kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Hamis var sanırım aramızda yasasin darısı başımıza kızlar inşallah.
Bu arada bayan doktora gitmiştim geçen ay canımı çok acıtti ben de gitmem artık bi daha...
Ilk heyecan canım bugün nasılsın bakalim

iyiyim elhamdülillah sen nasılsın arkadaşım arada bir buhran geliyor ağlıyorum sonra geçiyor idare ediyorum ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ön kasıklarımda ilaç adet gördürüyormuş bilemiyorum inşlh zamanımda olurum

Canim zor bir durum bu bekleyiş ama sabredecgz yapcak bişey yok. Insaallah bi gün bizimde bebisimiz olcak ...
Ben o ilacı bilmiyorum ama inş. Iyi gelir sana canim

Anneme bir doktor uc cocuktan sonra sen asla gebe kalamazsin dogustan gelen bir hastaligin var dedi. Baska bir doktor da annemin 8 haftalik hamile oldugunu anlamamis... doktorlar istedigini diyebilir ama takdir Allah indir... senin isin Allah a kalmis.. hepimizden iyisin merak etme

neden öyle diyorsun ben erkekte çok kasılırdım bunda bile aşırı kasıldım rahat olamm gerek ben bayanı tercih ettim ne biliyim
Ben de ilk iki doktor bayandi ama islerinin ehli gibi gelmedi ne bileyim... ikincisi de yumurtayi ilk muayenede goremeyince dedim bu tirt... simdi erkek doktora gidiyorum. Prof. Arkadadim onerdi daha birseye baslamadik ama baska doktorlar tarafindan da tavsiye edilen bir doktor. En azindan bu insani rahatlatiyor. Karsindaki insan isini bilince sen de rahat oluyorsun. ez azindan bnde oyle oldu. Sen bir baska dr a daha gorun bnce teshisleri tutuyor mu bir bak...

6 gün surer buyuk ihtimal

işim Allaha kaldıysa olmuş demektir elhamdülillah o konuda teslimiyyetim tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…