiyotik açtim kiste bir zararı olmaz değilmi
Ovulasyon mu gebelik mi ovulasyon yaptım çift çizgi ama çok köyü degilGunaydin canim hayirdir test yaptin mi
Noldu canım niye moralin bozukZannnetmiyorim cnm bde antibiyorik kullaniyom gecmis oksun cnmm bm hic keyfin yok moralim cok bozuj
kuşum neden moralin bozuk ne olduZannnetmiyorim cnm bde antibiyorik kullaniyom gecmis oksun cnmm bm hic keyfin yok moralim cok bozuj
canım yüklesene testini baya bir koyu mu inşlh hamilesindir kızz hadi bakalım ayy heyecan yaptımOvulasyon mu gebelik mi ovulasyon yaptım çift çizgi ama çok köyü degil
Yok canım o kadar koyu değil yüklemeyi bilmiyorum ki ben ... dün yapmıştım bugün yapmadım ... canım sen rüya yorumu yapiyordun di mi kötü mü benim ruyacanım yüklesene testini baya bir koyu mu inşlh hamilesindir kızz hadi bakalım ayy heyecan yaptım
öyle deme garip bir çiftiz diye sizi önce Allah yakıştırmış başka söze ne hacetyok kuzum niye alinayim bunu bana herkes soyluyo zaten yiyemiyorum bisureden sonra midem bulaniyo artik alcam ama kararliyim evlenince alirsin demislerdi daha cok verdim simdide hammis olursan alirsin diyolar ama artik inanmiyorum evet canim esim dokununca kemik geliyomus ole diyo bide ben ondan uzun ve zayifim gario bi ciftiz yani insallahh canim insallah
canım aşağıda dosya yükle varya yorum yaptığın yerde oradan yükleniyor ben rüya yorumu yapmıyorum kızz güldürdün benii ama rüyan kötü değil etleri pişirmişsiniz çiğ olsa gördüğün etler kötü derdim bakYok canım o kadar koyu değil yüklemeyi bilmiyorum ki ben ... dün yapmıştım bugün yapmadım ... canım sen rüya yorumu yapiyordun di mi kötü mü benim ruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?