kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

normal bi zaman değil ki bu canım..sen de istemiyo olabilirsin ama değerlendirmek gerekiyo beni de en çok kasan şey bu oluyo akışına bırakamıyosun bazen
evet canım ya yapmak zorunda olduğun için insan kasılıyor rahat olamıyor şartlandırmamak gerek ama günlerde geçiyor

benimde cok canim ama anlamiyorum niye bole oluyo bize vardir Rabbimin bildigi benim korunmam gerektigini doktor soledi kuzum esin korunsun dedi evlenmeden once sonrada bianda bebek istedigimize karar verdik atanmamsken bide pkoluyum ya korktum gerci suan yine olmuyo ostrjenim azalmis bide hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli bebislernasip eylesin

benimde cok canim ama anlamiyorum niye bole oluyo bize vardir Rabbimin bildigi benim korunmam gerektigini doktor soledi kuzum esin korunsun dedi evlenmeden once sonrada bianda bebek istedigimize karar verdik atanmamsken bide pkoluyum ya korktum gerci suan yine olmuyo ostrjenim azalmis bide hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli bebislernasip eylesin

amin canım her şeyden şüphelenir oldum her şeyimi takip etmekten de yoruldum. seninki daha yeni inşallah çok beklemezsin.

canimm
kandir sende disiligini kullan:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…