- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.501
insallah bebegim sanirim vucudum kaldirmiyo bu 3.ay olcak 3aydirda evliym eger bu ayda hamilr kalmazsam bi ay ara vercem bunyem kaldirmiyo sanirim canim midem bulaniyi artik basim donuyo cok zayifladim cift cizgiyide goremiyorum hem ovulasyonda hem gebelik ikiside tek cizgiUzulme canim allahtan umit kesilmez..sen esinle duzenli olarak iliskiye devam et..ins iyi olur hersey..
Seni cok iyi anliyorum inan canim olacak eminim allahimin bir bildigi vardir. Buz birbirimize umut olacagiz cnmbana nedense hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen umutsuzluk boğuyor beni müslümana umutsuzluk yakışmaz biliyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum
bakalim canim siviya dayanamama ragmen yapiyorum ama tek cizgi 15.gun oldu bugun 28martida sayarsam hala yumurtlamafim ve cok zayiflafim sen nasil oldunCnm uzulme streste geciktirir her gun deneyin cnm muhakkak yakalarsin o zaman
inşlh ben sizin haberlerinizi alırım da biraz umutlanırımSeni cok iyi anliyorum inan canim olacak eminim allahimin bir bildigi vardir. Buz birbirimize umut olacagiz cnm
neden zayıflıyorsun ki canım stresten mibakalim canim siviya dayanamama ragmen yapiyorum ama tek cizgi 15.gun oldu bugun 28martida sayarsam hala yumurtlamafim ve cok zayiflafim sen nasil oldun
kumral adam valla kizarmiyo 15.gun oldu bu ay olmazsa bi ay ara vermeye karr verdim vucudum kaldirmiyo sanirim cok zayifladim evlendigimden beri istedigimden dolayi mi anlamiyorum bakalim bebegim yumurtlucam mi bu ay olmucak gibi ama sen nasilsin bence hamilesin ovulasyon testi yapsana cift cizgi gorursen hamileymisin en erken ole ogreniliyomusHadi inşa
Canim bekle yarın birden kizariverir belki ... sen çalışmaları aksatma kuzum
bilmiyorum ki canim oda olabilir vucudum spermimi kaldirmiyo acaba anlamadim yeni evliyim yeni iliski keske birz beklesemiydim dedim 10kilo verdim iki bucuk ayda bu ay da hamis olmasam 3ay olcak cok stresli degilim ama takiyo insan iste pkolu.yum bide bizim turk doktorlar cok negatif yok pkolusun yok sole yok bole ay bilmiyorum bebegm ama baya coktum zaten zayiftim simdi 1.70boy 42kiloyum esim diyo cok uzuluyorum bu haline diye gittikce eriyorum evlenince alirsin demislerdi ama neyse sen nasil oldun canim benimneden zayıflıyorsun ki canım stresten mi
canım biraz toparla kendini hamile kalırsan iyice zayıf düşersin yatağa düşersin bu defa pekmez bal ye ben iyiyim çok şükür biraz sıkıntım var kistlerimden dolayı okadar canım hemen kilo almaya bak lütfenbilmiyorum ki canim oda olabilir vucudum spermimi kaldirmiyo acaba anlamadim yeni evliyim yeni iliski keske birz beklesemiydim dedim 10kilo verdim iki bucuk ayda bu ay da hamis olmasam 3ay olcak cok stresli degilim ama takiyo insan iste pkolu.yum bide bizim turk doktorlar cok negatif yok pkolusun yok sole yok bole ay bilmiyorum bebegm ama baya coktum zaten zayiftim simdi 1.70boy 42kiloyum esim diyo cok uzuluyorum bu haline diye gittikce eriyorum evlenince alirsin demislerdi ama neyse sen nasil oldun canim benim
labilir canim hep o doktor yuzunden oldu benim bole niyetim yoktu ben hangi ilac iceyim de korunayim diye gittim ama yok korunamazsin esin korunsun vucudun kaldirmaz hem zayfan hem pkolusun sonra hiv olmaz fln dedi aslinda inaniyorm daha erkenonuda biliyorum canim ama sanirim skintidn ilk heyecnin dedigi gibi atansak gitsek mesgul oluncak bise olur butun gun evdeyim ailemden ayriyim esim cok calisiyo bende buna takiyorum bebegmCrazybel sen kafaya cok takiyorsun arkadasim olacagi varsada olmax bn bir yil denedim olmadi ama cok taktim kafaya simdi takmayacam ve inaniyorum olacagina sende inan arkadadim
Torun yuzunden olmus cnm psikolojini bozmis takma insallah atanirsin cnm bn hic ummadigim anda baslqdim okula yeterki dua et cnmo
