• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ayrica belirii hemen baslamaz melek arkadaslar diyoe ya suram agriyo bulantim var die hepsi psikolojik inan adet gununde sanci varsa adetin de yoksa hamikeliktede ayni adet sancisini cekiyormusun ve akintin artiyormus diger belirtiler bebek butumeyw baslayincq baslar cnm belirtilere kafa yorma bnde yok due

Kızlar benden kan geldi yine cisimi yaparken... korkuyorum doktora da gidemem ilaç verir kullanamam inşallah kötü bişey degildir

Kızlar benden kan geldi yine cisimi yaparken... korkuyorum doktora da gidemem ilaç verir kullanamam inşallah kötü bişey degildir
canım doktora git lütfen tehlikeli olabilir kullanırsın ilacı test yapar hamileysen ona göre ilaç verir zaten senin sağlığın daha önemli şuan bak benimde akıntımla birlikte kan geliyordu yara varmış rahim girişinde ihmal etme git lütfen sıkıntı olur sonra daha çok

Bende bugun doktordaydim kızlar yumurta 18 mm olmus igne vermedi bu ay boyle deneyelim salı gunune catlar bu yumurta dedi esimde bugun gitti carsambaya donucek insallah tabi artık hayırlısi pek umudum yok ama

Back