- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
sabırla günlerin geçmesini bekliyorum canım.sen nasılsın? bu arada hafif kasık ağrılarım var ama arada bi gelip gidiyo.bir de göğüslerim biraz şiş ama ağrı yok.İyi aksamlar kizlarrrrr nasilsiniz bugun ilk heyecanim yinemi denk gelemedik
İyim cnm.. Hayirli haberlerinizi bekliyorum cnm butun kizlardansabırla günlerin geçmesini bekliyorum canım.sen nasılsın? bu arada hafif kasık ağrılarım var ama arada bi gelip gidiyo.bir de göğüslerim biraz şiş ama ağrı yok.
inşallah bir gün hepimiz vereceğiz bebiş haberini..İyim cnm.. Hayirli haberlerinizi bekliyorum cnm butun kizlardan
ah canım benim inşlh senin hamilelik haberini de almayı bekleriz ilaçlarında hemen sonraİyim cnm.. Hayirli haberlerinizi bekliyorum cnm butun kizlardan
İnsallah cnm birbirimiz icin ettigimiz dualar kabul olurmus cnm insallah dualarimiz kabul olur tatlimah canım benim inşlh senin hamilelik haberini de almayı bekleriz ilaçlarında hemen sonra
Benimde cikom var ben de bilmiyorum ca değeri hiç bakilmadiöyle bir şey yazmıyor ki. Sadece FSH, LH, ESTRADİOL, PROLAKTİN, 17-OH-PROGESTERON değerlerim yazıyor..
canım çıkmadım da eşime birşeyler hazırladım mutfağa gittimCiktinmi cnm
Sperm Ömrü Ne Kadardır?spermler okadar uzun süre yaşayabilirmi gerçekten ben 48 saat diye biliyordum canım 7 gün falan çok fazla
tsk ederim tatlim insallah..ovretmenim ama atanamadim hep evdeyim yani canim cok sikiliyorMerhaba
Ben tum komtrollerimi yaptim. Rahim filmi bile cekildim cok sukur bir sorun cikmadi. Esimde de cikmadi.
19 martta regl olmustum. Bu ay 17sinde olacagim insallah. Bakalim daha var baya.. hayirlisi. Rabbim size de sifa versin. Hayirlisi olsun insallah..
Calisiyor musunuz?
2 aydit istiyorum canim 2aydirda evliyim:))ama pkoluyum fiye korkuyrm..git canim ama gormediyse yoktur kis olusablr ama pko dogustn gelur diye biliyorum yani doktor ole demisti adetinin 3ben de 2 ay korunmuştum sonrasında eşim korundu..1 yıl korunduk yani.. inşallah canım işte bu ay adet olursam gidecem hormon testine.sen ne zamandır istiyodun
benim 28martti bu ay adetim ama bildiginiz gibi pkoluyum kizlar ne zaman bilemiyorum ama tahminen bat 30nisan fln olur yani acilisi siz yaparsiniz kapanisida ben insallahIlk heyecan 18 nisan
Vildanca 19 nisan
Kumral ada 16 nisan
Inşallah olmayız hicbirimiz beraber hamis oluruz
maşallah canım bencede hiç korunmamakla iyi yapmışsın..çocuk yapmanın bu kadar zor olduğunu bilseydim bende 1 yıl ertelemezdim.isteyince oluyor diye düşündüm.etrafımdakilerin o şekilde oldu çünkü ilk ay hamile kalan tanıdığım o kadar çok ki..2 aydit istiyorum canim 2aydirda evliyim:))ama pkoluyum fiye korkuyrm..git canim ama gormediyse yoktur kis olusablr ama pko dogustn gelur diye biliyorum yani doktor ole demisti adetinin 3
günaydın canımmmmmgunaydinn kizlar..telefondan nete girmek harbiden tam bi iskence
hoşgeldin canım benim bu konuda pek bilgim yok inşşlh bilen bir arkadaş vardırslm kızlar..
bende 3 cm kistim olduğunu öğrendikten sonra 15 gün boyunca soğan kuru uyguladım. kür bittiğinde dr a gittim. Dr a gittiğimde kistim aynen duruyordu. ama fsh ım düşmüş e2 değerim çok yükselmişti. bunun üzerine 1 ay küre ara vermeyi planladım ve bu ay soğan kürü yapmadım. ancak cok erken adet oldum. korkup doktora gittim. kistim tamamen kaybolmuştu..
nasıl oldu bende anlamadım ama kistim şu anda yok.. soğan küründen mi yoksa kendiliğinden mi kayboldu bilmiyorum..ama fsh ım yine yüksek.. 13 şuanda.. fsh ını ilaçsız düşürebilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?