- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.481
iyiyim elhamdülillah sen nasılsın arkadaşım arada bir buhran geliyor ağlıyorum sonra geçiyor idare ediyorum ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ön kasıklarımda ilaç adet gördürüyormuş bilemiyorum inşlh zamanımda olurumHamis var sanırım aramızda yasasindarısı başımıza kızlar inşallah.
Bu arada bayan doktora gitmiştim geçen ay canımı çok acıtti ben de gitmem artık bi daha...
Ilk heyecan canım bugün nasılsın bakalim
Canim zor bir durum bu bekleyiş ama sabredecgz yapcak bişey yok. Insaallah bi gün bizimde bebisimiz olcak ...iyiyim elhamdülillah sen nasılsın arkadaşım arada bir buhran geliyor ağlıyorum sonra geçiyor idare ediyorum ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ön kasıklarımda ilaç adet gördürüyormuş bilemiyorum inşlh zamanımda olurum
inşlh bakalım çok ağrım yok ya çok şükür pazartesi akşamı gibi yaşamak istemiyorum bir dahaCanim zor bir durum bu bekleyiş ama sabredecgz yapcak bişey yok. Insaallah bi gün bizimde bebisimiz olcak ...
Ben o ilacı bilmiyorum ama inş. Iyi gelir sana canim
Bnde de cift cizgi cikti test silikti tabi... simdi adetime iki hafta oldugundan ben hic umit beslemiyim di micanım adetine 2 yda 3 gün kala çift çizgi çıkar ovulasyon testinde hormon tavan yapınca test çift oluyor haliyle
Anneme bir doktor uc cocuktan sonra sen asla gebe kalamazsin dogustan gelen bir hastaligin var dedi. Baska bir doktor da annemin 8 haftalik hamile oldugunu anlamamis... doktorlar istedigini diyebilir ama takdir Allah indir... senin isin Allah a kalmis.. hepimizden iyisin merak etmedoktor tahlilllerden sonra birşeyler diyecek sanırım tarlusal die bir hap verdi sabah akşam içiyorum şimdilik çarşamba bitecek 6 günlük sonrada adet olacağım 19nda kan tahlili alındı dün ve simir testi yaptı bakalım salı belli olacak yapışıklık var dedi doktor buda bebeğe engel dedi
Ben de ilk iki doktor bayandi ama islerinin ehli gibi gelmedi ne bileyim... ikincisi de yumurtayi ilk muayenede goremeyince dedim bu tirt... simdi erkek doktora gidiyorum. Prof. Arkadadim onerdi daha birseye baslamadik ama baska doktorlar tarafindan da tavsiye edilen bir doktor. En azindan bu insani rahatlatiyor. Karsindaki insan isini bilince sen de rahat oluyorsun. ez azindan bnde oyle oldu. Sen bir baska dr a daha gorun bnce teshisleri tutuyor mu bir bak...neden öyle diyorsun ben erkekte çok kasılırdım bunda bile aşırı kasıldım rahat olamm gerek ben bayanı tercih ettim ne biliyim
6 gün surer buyuk ihtimalOf bu kOcalar. Benimki de tatile gidelim oraya gidelim onlar bize gelsin derken ne tedaviye gidebiliyiruz ne dogru duzgun iliski oluyo. Bu cocugu leylekler mi getirecek saniyo nedirama sen uzulme catlatma ignesinden 5 gun sonra catladi bnm yumurtalar. Agridan anladim.seninki ne zman gelcek?
canım t çizgisii silik olmayacak ikiside koyu olacak ancak ozaman hamilelik olduğunu söyleyebilirizBnde de cift cizgi cikti test silikti tabi... simdi adetime iki hafta oldugundan ben hic umit beslemiyim di mi
işim Allaha kaldıysa olmuş demektir elhamdülillah o konuda teslimiyyetim tamAnneme bir doktor uc cocuktan sonra sen asla gebe kalamazsin dogustan gelen bir hastaligin var dedi. Baska bir doktor da annemin 8 haftalik hamile oldugunu anlamamis... doktorlar istedigini diyebilir ama takdir Allah indir... senin isin Allah a kalmis.. hepimizden iyisin merak etme
günaydın kader arkadaşım erkencisinGunaydin kizlar
Hbugun agrim var canm o yuzden yatamadim ne var ne yok cngünaydın kader arkadaşım erkencisin
hiç napıyım herkes hamile forumlara bakıyorum hep ovulasyon yapanlar hep tutturmuş oyy oyyyyy dertliyim kardeşim dertliiiiHbugun agrim var canm o yuzden yatamadim ne var ne yok cn
ne güzel olurdu bu kadar sıkıntı çekmeden kolaycacıkBizede leylekler kapimiza bebis koyup gitseler olmazmi
Dertlenme cnm bizede nasip.olacak buraya hamisiz diye yazmakne güzel olurdu bu kadar sıkıntı çekmeden kolaycacık
Bazen ne geciyor biliyonmu hamikeyim diye yaznakDertlenme cnm bizede nasip.olacak buraya hamisiz diye yazmak
bana nedense hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen umutsuzluk boğuyor beni müslümana umutsuzluk yakışmaz biliyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorumDertlenme cnm bizede nasip.olacak buraya hamisiz diye yazmak
aynısı bende de var yazsak ne olacak ki olmayan birşeyi saçmalamış oluruzBazen ne geciyor biliyonmu hamikeyim diye yaznak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?