• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bn biraktim cnm ilaci normalde alti.sy bn dort ay ictim sukyr sonucudaviyi.oldu bir ay daha adet olmazmism dahada kuculur o zmna kadar bu arafa sogani nasil yapiyorsn
canım orta boy soğanı güzelce ykıyorum dışındaki ince kahverengi kabuğunu alıyorum kırıyorum onu bıçak değdirmiyorum 1.5 bardak suyun içine koyup kaynatıyorum tencerede tam 5 dk sabah akşam içtim ben öğle akşam içenler de var aç karnına

ben şmdi 19 haftalık gebeym 32. haftada çıkıcam .
çalıştığımz yerde mi oduyo bize anlamadm ? :S kusura bakma bu knuuyu çok araştryrm ama bişey bulamadm hala geç kalmakta istmeyrm :S

canım özel doktora gideceğiz eşimle konuştuk randevu aldım hem eşim için hem kendim için
Super yapmisin cnm ne zamana aldin cnm insallah iyi seyler duyariz senden cnm uzme kendini moralini yuksek tut kisti stres tetikler bunu unutma o yuzdenbn s pozitif dusin cnm doktorlar ne defi gecmez dedi ama bn hep inandim cnm hatta bn ozel ni hastaneye gittim bn cokyere gittim cok ozele devlete ve ozel muaneye cnm vw ozel hastaneye gittim doktor moralimi bozdu ameliyara karr verdim herseyi yaptirdim yatis islemlerini hep yaptim ama icimdeki srs olma dedi ve olmadim iptal ettirdim geri simdi yine ozele gidiyorum o yuzdrn inan canim gececegine bu arafa bn en az yirmi doktora gitmisimdir

İnternetten arastir bulursun cnm sen ozelde calisiyorsan vermeme gibi durumlari oluyormus ve elindende birsey gelmezmis
ben şmdi 19 haftalık gebeym 32. haftada çıkıcam .
çalıştığımz yerde mi oduyo bize anlamadm ? :S kusura bakma bu knuuyu çok araştryrm ama bişey bulamadm hala geç kalmakta istmeyrm :S

bu aralar çok taktığımdan sıkıldım hislerim o yüzden olumsuz sanırım.doğru söylüyorsun belli de olmaz bu işler.inşallah olur.dün akşam rüyamda erkek bir bebek gördüm emziriyordum.Allah'ım ya o kadar tatlıydı ki hala gitmiyor gözümün önünden.düşün rüyalarıma giriyor artık o kadar takmışım.
bende gördüm aynı rüyayı birkaç gün önce amabebeğin kızmı erkekmi bilmiyorum emzirdim sonra bebek emmeyi bırakınca süt aktı göğsümden inşallah bebişe delalettir gördüğümüz rüyalar

Merhaba kizlar..nasilsiniz..
İlk heyecanim gecmisler olsun canim.kadin olmak okadar zorki..rabbim once sifani sonra bebegini versin kucagina ins..
Dogum izni muhabbetinde benim zamanimda kirk gun once kirkgun sonra izin kullanmistim.o donemde isyerin sigortani odemiyor.ssk ucretin askeriden odeniyorsa mesela bin tl.dogum sonunda dortbin aliyosun.ssk yuksek odenirse fazla aliyorsun.saglikli dogumlar diliyorum.darisida bize...:)

bende gördüm aynı rüyayı birkaç gün önce amabebeğin kızmı erkekmi bilmiyorum emzirdim sonra bebek emmeyi bırakınca süt aktı göğsümden inşallah bebişe delalettir gördüğümüz rüyalar

Hayirdir ins..bende cok gordum boyle ruyalar ama olmamisti canim.cok fazla dusunuyoruz ruyalarimiza giriyor bu yuzden..:)

Super yapmisin cnm ne zamana aldin cnm insallah iyi seyler duyariz senden cnm uzme kendini moralini yuksek tut kisti stres tetikler bunu unutma o yuzdenbn s pozitif dusin cnm doktorlar ne defi gecmez dedi ama bn hep inandim cnm hatta bn ozel ni hastaneye gittim bn cokyere gittim cok ozele devlete ve ozel muaneye cnm vw ozel hastaneye gittim doktor moralimi bozdu ameliyara karr verdim herseyi yaptirdim yatis islemlerini hep yaptim ama icimdeki srs olma dedi ve olmadim iptal ettirdim geri simdi yine ozele gidiyorum o yuzdrn inan canim gececegine bu arafa bn en az yirmi doktora gitmisimdir
canım bugün aldım perşembe gününe saat 15.30 a eşimede ürolojiden alacaktım istemiyor sadece kan tahlilinden bakılsa çıkmaz mı canım siz nasıl yaptırdınız

Merhaba kizlar..nasilsiniz..
İlk heyecanim gecmisler olsun canim.kadin olmak okadar zorki..rabbim once sifani sonra bebegini versin kucagina ins..
Dogum izni muhabbetinde benim zamanimda kirk gun once kirkgun sonra izin kullanmistim.o donemde isyerin sigortani odemiyor.ssk ucretin askeriden odeniyorsa mesela bin tl.dogum sonunda dortbin aliyosun.ssk yuksek odenirse fazla aliyorsun.saglikli dogumlar diliyorum.darisida bize...:)
saol cnm mutlu haber aldım bugun dahada küçülmüş kistim

canım bugün aldım perşembe gününe saat 15.30 a eşimede ürolojiden alacaktım istemiyor sadece kan tahlilinden bakılsa çıkmaz mı canım siz nasıl yaptırdınız
canım kanda cıkmaz eşin çocukluk yapıyor bnce biz nelere katlanıyoruz alttan muane bile oluyoruz bunumu yapamayacak eşin esini ikna et cnm

Back