kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kizlar moralleri bozmayalim..ben pozitif dusunmenin etkili oldugunu dusunuyorum..burada mujdeleri okuyacagima ben eminim ..

Bu arada yaslarimiz kac? Kendimle basliyim 31

Merhaba kizlar..ben 33 yasindayim..
Buarada adetine az kalan arkadaslarim test yaptinizmi.yoksa gununuzun gecmesinimi bekliceksiniz.benim kaldi 7 gunum.ama tum regli belirtilerim devam ediyor maalesef.ins yanilirim..:/

Benim 30 canım. Off suan evdeyim eşim uyuyor evde sessizlik ne gicik

Yaslarimiz yakinmis.. İlk bebek olunca biraz gecmi kaldim acaba die dsundum..ozellikle cevre baskisi surekli sorulan sorular canimi cok skti.. Dr da direk asilama yapalim die moralimi bozdu..Fsh imda 13 olunca ... Bkalm olacak mi cok mrk ediorm...

herşey olacağina varir canimcim yaa... Hep bekliyoruz... hepimiz bazen karamsarliga dusuyoruz elbet ama... sonuc degismiyor. Yine de ilk kipirtida umut ediyoruz... Yaradan Rabbim bizim saglikli hayirli evlatlarimizi da yaratir elbet bir gun nasipse... germe kendini bos yere...

Yaslarimiz yakinmis.. İlk bebek olunca biraz gecmi kaldim acaba die dsundum..ozellikle cevre baskisi surekli sorulan sorular canimi cok skti.. Dr da direk asilama yapalim die moralimi bozdu..Fsh imda 13 olunca ... Bkalm olacak mi cok mrk ediorm...
Bana da asilama dedi doktor haziran ayina kalicak galiba bnm is... Ramazan da geliyor... ay ben napicam bilmiyorum.... is mi kosturim ev mi... koca mi...aile mi... esimin ailesi mi sasirdim... kendimi saymadim dikkat ederseniz

Bana da asilama dedi doktor haziran ayina kalicak galiba bnm is... Ramazan da geliyor... ay ben napicam bilmiyorum.... is mi kosturim ev mi... koca mi...aile mi... esimin ailesi mi sasirdim... kendimi saymadim dikkat ederseniz

Evet cnm ya farkettim..maalesef kendimize ayiracak zamanimiz olmuyor...
Asilama dediginde cok sasrdm cnku hc dogal yolla denedinizmi die sormadi bile..suan deniorz ama bilmiorm iste nolur..belkide zaman kaybediorz direk asilamami ypsaydik

Ben istanbul bostanci da oturuyorum... ama bir toprak gorelim bag bahce yapalim diye soyle uygun yollu bir arsa almaya niyetlendim Allah nasip ederse onumuzdeki ay bakicam bakalim...isten gucten firsat bulabilirsem :)
bence buralardan alma geyve çok karanlık memleket insanları çok karışık balıkesir edremit civarlarından almanı tavsiye ederim çünkü orası benim memleketim ve doğa çok güzel

Gunaydiiinn kızlar rüyamda bu topikten biriyle kendi Evlerimizde et kavurduk sonra birbirimize gosterdik kimdi bilmiyorum ama

merhabalar benimde adet tarihim 17-18nisan karnıma ağrılar başladı
kyv rüyasında bir erkek bebek görmüş geçen sefer oğlumda da rüya görmüş üzerine hamile kalmıştım bakalım bu sefer kyvnin rüyası gerçek olacakmı

kızlarr günaydın ben çok fenaa grip oldum konuşamıyorum tıkalı göğsüm nefes dahi zor alıyorum antibiyotik açtim kiste bir zararı olmaz değilmi

senin mesleğin nedir canım ağırmı işin

hamile olmam imkansız zaten kistlerden dolayı yinede korktum bir an burda okumuştum antibiyotik içip bebeğini düşürenler var sen naptın gittin mi kanama için doktora
Doktoru aradım idrar yolu ile ilgili dedi antibiyotik içmem gerekiyordu icmedim nolur neolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…