- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.521
evet canim bende ole dusunuyorum esimde ole bu ay olmazsa ara vercez ben fen biligisi ogr.onumde 76 aldim onumde cok az kaldi ama az alim oldu senin bransin ne canim kac aldincanım sen birkaç ay ara ver bünyen çok zayıf tabii sende istersen önce bizim sağlığımız önemli sonra bebeğimize de bakamayız kendini toparla kafanı toparla inşlh daha sonra bebek düşün benim eşimde çok çalışıyor ama neyapalım gençken çalışılıyor senin branşın ne canım kpssden kaç puan aldın
hmm sen öğretmensin ben işletme mezunuyum 85 aldım canım hazirana umutluyum ama bakalım nasip kısmet herşeyevet canim bende ole dusunuyorum esimde ole bu ay olmazsa ara vercez ben fen biligisi ogr.onumde 76 aldim onumde cok az kaldi ama az alim oldu senin bransin ne canim kac aldin
N ilk heyecanla sendinde guzel haberleerinizi bekliyorum atqndik bebisimizde var diebenim kullanmadigim hicbi ilac kalmadi kuzum balikyagi kisin alabiliyorum yazin dokunuyo bomba adli bi urun var o bana kilo aldiriyo bi ay olmazsam hammis onu almayi dusunuyorz bi ay bi kendimi toplayayim
insallah canim ya sizede haksizlik yaptilar nisnda alcaklardi sonra haziran dediler ins gonlunce atanirsin tatlmhmm sen öğretmensin ben işletme mezunuyum 85 aldım canım hazirana umutluyum ama bakalım nasip kısmet herşey
hayırlısı canım bende çok üzüldüm başta ama sonra düşününce sevindim eşim öğretmen eş durumu ağustosta nisanda aolsaydı yalnız kalacaktı 2 ay kadar burada düzen tutturamıyacaktık işte Allah bizi bizden çok daha iyi billiyor ve tanıyorin
insallah canim ya sizede haksizlik yaptilar nisnda alcaklardi sonra haziran dediler ins gonlunce atanirsin tatlm
ahh ahh inşlh benimde tam tersi kilo vermem gerek artık ilaç tedavisine başlayınca bebek düşünmeyeceğim için spora başlayacağımBencede dinle
N ilk heyecanla sendinde guzel haberleerinizi bekliyorum atqndik bebisimizde var die
osıvı tüketmemeye dikkat ettin mi canım 4 saat kadar?
kadar cok mu canim ben 2sa icmiyorun okadar dayanamamki 4sa cok fazla degil mi tuh bilsem tukurukle olandan alirdim o kolaymissıvı tüketmemeye dikkat ettin mi canım 4 saat kadar?
aa iyi ozaman canim sevindim valla ben diom atanayimda sen been bikac ayri yasayalim malum tek maas zor bide yeni evliyken bakalim canim bi ogretmen atamasi olursa umut yok ama bakalim ins bekledigine deger cok iyi biyere atanirsin esinde sayende iyi biyerde ogretmenlik yapar bizim icin yer zor oluyo ins gonlunce olurhayırlısı canım bende çok üzüldüm başta ama sonra düşününce sevindim eşim öğretmen eş durumu ağustosta nisanda aolsaydı yalnız kalacaktı 2 ay kadar burada düzen tutturamıyacaktık işte Allah bizi bizden çok daha iyi billiyor ve tanıyor
4 saat biliyorum ben canım herkes öyle diyoo
kadar cok mu canim ben 2sa icmiyorun okadar dayanamamki 4sa cok fazla degil mi tuh bilsem tukurukle olandan alirdim o kolaymis
Negatifmi ciktikızlar testi yaptım.ve malesefsonradan çıkan o çizgiler de umrumda degil çok yoruldum ben ya artık hiçbir şey yapmıcam içimden hiçbir şey gelmiyo
evet canımNegatifmi cikti
Kac gun vardı adetineevet canım
4 canım.15 nisanKac gun vardı adetine
Daha varmıs adet gunune kadar bekle canım4 canım.15 nisan
inşşlh canımaa iyi ozaman canim sevindim valla ben diom atanayimda sen been bikac ayri yasayalim malum tek maas zor bide yeni evliyken bakalim canim bi ogretmen atamasi olursa umut yok ama bakalim ins bekledigine deger cok iyi biyere atanirsin esinde sayende iyi biyerde ogretmenlik yapar bizim icin yer zor oluyo ins gonlunce olur
[QUOTelek, post: 40443832, member: 501864"]4 canım.15 nisan
yok canım yaa olsa silik de olsa çıkardı.hem belirti de yok.bu ay benden bi halt olmazDaha varmıs adet gunune kadar bekle canım
Bazi kisilwrde erken cikmayabikir hatta baya gec cikanlar bile varmis adetini girwne kadar umutsuzlaga kapilma cnm[/QUOTE]yok canım yaa olsa silik de olsa çıkardı.hem belirti de yok.bu ay benden bi halt olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?