- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.541
canım doktora git lütfen tehlikeli olabilir kullanırsın ilacı test yapar hamileysen ona göre ilaç verir zaten senin sağlığın daha önemli şuan bak benimde akıntımla birlikte kan geliyordu yara varmış rahim girişinde ihmal etme git lütfen sıkıntı olur sonra daha çokKızlar benden kan geldi yine cisimi yaparken... korkuyorum doktora da gidemem ilaç verir kullanamam inşallah kötü bişey degildir
doktora git anlat cnm durumunu... kan testi yapar yine içmezsin ilacını cnm adetin olunca içersin sen bi tel aç doktora yada gitEvet doğru söylüyorsun canım ama test yapsa da çıkar mı adetim 5 gün kala
Canim bence test yaptir sen gebelik varsa en azindan dusuk tehlikesi olup olmadigina bakarlarKızlar benden kanolup di yine cisimi yaparken... korkuyorum doktora da gidemem ilaç verir kullanamam inşallah kötü bişey degildir
belli olmaz cnm nasip insallah olur cnmBende bugun doktordaydim kızlar yumurta 18 mm olmus igne vermedi bu ay boyle deneyelim salı gunune catlar bu yumurta dedi esimde bugun gitti carsambaya donucek insallah tabi artık hayırlısi pek umudum yok ama
Insallah canım esimin gitmesi kotu oldu tam zamaniydı doktorada diyemedim adam cok pozitif konustu salı gunu aksamı iliski dedi ama malesefbelli olmaz cnm nasip insallah olur cnm
Keske ole bisey olsa ama tır soföru kendisi tirda yatiyor surekli yollarda kahramanmaras ve antepe gidiyorsende gitsen cnm kaçamak yaparsınız
aaaaaaa zormuş o zaman canım hayırlısı artık diğer aya calışma yaparsınız cnmDoktor adetin 22.gununde gel yumurtlandinmi diye progestoron tahlili yapalım dedi gitsemmi bilmiyorum
ay hadi inşallah canım hemen tutar seninki de beklemezsin..sen bana umut veriyosunnBndebir bucuk hafta sonra baslayacam calismalara allahin izni ile cnm
inşallah değildir canım.bence git ihmal etmeKızlar benden kan geldi yine cisimi yaparken... korkuyorum doktora da gidemem ilaç verir kullanamam inşallah kötü bişey degildir
kanda çıkar canım gebelikten şüpheleniyorum de ozaman gebelikte dokunmayacak ilaç verir doktor ihmale gelmez enfeksiyon kaparsın hafazanallahEvet doğru söylüyorsun canım ama test yapsa da çıkar mı adetim 5 gün kala
cok teşekkür ederim canım insallah allahım hepimize nasip eder insallah cnm..ay hadi inşallah canım hemen tutar seninki de beklemezsin..sen bana umut veriyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?