- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
var vaaar olmaz mı...bana hiç ilaç vermediler..ben soğan kürü yaptım geçen yıl 2 kere. küçüldü...şimdi 3. yapıyorum inşallah faydası olurcanım şimdi kistin var mı bnimde kistim var bir yıl denedik çocuk olmayınca visanne ilacına başladım allaha şükür küçüldü
İnsallah olur birbirimize haber verelim gelismelerdenn cnmvar vaaar olmaz mı...bana hiç ilaç vermediler..ben soğan kürü yaptım geçen yıl 2 kere. küçüldü...şimdi 3. yapıyorum inşallah faydası olur
Ewt cnmm bu uc ay icinde hic adet gormedim bu ikac adet gordurmuyor her seyin hayirlisi. Hayirlisi ile insallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder rabbim birbirimuze haber edelim gelismelerdençok yıpratıcı bir dönem 6 ay beklemek insanı çok yorar ama tabiki Allahın takdiri ne zaman verecekse o güne razıyız
aminn inşlh güzel Allahımız bizede nasip edecekEwt cnmm bu uc ay icinde hic adet gormedim bu ikac adet gordurmuyor her seyin hayirlisi. Hayirlisi ile insallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder rabbim birbirimuze haber edelim gelismelerden
inşşlh canım hakkında hayırlısı olsun inşşlhBende ikinci cocuk için uğrasıyorum inşallah bu ay nasip olur
Saol canım inşallah allah isteyen herkese nasip eder.inşşlh canım hakkında hayırlısı olsun inşşlh
Hiç denemedim öyle şeyleri canım ne işe yarıyor?birtek bir karişim görmüştüm onu denedim tadi iğrençti ve faydada etmedi:-(hayıt tohumu çayı içemiyorum bu arada midemi feci yaktı incir kürünüde boşladım yine canım hiç bişey istemiyor bu ay
Anladım pko luyum bende.hiç denemedim böyle seyler çok yapıpta faydasını gören var ama yapmadim hiç.hep ilaç hep ilaçcanım benim kistim var hayıt tohumu çayını o yüzden içiyordum incir kürüde yumurta olgunlaştırma ve çatlatma için
bence dene canım işe yarayan çok var gerçektenAnladım pko luyum bende.hiç denemedim böyle seyler çok yapıpta faydasını gören var ama yapmadim hiç.hep ilaç hep ilaç
Muhakaki vardır ama nisanda transferim var olmazsa denerim artık.inşallah gerek kalmaz .bence dene canım işe yarayan çok var gerçekten
inşşlh canımMuhakaki vardır ama nisanda transferim var olmazsa denerim artık.inşallah gerek kalmaz .
Haftaya kontrolum var cnm dua edin insallah biraz daha kuculmustur.inşşlh canım
Bazen cok korkuyorum kizlar bebegim olmazsa diyeHaftaya kontrolum var cnm dua edin insallah biraz daha kuculmustur.
bendede var o korku ne yazıkki ama kötü düşünerek kötüyü çağrıyoruz iyi düşünmek gerek ben bu ay çok ümitliyim dün yine soğan kürüne başladım incir kürünü yapmadım bu ay pek canım yapmak istemediBazen cok korkuyorum kizlar bebegim olmazsa diye
evet öyle... canım sen kaç aydır korunmuyorsunuzbendede var o korku ne yazıkki ama kötü düşünerek kötüyü çağrıyoruz iyi düşünmek gerek ben bu ay çok ümitliyim dün yine soğan kürüne başladım incir kürünü yapmadım bu ay pek canım yapmak istemedi
canım biz aralıktan bu yana korunmuyoruz nisanda 5. ayımız bitecek hakkımızda hayırlısı benim bat 15nisan ondan sonra doktora gideyim diyorum nasıl yapsam bilemedim sen özelemi gidiyorsun yoksa devletemi hsg de hamileliğe yardımcıymış bende çektirmek istiyorum kapalı tüpleri açıyorlarmış çektirdikten sonra hemen hamile kalanlar varevet öyle... canım sen kaç aydır korunmuyorsunuz
Canum bBn ozele gidiyorum. Devlette doktorlara kalsa ameliyat diyor iyi bi doktorabuldum ona vgidiyorum profosere de gittittm simdi bir hafta sonra tekrar gidecem iilacu burakmak istedigimi soyleyecem bnm esiminde varikosel var o yuzdenden birakacam ilaci. İki ay icinde hamile kalmazsam rahim filmi cekilecem cnmcanım biz aralıktan bu yana korunmuyoruz nisanda 5. ayımız bitecek hakkımızda hayırlısı benim ba 15nisan ondan sonra doktora gideyimdiyorum nasıl yapsam bilemedim sen özelemi gidiyorsun yoksa devletemi hsg de hamileliğe yardımcıymış bende çektirmek istiyorum kapalı tüpleri açıyorlarmış çektirdikten sonra hemen hamile kalanlar var