kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

bnmde var ama bndeki çikolata kisti cm dendeki neydi
Sadece kistin var demişti cnm dr..bi isim sölemedi..bnde soğan kürü içtim bir kur sora adet oldum..dr a gttım kist druyordu.. 16 günde yine adet oldum dr a gttim kistin yok olmus dedi

Sitede yeniyim kzlar..Cep telinden giriyorum şuan..sürekli yenilemem migerekiyor sayfayı?

Sadece kistin var demişti cnm dr..bi isim sölemedi..bnde soğan kürü içtim bir kur sora adet oldum..dr a gttım kist druyordu.. 16 günde yine adet oldum dr a gttim kistin yok olmus dedi
anladım cnm basi kistmiş adet olduğunda gecen kistlerdenmis cnm siz yarından itibaren gun asırı çalışmalara başlayın cnm

Merhaba yoldaslar..mutlu hafta sonlari diliyorum hepinize..ins iyisinizdir..regli olan yoktur ins..bende belirtiler regli olacagim yonde.hamileyim diyede hissedemiyorum hiccc..napalim hayirlisi artik..:)

Merhaba yoldaslar..mutlu hafta sonlari diliyorum hepinize..ins iyisinizdir..regli olan yoktur ins..bende belirtiler regli olacagim yonde.hamileyim diyede hissedemiyorum hiccc..napalim hayirlisi artik..:)
Merak etme hepimiz ayniyiz. Bn hamileymisim gibi hissediyorum hep... hissetmekle olaydi ilk bn hamile kalirdim. Simdiye bes cocugum olmustu hisle alakasi yok gülüm nasip kismet...

merhaba canım.bu belirsizlikle nasıl iyi olunursa o kadar iyiyimsenin regl ne zamandı unuttum.ben de bekliyorum henüz

Bu
Sen bi dahaki ayi bekle o zaman Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin canim... tabi adet döngun 35i falan buluyorsa . Veya 7. Gunu bile bulabilir catlama.. ama nadir bir durum tabi
Bu ay klomen kullandım 35 gunu bulmaz sanırım ben zaten bu ayı es gectîm simdiden yumurtlama doneminde umutlar bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…