- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.561
Canim şimdi aradım doktorumu malum bölgeye ilgili değilmiş idrar yolları ile ilgili idrar testi yaptir dediCanim bence test yaptir sen gebelik varsa en azindan dusuk tehlikesi olup olmadigina bakarlar
yaptır bakalım cnm ne çıkacak sonuç... ve o gün kan tahlili ver cnmCanim şimdi aradım doktorumu malum bölgeye ilgili değilmiş idrar yolları ile ilgili idrar testi yaptir dedi
yaptır bakalım cnm ne çıkacak sonuç... ve o gün kan tahlili ver cnmCanim şimdi aradım doktorumu malum bölgeye ilgili değilmiş idrar yolları ile ilgili idrar testi yaptir dedi
yapma canim ya du bakalim tutayim kendimi bide ole deniyeyim 4sa.sivi almuyayim sagol kuzum4 saat biliyorum ben canım herkes öyle diyo
hadi bakalım kızlar haberlerinizi bekliyoruzyapma canim ya du bakalim tutayim kendimi bide ole deniyeyim 4sa.sivi almuyayim sagol kuzum
elinde ovulasyon testi varsa onu yap bakayim kuzum uzulme hemen o en erken sonucmusevet canım
kuşum ben kalkıyorum yemek yapacağım eşim gelir az sonra öpüyorum çok hepinizi kumralada mutlaka doktorunla irtibata geç yanma ve kanama sıkıntı olabilir inşlh iyileşirsin hemencikkızlar nasılsınız.............
ovulasyon kullanmadım canım yok. bu ay olmazsa alıcam diyordum.yarın bir gün alırım artıkelinde ovulasyon testi varsa onu yap bakayim kuzum uzulme hemen o en erken sonucmus
öyle evet.inşallah olacak bizimde.ama bekleme sürecinde çok yıpranıyor insan.ama dediğin gibi duadan başka çaremiz yok canımmelek sadece sınanıyoruz canım.. allah bizi sınıyor.. dua ya cok ihtiyacımız var demek... bizimde bir gün bebek konusunda yüzümüz gülecek emin ol vakti zamanını bekliyor rabbim
hiç bilmiyorum canım.soğan suyu kürü denedin miKızlar simdi bana akıl verin ben bidahaki ay takip yaptirmak istemiyorum sadece inofolic kullansam pkoya faydası olirmu sizce
Olmazsa onuda denicem artikhiç bilmiyorum canım.soğan suyu kürü denedin mi
ultrasyondamı bakıp ded yosa görmeden mi cnmBir de szden yardım istiyorum..18 subatta ilaçla adet gördükten sonra 16 martta normal adet oldum.. sonra 1 nisanda tekrar adet oldum..dr a gittim kistin yok olmuş onun kanamasıdır normal dedi..
şimdi yumurtlama zamanımı nasıl hesaplıcam?
ultrasyondamı bakıp ded yosa görmeden mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?