• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

y

ok canim nerde o gunler ovulasyon testi o pkoluyum ben pek yumurtlayamiyorumda onu yakalamaya calisiyoz sagol ama yinede sevindigin icin tatlim hamile degilim bisurwde olacagimi sanmiyorum gelebilirim temizlige yani:)
Olur bebegim hepsi olur... hepimiz bekliyoz... olacak Allah in izniyle... ;)

kızlar çok canım sıkkın eşim çıkıp geziyor sinir oldum bugün bir pazar günü beraberiz onuda başkalarıyla harcıyor ağladım sinirimden bıktım artık onun bu ilgisizliğinden sonra gelmiş hadi çkalım diyor bende gitmedim otururum ben evde dedim
ilk heyecanim oncelikle tsk ederim bakalim ne zaman yumurtlayabilcrm..canim turk kizinin ilk vazifesini yap trip atmak ve umursamiyomus gibi yap ama sonuna kadarda trip at bence baktin cok ustune geliyo sende cik disari benimde canim skikio de sinav stresi is stresi ben eve mahkum olmak zorunda miyim de ben ole yapiyorum pek disari cikarmiyo hatta hic ama duruo tv izlio yani korkyrm diorm anla beni diorm ck sklyrm diorm surekli konusuyorum:)))))))bazen bende cksn istyrm bensiz ama siniri olmali tabi

kızlar çok canım sıkkın eşim çıkıp geziyor sinir oldum bugün bir pazar günü beraberiz onuda başkalarıyla harcıyor ağladım sinirimden bıktım artık onun bu ilgisizliğinden sonra gelmiş hadi çkalım diyor bende gitmedim otururum ben evde dedim
Anam der ki erkeklerin bir tahtasi eksiktir. Hatta cogunun iki :KK70:sen takma... gez eglen kendini de mutlu et... olumsuzluklara degil hayatta hep olumlu seylere odaklanmak lazim canim... sen de gez dolas... erkekler bizim kadar hassas olamaz... bu mumkun degil malesef...

Selam buarada herkese bizde attik kendimizi disari hava mis kızım bisiklete bindi ben yurudum
o
Amin canım insallah allag hepinize tatirsin bu duyguyu inşallah bende ikinci bebisime kavusurum biran önce
ohh cok iyi yapmisin canim bendr evde yanliz duruyrm iste bizimki benim yerime op kizini Allah bagislasin tez zamanda kardesi olur insallah

ilk heyecanim oncelikle tsk ederim bakalim ne zaman yumurtlayabilcrm..canim turk kizinin ilk vazifesini yap trip atmak ve umursamiyomus gibi yap ama sonuna kadarda trip at bence baktin cok ustune geliyo sende cik disari benimde canim skikio de sinav stresi is stresi ben eve mahkum olmak zorunda miyim de ben ole yapiyorum pek disari cikarmiyo hatta hic ama duruo tv izlio yani korkyrm diorm anla beni diorm ck sklyrm diorm surekli konusuyorum:)))))))bazen bende cksn istyrm bensiz ama siniri olmali tabi
çok sıkıldım artık burda bir an önce atanıp gitmek istiyorum

E="Kumral-ada, post: 40461112, member: 645117"]Kızlar Nasılsıniz bakalım[/QUOTE]
Iyiyiz zaman gecirmeye calisiyoruz iste sen nasılsın

off canım çok sıkılıyor kızlar ya öyle böyle değil yapıcak hicbişey yok zaman da geçmiyor
ben adet olana kadar girmemeye karar verdim siteye iyice taktım kafaya kendi kendimi sıkıyorum bu ay boşa tedavi oldum diye yiyorum kendimi oyüzden biraz uzak kalayım bir dahaki ay inşallah tekrar gelirim inşallah sizlerdende güzel haberler alırım

Back