• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

bat 15nisan dı ancak şimdi 18 nisan
Cnm kist gebelige engel degil bunu aklindsn cikar cnm doktorum bu buyukluk ne ki dedi cok buyuk kisti olupta hamile kalan cok cnm allahim yeter ki istesin. İnsallarh tupunde aciktir cnm. Biz cok istedigimiz icin olmuyor cnm nax yapiyorlar bebisler :) ne zaman akisina biraksak emin ol ki kendiliginden olacak bnm arkadasimin esinde problem vardi bir yil olmadi tup bebege basvurdular gidip ilaclari alacagi zaman hamile oldugunu ogrenmis kendiliginden dusunsene. Konustum o ay hic aklimda degildi olmaz dedim dedi ve o yuzdende aklimda degildi dedi ve hamis oldu. Simdi iki yasinda cnm

Yaptım ben ama benimki adet olunca gorunmuyor kayboluyor. Adetten sonra ortaya cikiyor. Acaba benim.yumurtalarim kist mi oluyor? Hic anlamadim ki valla. Doktorlar da bi halt soylemiyor..
Seninki cikolata kisti degildir o zmn cnm senin ki basit kist basitt kist demek adet doneminde catlar kan ike atilir disaya adet bittiginde tekrar olur o yuzden doktorun onemli degil demis ama nie cikolata kisti demis onu anlayamadim

spermler okadar uzun süre yaşayabilirmi gerçekten ben 48 saat diye biliyordum canım 7 gün falan çok fazla
kizlar sperm vucutta iki gun yasiyor. O kadar uzun olmax oyle olsaydi doktor yumurtlama gunnde yapin demezdi gun asiri yapin demez cnm iki gun sonra olurler

Seninki cikolata kisti degildir o zmn cnm senin ki basit kist basitt kist demek adet doneminde catlar kan ike atilir disaya adet bittiginde tekrar olur o yuzden doktorun onemli degil demis ama nie cikolata kisti demis onu anlayamadim
Kaç tane doktora gittiysem çikolata kisti dedi. Ben de anlamadım ki valla.

evet canım çok şükür yumurtlamam oldu sen nasılsın neler yapıyorsun doktora gitmişsin neler oldu anlat hadi
Mesaji okudun mu cnm sorun olmaz demi anlattigim sonucta tutamadim... Kadin doguma gitmedim cnm cok kotu grip oldum burnum tilali nefes alamiyorum doktor birsuru ikac yazdi

Back
X