• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

normal bi zaman değil ki bu canım..sen de istemiyo olabilirsin ama değerlendirmek gerekiyo beni de en çok kasan şey bu oluyo akışına bırakamıyosun bazen
evet canım ya yapmak zorunda olduğun için insan kasılıyor rahat olamıyor şartlandırmamak gerek ama günlerde geçiyor

maşallah canım bencede hiç korunmamakla iyi yapmışsın..çocuk yapmanın bu kadar zor olduğunu bilseydim bende 1 yıl ertelemezdim.isteyince oluyor diye düşündüm.etrafımdakilerin o şekilde oldu çünkü ilk ay hamile kalan tanıdığım o kadar çok ki..
benimde cok canim ama anlamiyorum niye bole oluyo bize vardir Rabbimin bildigi benim korunmam gerektigini doktor soledi kuzum esin korunsun dedi evlenmeden once sonrada bianda bebek istedigimize karar verdik atanmamsken bide pkoluyum ya korktum gerci suan yine olmuyo ostrjenim azalmis bide hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli bebislernasip eylesin

maşallah canım bencede hiç korunmamakla iyi yapmışsın..çocuk yapmanın bu kadar zor olduğunu bilseydim bende 1 yıl ertelemezdim.isteyince oluyor diye düşündüm.etrafımdakilerin o şekilde oldu çünkü ilk ay hamile kalan tanıdığım o kadar çok ki..
benimde cok canim ama anlamiyorum niye bole oluyo bize vardir Rabbimin bildigi benim korunmam gerektigini doktor soledi kuzum esin korunsun dedi evlenmeden once sonrada bianda bebek istedigimize karar verdik atanmamsken bide pkoluyum ya korktum gerci suan yine olmuyo ostrjenim azalmis bide hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli bebislernasip eylesin

amin canım her şeyden şüphelenir oldum her şeyimi takip etmekten de yoruldum. seninki daha yeni inşallah çok beklemezsin.

kızlarr günaydın az önce kalktım ve ilk iş ovu testi yapmak oldu vee yine tam iki koyu çizgi çok şükür Rabbime akşam ilişki olmadı eşimin hiç umrunda değil bugünde uyuyor daha bakalım ne zaman keyfi olacak neyse ben yumurtluyorum ya çok mutluyum geçen ayda karnı ağrıyordu yumurtladığım günler :KK55:
canimm
kandir sende disiligini kullan:)))))))

Back