• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

amin canım her şeyden şüphelenir oldum her şeyimi takip etmekten de yoruldum. seninki daha yeni inşallah çok beklemezsin.
insallah canim hepimiz ins.kendini dinleme bence cunku hep yanlis cikiyo gozlemlerime gore kim takmazsa o hamile kaliyo biz cok psikolojimze yerlestiriyoruz bide bos olunca dusuncek cok sey oluyo bu ay dusunmeme karari alalim sadece degerlendirip hayirlisini isteyelim bu ay kusmaktan bayilsam gogsume agrilar saplansa yinede inanmicam:))))

insallah canim hepimiz ins.kendini dinleme bence cunku hep yanlis cikiyo gozlemlerime gore kim takmazsa o hamile kaliyo biz cok psikolojimze yerlestiriyoruz bide bos olunca dusuncek cok sey oluyo bu ay dusunmeme karari alalim sadece degerlendirip hayirlisini isteyelim bu ay kusmaktan bayilsam gogsume agrilar saplansa yinede inanmicam:))))
yumurtlama olmayınca sıkıntı yapıyorum gecikiyo diye

geçen ay 26 da yumurtladım 42 de adet oldum arada 16 gün var bu sefer ne zaman adet olcam kim bilir.

anldm cnm cok iyi anliyorum hemde benim hic adetim duzenli olmadi hayatimda kasma test bidaha alma ihtimalin var mi ben zorla dun gece aldirdim netten bakalm ne zman gelcek ovula testin adi umarim iyidir
netten alsam 1 haftayı geçer gelmesi ben yine önemli günleri kaçırmış olucam.laboquick testim.şu an yarın doktora gitsem mi diye düşünüyorum ciddi ciddi..doktor da yakın değil ki

canım üzülme akıntını takip et inan anlarsın kasıklarda hafif sızılanmalar oluyor diğer günlerden çok farklı bir akıntı oluyor
bilmiyorum ki akıntıdan falan hiç anlayamam ki bugün öyle bi akıntım oldu gibi geldi test silik.ben tam anlayamıyorum akıntıdan 2 gün önce ateşim de artmıştı eşim de farketti o zaman dedim yumurtladım yine yok

bilmiyorum ki akıntıdan falan hiç anlayamam ki bugün öyle bi akıntım oldu gibi geldi test silik.ben tam anlayamıyorum akıntıdan 2 gün önce ateşim de artmıştı eşim de farketti o zaman dedim yumurtladım yine yok
canım şeffaf yumurta akı kıvamında benim bugünde vardı ilk dün farkettim inşşlh sende yakalarsın

Back