- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.621
sorma ya benim oturduğum yer de öyle.gezilecek bi yeri yok dön dolaş aynıkızlarr günaydın stres sıkıntı yapmayın eğer hamileyseniz bu bebeğinizide etkiler çıkın gezin eşlerinizle hava muhteşem bugün tam bahar havası benim oturduğum yer çok küçük hiç gezilecek yer yok hep aynı yerler o yüzden hep evdeyim inşlh büyük bir şehre atanırımda bol bol gezeriz eşimle
güzel bir duş aldım dinleniyorum. ha birde gün sayıyorum ama bebek için değil adet oluyum bitsin yeni çalışmalara başlayım diyeGunaydin canlar.. Napiyonu bakalim ..
günaydın kuşumm napıyorsunGunaydin canlar.. Napiyonu bakalim ..
canım belki vardır bilemezsin ki bukadar karamsar olmasorma ya benim oturduğum yer de öyle.gezilecek bi yeri yok dön dolaş aynıolmayan bebek etkilenmez kıızz etkilenen benim
canım aslında karamsar da sayılmam ama içimden gram geçmiyor var olduğu.olursa büyük sürpriz olacak yanicanım belki vardır bilemezsin ki bukadar karamsar olma
gelirim tabi canim kolay gelsinBen de evde temizlik yapiyom...kizlaar gelin yardima
Ayyy Hamile misiiiin??? Hayirli olsun canimm benim...Bi de temizlige gelim Diyo... sana temizlk yaptirilir mi hic... kacinci gunde test yaptin canim?
kız ovulasyon testi hamilelik testi değilAyyy Hamile misiiiin??? Hayirli olsun canimm benim...Bi de temizlige gelim Diyo... sana temizlk yaptirilir mi hic... kacinci gunde test yaptin canim?
hergün düzenli yap canım daha çizgi silik
80 kiloyum canim ya hemen baslamam lazim ama bugun yine gec kalktim sabah erken kalkmam lazimki duzen kurabileyim aksam yemegi gev saate kalmasınBuay ben sogan kuru yapmistim.ama onbirgun yapabildim..kac kilosun arkadasim.bende zayiflasam super olacak bebek istiyorum die umursamadim.68 kilo oldum..of.of.
ok canim nerde o gunler ovulasyon testi o pkoluyum ben pek yumurtlayamiyorumda onu yakalamaya calisiyoz sagol ama yinede sevindigin icin tatlim hamile degilim bisurwde olacagimi sanmiyorum gelebilirim temizlige yani:)Ayyy Hamile misiiiin??? Hayirli olsun canimm benim...Bi de temizlige gelim Diyo... sana temizlk yaptirilir mi hic... kacinci gunde test yaptin canim?
Amaaan dedim bi mujdeli haber geldi... neyse o da olur hayirlisiylakız ovulasyon testi hamilelik testi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?