kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

anladım canım özel derken muayeneyemi yoksa özel hastaneyemi

Oooo kızlar ben daha aktif olur sayfa dedim ama yazan yok.buarada rnim eşinde varikosel ameliyat fln oldu.bende pko luyum 7 senedir uğrasıyoruz öyle arada bir kızım oldu gezmedipim doktor kalmadı.bi tanesi beni cok oyaladı.eşimin muyane olması gerektiğini fln aöylemedi yıllarca oyaladı ilaçlarka baska bir doktor eşimin muayne olmasını söyledide ondan sonra yaptıfımız herseyın bos oldugunu öğrendik.maddi yönü söylemiyorum manevi ılarak cok yıprandık.eşim ameliyat oldu yine coxıgumuz olmadı en sohunda tüp berğe gittik doktorum ameliyatın iyi olmadiğini gereksiz yere sperm sayısını dahada düşürdüğünü söyledi bide ordan yıkım.en sonunda oldu ama doğal yollardan olamıycak durumdayız.rabbım kımsenın kucağini bos bırakmasın.gittiğiniz hastaneleri ve hekimleri dahafa özenerek secin benden sizr tavsıye

Xok uzuldum cnm . İnsallah bebeginiz olur cnm bnm esimde de varikosel var sperm sayisi kacti ki ameliyat oldu cnm

bu varikosal olduğunu nasıl öğrendiniz kan tahlili ile mi çıkıyor bunlar eşiniz hangi doktora muayene oldu devletmi özelmi bizde doktora gideceğizde ben hiç bilmiyorum nasıl yapacağımızı oyüzden soruyorum canım yanlış anlama olurmu

Uroloji bolumu yapiyor senin doktor hic istemedi mi kadin dogumcu

Uroloji bolumu yapiyor senin doktor hic istemedi mi kadin dogumcu
yok canım ben bir defa gittim zaten doktora ondada kistleri öğrendim işte 2 ay sonra kontrole git dedi nisanda gitmem gerek gelişme yoksa ameliyat demişti bat 15 nisan 1 ay daha bekleyip sonramı gitsem diyorum bilmiyorumki çok kararsızım

Ne zamandan beri deniyorsunuz cnm

Ameliyat olmacnm Tuplerin tikali degilse olma gecikmede cnmadetolunca git

Cok saol tavsiyen icin cnnm son durumun ne

Ameliyat olmacnm
Tuplerin tikali degilse olma gecikmede cnmadetolunca git
tüplerimin tıkalı olup olmadığı bilmiyorum ki işte yumurtlamam normal ama tam koyu çizgiyi elde etmiştim geçen ay ama ameliyat olmayacağım visanne kullanırım 3 ay bende ne yapayım korunuruz dış gebelik olmasın diye

Bencede cnm bn dortuncu kutudayim zaten bu ilaci icerken korunman lazim bn bu hafta birakmayi dusunuyorum

tamam canım eşimle birlikte gideceğiz zaten ben şüpheleniyorum abisindede sperm sayısı azlığı vardı eşimin inşşlh kötü birşey çıkmaz
Bir sey olmaz cnm adetliyken git daha iyi olur hormonlari bakar adetin 3 gunu git daha dogru sonuc cikiyormus siz korunmuyorsunuz demi simdi

Bir sey olmaz cnm adetliyken git daha iyi olur hormonlari bakar adetin 3 gunu git daha dogru sonuc cikiyormus siz korunmuyorsunuz demi simdi
yok canım korunmuyoruz 1nisan yumurtlama tarihim ovulasyon yapacağım ozaman bakalım nasip 3 nisanda doktora gideyim diyordum nasıl yapayım sence

yok canım korunmuyoruz 1nisan yumurtlama tarihim ovulasyon yapacağım ozaman bakalım nasip 3 nisanda doktora gideyim diyordum nasıl yapayım sence
inşallah adetin olmaz gebe kalmışındır cnm. eger adetin olursa git daha iyi olur aklında soru kalmasın en son adet tarihin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…