- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.641
Olur bebegim hepsi olur... hepimiz bekliyoz... olacak Allah in izniyle...y
ok canim nerde o gunler ovulasyon testi o pkoluyum ben pek yumurtlayamiyorumda onu yakalamaya calisiyoz sagol ama yinede sevindigin icin tatlim hamile degilim bisurwde olacagimi sanmiyorum gelebilirim temizlige yani:)
ilk heyecanim oncelikle tsk ederim bakalim ne zaman yumurtlayabilcrm..canim turk kizinin ilk vazifesini yap trip atmak ve umursamiyomus gibi yap ama sonuna kadarda trip at bence baktin cok ustune geliyo sende cik disari benimde canim skikio de sinav stresi is stresi ben eve mahkum olmak zorunda miyim de ben ole yapiyorum pek disari cikarmiyo hatta hic ama duruo tv izlio yani korkyrm diorm anla beni diorm ck sklyrm diorm surekli konusuyorum:)))))))bazen bende cksn istyrm bensiz ama siniri olmali tabikızlar çok canım sıkkın eşim çıkıp geziyor sinir oldum bugün bir pazar günü beraberiz onuda başkalarıyla harcıyor ağladım sinirimden bıktım artık onun bu ilgisizliğinden sonra gelmiş hadi çkalım diyor bende gitmedim otururum ben evde dedim
llah canim insaallah kac gun var seninbata yumurtlama donemini gectin miOlur bebegim hepsi olur... hepimiz bekliyoz... olacak Allah in izniyle...
Anam der ki erkeklerin bir tahtasi eksiktir. Hatta cogunun ikikızlar çok canım sıkkın eşim çıkıp geziyor sinir oldum bugün bir pazar günü beraberiz onuda başkalarıyla harcıyor ağladım sinirimden bıktım artık onun bu ilgisizliğinden sonra gelmiş hadi çkalım diyor bende gitmedim otururum ben evde dedim
ohh cok iyi yapmisin canim bendr evde yanliz duruyrm iste bizimki benim yerime op kizini Allah bagislasin tez zamanda kardesi olur insallahSelam buarada herkese bizde attik kendimizi disari hava mis kızım bisiklete bindi bende yürüdüm
o
Amin canım insallah allag hepinize tatirsin bu duyguyu inşallah bende ikinci bebisime kavusurum biran önce
ohh cok iyi yapmisin canim bendr evde yanliz duruyrm iste bizimki benim yerime op kizini Allah bagislasin tez zamanda kardesi olur insallah
benim batin 24une kadar yolu var... gectim sanirim testi de yapamadim tam bi silik cikmisti pazartesi gunu yapmistim..insa
llah canim insaallah kac gun var seninbata yumurtlama donemini gectin mi
Amin canım insallah allah sizede yasatsin bu duyguyu banada ikinci bebisimi nasip etsino
ohh cok iyi yapmisin canim bendr evde yanliz duruyrm iste bizimki benim yerime op kizini Allah bagislasin tez zamanda kardesi olur insallah
çok sıkıldım artık burda bir an önce atanıp gitmek istiyorumilk heyecanim oncelikle tsk ederim bakalim ne zaman yumurtlayabilcrm..canim turk kizinin ilk vazifesini yap trip atmak ve umursamiyomus gibi yap ama sonuna kadarda trip at bence baktin cok ustune geliyo sende cik disari benimde canim skikio de sinav stresi is stresi ben eve mahkum olmak zorunda miyim de ben ole yapiyorum pek disari cikarmiyo hatta hic ama duruo tv izlio yani korkyrm diorm anla beni diorm ck sklyrm diorm surekli konusuyorum:)))))))bazen bende cksn istyrm bensiz ama siniri olmali tabi
Nerdesin cnm sen ?çok sıkıldım artık burda bir an önce atanıp gitmek istiyorum
sakaryanın ilçesi hiç bir halt yokNerdesin cnm sen ?
kiz oyle deme bn geyve den arsa almayi planliyorum :)sakaryanın ilçesi hiç bir halt yok
anaaa gerçekten mi sen nerede oturuyorsunkiz oyle deme bn geyve den arsa almayi planliyorum :)
Benim 30 canım. Off suan evdeyim eşim uyuyor evde sessizlik ne gicikKizlar moralleri bozmayalim..ben pozitif dusunmenin etkili oldugunu dusunuyorum..burada mujdeleri okuyacagima ben eminim..
Bu arada yaslarimiz kac? Kendimle basliyim 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?