kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

melek sadece sınanıyoruz canım.. allah bizi sınıyor.. dua ya cok ihtiyacımız var demek... bizimde bir gün bebek konusunda yüzümüz gülecek emin ol vakti zamanını bekliyor rabbim

Uzulmeyin kizlar napalım herseyin hayırlısi bakın ben bu ay tedaviye basladım sacma sapan bisey oldu 2 yıldır ne zaman tedaviye baslasam muhakkak bisey çıktı yarım kaldı nasip degil demekki elden bisey gelmiyor malesef rabbim büyük vardır bir hikmeti

Kızlar simdi bana akıl verin ben bidahaki ay takip yaptirmak istemiyorum sadece inofolic kullansam pkoya faydası olirmu sizce

melek sadece sınanıyoruz canım.. allah bizi sınıyor.. dua ya cok ihtiyacımız var demek... bizimde bir gün bebek konusunda yüzümüz gülecek emin ol vakti zamanını bekliyor rabbim
öyle evet.inşallah olacak bizimde.ama bekleme sürecinde çok yıpranıyor insan.ama dediğin gibi duadan başka çaremiz yok canım

Bir de szden yardım istiyorum..18 subatta ilaçla adet gördükten sonra 16 martta normal adet oldum.. sonra 1 nisanda tekrar adet oldum..dr a gittim kistin yok olmuş onun kanamasıdır normal dedi..
şimdi yumurtlama zamanımı nasıl hesaplıcam?

ultrasyondamı bakıp ded yosa görmeden mi cnm

bence bir nisandan basla 10 gunden itibaren calışmaya başlayın 12 14 16 18 tarihlerinde birlikte olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…