- 16 Mart 2015
- 139
- 86
- 13
- 41
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.581
Ok cnm tesekkur ederim:)) 10 gun ekleniyor sanırım son adete?bence bir nisandan basla 10 gunden itibaren calışmaya başlayın 12 14 16 18 tarihlerinde birlikte olun
ne kisti vardı cnm sendeUltrasondan bakıp dedi cnm
Sadece kistin var demişti cnm dr..bi isim sölemedi..bnde soğan kürü içtim bir kur sora adet oldum..dr a gttım kist druyordu.. 16 günde yine adet oldum dr a gttim kistin yok olmus dedibnmde var ama bndeki çikolata kisti cm dendeki neydi
anladım cnm basi kistmiş adet olduğunda gecen kistlerdenmis cnm siz yarından itibaren gun asırı çalışmalara başlayın cnmSadece kistin var demişti cnm dr..bi isim sölemedi..bnde soğan kürü içtim bir kur sora adet oldum..dr a gttım kist druyordu.. 16 günde yine adet oldum dr a gttim kistin yok olmus dedi
cnm bildirim var ya sürekli ona basman gerekiyor yoksa gözukmuyorSitede yeniyim kzlar..Cep telinden giriyorum şuan..sürekli yenilemem migerekiyor sayfayı?
Ok cnm tesekkur ederimcnm bildirim var ya sürekli ona basman gerekiyor yoksa gözukmuyor
ovulasyon testini gebelik testi gibi yapıyosun aynı.sadece adetin bitince hergün yapıcaksın testi yumurtlama gününü kaçırmamak içinOk cnm tesekkur ederim
Calismalara basliyalim bkalm kismetimizde ne var:))
Sen bi dahaki ayi bekle o zaman Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin canim... tabi adet döngun 35i falan buluyorsa . Veya 7. Gunu bile bulabilir catlama.. ama nadir bir durum tabi6 gün surer buyuk ihtimal
Olur gülüm olur O nasil takdir ederse hemencik oluverir. Rabbim gönlüne göre versinişim Allaha kaldıysa olmuş demektir elhamdülillah o konuda teslimiyyetim tam
canım t çizgisii silik olmayacak ikiside koyu olacak ancak ozaman hamilelik olduğunu söyleyebiliriz
Merak etme hepimiz ayniyiz. Bn hamileymisim gibi hissediyorum hep... hissetmekle olaydi ilk bn hamile kalirdim. Simdiye bes cocugum olmustuMerhaba yoldaslar..mutlu hafta sonlari diliyorum hepinize..ins iyisinizdir..regli olan yoktur ins..bende belirtiler regli olacagim yonde.hamileyim diyede hissedemiyorum hiccc..napalim hayirlisi artik..:)
merhaba canım.bu belirsizlikle nasıl iyi olunursa o kadar iyiyimMerhaba yoldaslar..mutlu hafta sonlari diliyorum hepinize..ins iyisinizdir..regli olan yoktur ins..bende belirtiler regli olacagim yonde.hamileyim diyede hissedemiyorum hiccc..napalim hayirlisi artik..:)
ovulasyon testini gebelik testi gibi yapıyosun aynı.sadece adetin bitince hergün yapıcaksın testi yumurtlama gününü kaçırmamak için
evet canım.ama toplu olarak netten alırsan daha uygun olur fiyatı.eczaneden alırsan pahalı olur.gitti gidiyora bi bak orda var uygun fiyataozmn her gun 1 test almak gerek yani??
evet canım.ama toplu olarak netten alırsan daha uygun olur fiyatı.eczaneden alırsan pahalı olur.gitti gidiyora bi bak orda var uygun fiyata
ben henüz beklemedeyim canım bat 15 nisan.olmazsa ben de alıcam bu aySaol cnm..sen yapiyormusun testi
Bu ay klomen kullandım 35 gunu bulmaz sanırım ben zaten bu ayı es gectîm simdiden yumurtlama doneminde umutlar bitti :)Sen bi dahaki ayi bekle o zaman Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin canim... tabi adet döngun 35i falan buluyorsa . Veya 7. Gunu bile bulabilir catlama.. ama nadir bir durum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?