kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

evet canim bende ole dusunuyorum esimde ole bu ay olmazsa ara vercez ben fen biligisi ogr.onumde 76 aldim onumde cok az kaldi ama az alim oldu senin bransin ne canim kac aldin

evet canim bende ole dusunuyorum esimde ole bu ay olmazsa ara vercez ben fen biligisi ogr.onumde 76 aldim onumde cok az kaldi ama az alim oldu senin bransin ne canim kac aldin
hmm sen öğretmensin ben işletme mezunuyum 85 aldım canım hazirana umutluyum ama bakalım nasip kısmet herşey

Bencede dinle
benim kullanmadigim hicbi ilac kalmadi kuzum balikyagi kisin alabiliyorum yazin dokunuyo bomba adli bi urun var o bana kilo aldiriyo bi ay olmazsam hammis onu almayi dusunuyorz bi ay bi kendimi toplayayim
N ilk heyecanla sendinde guzel haberleerinizi bekliyorum atqndik bebisimizde var die

evet canim cok haklisin size dua etcem ama bu ay olmazsa ben ara vercem ama hep dualardasiniz topicteyim cikmicam

in

insallah canim ya sizede haksizlik yaptilar nisnda alcaklardi sonra haziran dediler ins gonlunce atanirsin tatlm
hayırlısı canım bende çok üzüldüm başta ama sonra düşününce sevindim eşim öğretmen eş durumu ağustosta nisanda aolsaydı yalnız kalacaktı 2 ay kadar burada düzen tutturamıyacaktık işte Allah bizi bizden çok daha iyi billiyor ve tanıyor

aa iyi ozaman canim sevindim valla ben diom atanayimda sen been bikac ayri yasayalim malum tek maas zor bide yeni evliyken bakalim canim bi ogretmen atamasi olursa umut yok ama bakalim ins bekledigine deger cok iyi biyere atanirsin esinde sayende iyi biyerde ogretmenlik yapar bizim icin yer zor oluyo ins gonlunce olur

kızlar testi yaptım.ve malesefsonradan çıkan o çizgiler de umrumda degilçok yoruldum ben ya artık hiçbir şey yapmıcam içimden hiçbir şey gelmiyo

inşşlh canım

yok canım yaa olsa silik de olsa çıkardı.hem belirti de yok.bu ay benden bi halt olmaz
Bazi kisilwrde erken cikmayabikir hatta baya gec cikanlar bile varmis adetini girwne kadar umutsuzlaga kapilma cnm[/QUOTE]
maalesef bu ayı çoktan ardımda bıraktım canım.bakalım mayıs için beklentiye girdim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…