- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.601
merhaba canım.bu belirsizlikle nasıl iyi olunursa o kadar iyiyimsenin regl ne zamandı unuttum.ben de bekliyorum henüz
15 nisan19-21 nisan arasi canim..senin ne zaman..?
Aman ben bi hüzünlendim kızlar ... Adet belirtilerim başladı sivilce çıktı göğsümde ağrı var ağlamaklı arabesk haller geliyorum diyor bana
15 nisan
Diyete basliyorum yarın sabahlarıda spor yapicam kilo vermem lazım bir dahaki ayda sogan kuru yapicam sadece
hayırlısı tabi öncelikleNe kalmis kii..hayirlisi olsun ins..belirtiler hissediyormusun peki..
hiç belli olmaz canımAman ben bi hüzünlendim kızlar ... Adet belirtilerim başladı sivilce çıktı göğsümde ağrı var ağlamaklı arabesk haller geliyorum diyor bana
hayırlısı tabi öncelikleyok canım ne gezer sıfır belirti kesin regl olcam
inşallah ama hislerim pek öyle demiyor.ben de karamsar ve hüzünlüyüm bu aralarİns olmazsinn..en azindan birimiz mutlu haber verelim..
Tam adet olacagi gun hamile kalan birini okumustum buradan. Ustelik o ay adet de gormus... Allah her şeye KadirBu
Bu ay klomen kullandım 35 gunu bulmaz sanırım ben zaten bu ayı es gectîm simdiden yumurtlama doneminde umutlar bitti :)
hayırlısı tabi öncelikleyok canım ne gezer sıfır belirti kesin regl olcam
ben henüz beklemedeyim canım bat 15 nisan.olmazsa ben de alıcam bu ay
son 3Son 4 gün korku aksiyon gerilim off ne stres yahu
bisiklet surdum top oynadım Ohhh ama kafa hep ordakızlarr günaydın stres sıkıntı yapmayın eğer hamileyseniz bu bebeğinizide etkiler çıkın gezin eşlerinizle hava muhteşem bugün tam bahar havası benim oturduğum yer çok küçük hiç gezilecek yer yok hep aynı yerler o yüzden hep evdeyim inşlh büyük bir şehre atanırımda bol bol gezeriz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?