labilir canim hep o doktor yuzunden oldu benim bole niyetim yoktu ben hangi ilac iceyim de korunayim diye gittim ama yok korunamazsin esin korunsun vucudun kaldirmaz hem zayfan hem pkolusun sonra hiv olmaz fln dedi aslinda inaniyorm daha erkenonuda biliyorum canim ama sanirim skintidn ilk heyecnin dedigi gibi atansak gitsek mesgul oluncak bise olur butun gun evdeyim ailemden ayriyim esim cok calisiyo bende buna takiyorum bebegm
benim biraz ozel bi vucudum var canim prkmeze bazi besinlere alerjim var gida alerjisi hastasiyim zaten senelerce yogurt ekmek yedim vucudum temizlenince normal yemege basladim hani zaten doktorlar benden cok kilo beklemiyolar ama yinede ilaclarla almstm simdi tekrar verdim zaten hamile kalrsam yumurta fln yiyemicem bakalim canim bu ay olmazsa ara vercem cocuk fikrine yine ilaclar kullancam dinlencem kilo almaya bakcam kiyamam cok gecmis olsun canim benim dinlen bol bol ayagini karnini siki tutcanım biraz toparla kendini hamile kalırsan iyice zayıf düşersin yatağa düşersin bu defa pekmez bal ye ben iyiyim çok şükür biraz sıkıntım var kistlerimden dolayı okadar canım hemen kilo almaya bak lütfen
ktsk ederim canim benim dua ediyorum kendimede sizede insallah bu karanligin bi sonu olcak imsallah bu devlete guvenmiyorum ama ins atanirim canim ins sende hammis olursun yakinda icime bi oglun olcak ve esin olen birinin adini koycak gibi geliyo ay niye bole hissettm bilmiyorum arada gelir bana:))Dok
Torun yuzunden olmus cnm psikolojini bozmis takma insallah atanirsin cnm bn hic ummadigim anda baslqdim okula yeterki dua et cnm
canım sen birkaç ay ara ver bünyen çok zayıf tabii sende istersen önce bizim sağlığımız önemli sonra bebeğimize de bakamayız kendini toparla kafanı toparla inşlh daha sonra bebek düşün benim eşimde çok çalışıyor ama neyapalım gençken çalışılıyor senin branşın ne canım kpssden kaç puan aldıno
labilir canim hep o doktor yuzunden oldu benim bole niyetim yoktu ben hangi ilac iceyim de korunayim diye gittim ama yok korunamazsin esin korunsun vucudun kaldirmaz hem zayfan hem pkolusun sonra hiv olmaz fln dedi aslinda inaniyorm daha erkenonuda biliyorum canim ama sanirim skintidn ilk heyecnin dedigi gibi atansak gitsek mesgul oluncak bise olur butun gun evdeyim ailemden ayriyim esim cok calisiyo bende buna takiyorum bebegm
benim kullanmadigim hicbi ilac kalmadi kuzum balikyagi kisin alabiliyorum yazin dokunuyo bomba adli bi urun var o bana kilo aldiriyo bi ay olmazsam hammis onu almayi dusunuyorz bi ay bi kendimi toplayayimBalik hapi yutsana kilo aldiriyor diyirlar cnm
öyle yap canım biraz dinlen kafanı dinle inşlh haziranda atanacağız hepimizbenim biraz ozel bi vucudum var canim prkmeze bazi besinlere alerjim var gida alerjisi hastasiyim zaten senelerce yogurt ekmek yedim vucudum temizlenince normal yemege basladim hani zaten doktorlar benden cok kilo beklemiyolar ama yinede ilaclarla almstm simdi tekrar verdim zaten hamile kalrsam yumurta fln yiyemicem bakalim canim bu ay olmazsa ara vercem cocuk fikrine yine ilaclar kullancam dinlencem kilo almaya bakcam kiyamam cok gecmis olsun canim benim dinlen bol bol ayagini karnini siki tut
Benim mi cnm tesekurr ederim cnm.. Bak sana ne deyim bn bir yil enedin bebise ve olmadi sonradan anladim bundada hayir varmis dedi o aralar denerkende hastaydim usutmustum bebis olur diye ilac yutmuyordum ve o kadar kotu hale geldim ki sen dusun doktor once senin sagligin dedi yenu yeni iyilesiyorum cnm o yuzdeb rabbim zamanini biliyor bolca dua etmemizi istiyorts
ktsk ederim canim benim dua ediyorum kendimede sizede insallah bu karanligin bi sonu olcak imsallah bu devlete guvenmiyorum ama ins atanirim canim ins sende hammis olursun yakinda icime bi oglun olcak ve esin olen birinin adini koycak gibi geliyo ay niye bole hissettm bilmiyorum arada gelir bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?