- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.321
Benim eşimin ki de düşük caksir suyu proxeed plus ve bir karışım yiyor. Bu karışımı yiyenlerin spermi 1 milyondan 60 milyona çıktı hatta normal yolla olmaz demisler doktorlar sumdi 2 çocukları var. Karışımı tarifi eşimde istersen veririmKızlar bu topiği yeni gördüm bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi sekiz aydır bebiş istiyoruz ama tık yok eşimin sperm sonuçları morfoloji yüzde iki sayı yeterli ama hız da düşük doktorlar bu değerlerle olur diyor ama ben nette olanına rastlamadım ne diyorsunuz ben napim aşılama yoluna mı gideyim
Bnmkinin de dusuktu hicbirsey de kullanmadi... sonucta 1 tane sperm dolluyor yumurtayi buna takilmayin Allah icin zorluk yok. Pekmez icmisligi var ama bir iki kaşık... Elbette sifasini aramakta fayda var... Rabb im isteyen herkese hayirlisini versin...Kızlar bu topiği yeni gördüm bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi sekiz aydır bebiş istiyoruz ama tık yok eşimin sperm sonuçları morfoloji yüzde iki sayı yeterli ama hız da düşük doktorlar bu değerlerle olur diyor ama ben nette olanına rastlamadım ne diyorsunuz ben napim aşılama yoluna mı gideyim
Aminnnnn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama her ay kırmızılarla karşılaşmak üzüyor bir gün geçse beklentiye giriyorum ne bileyim yaşayan anlar ama zor zamanlar inanın olmasını da çok istiyoruz hayırlısı bakalımBnmkinin de dusuktu hicbirsey de kullanmadi... sonucta 1 tane sperm dolluyor yumurtayi buna takilmayin Allah icin zorluk yok. Pekmez icmisligi var ama bir iki kaşık... Elbette sifasini aramakta fayda var... Rabb im isteyen herkese hayirlisini versin...
Bn 3 sene bekledim canim cok zor. Sabir en zor sinavlardan. Ama Rabbim verecektir inşAllah... kafani bununla mesgul etme yeter... cok da uzulme de Allah in gucune gitmesin Rabb imin sinavini kabullen... Alkah O ndan cok sevdigimiz seyleri bizden alir... O nun rizasindan cok cocuk istersen onu da vermez... once Allah tan geleni kabullen mucizesinden de umidini asla kesmeAminnnnn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama her ay kırmızılarla karşılaşmak üzüyor bir gün geçse beklentiye giriyorum ne bileyim yaşayan anlar ama zor zamanlar inanın olmasını da çok istiyoruz hayırlısı bakalım
Bn 3 sene bekledim canim cok zor. Sabir en zor sinavlardan. Ama Rabbim verecektir inşAllah... kafani bununla mesgul etme yeter... cok da uzulme de Allah in gucune gitmesin Rabb imin sinavini kabullen... Alkah O ndan cok sevdigimiz seyleri bizden alir... O nun rizasindan cok cocuk istersen onu da vermez... once Allah tan geleni kabullen mucizesinden de umidini asla kesmecunku mucizenin sahibi O dur...
Elbette elinden geleni yapmalisin cnm...Ya çok şükür ki inançlı insanlarız ama ben elimden geleni yapayım ki sonra tevekkül edeyim rabbime bırakayım mesela siz hiç aşılama tüp bebek yoluna gitmediniz mi kendiliğinden mi oldu üç yıl sonra ümit dolu hikayeler inanın çok mutlu ediyor eşinizin sperm değerleri nasıldı zaman hem ilaç hem yaraya tuz bakalım daha neler görecez bide dua eder misiniz benim için lütfen
Ah canım benim Allah senden razı olsun Rabbim sana daha nice güzellikler göstersinElbette elinden geleni yapmalisin cnm...
Esimin morfolojisi 3 tu... bnm de cok az prolaktin yuksekligim vardi.. asilama da denemedik tup bebek de... ama deneyecektik... hep tek cizgi gorurken bir anda cift cizgi gorunce... meger bize de olabiliyormus dedim... mucizem Allah tan bir anda geliverdi... elbette dualarimdasiniz her zaman soyluyorum Allah benim gibi bebek hasreti ceken herkese tez zamanda gonlune gore nasip etsin canim... ama nolur bilin ki Allah sizi duyar kalbinizden geceni bilir... kizlar kocalariniza dogal pekmez icirin... 13.14.15.16. Gunleri atlamayin mutlaka bu gunlerde iliski olsun. Hatta bu gunlerde kasiginizda bir agri olursa yumurta catliyordur hemen o anda iliskiyi kacirmayin... Allah yardimciniz olsun...
Mevlam hepimizden razi olsun... bn cok ay bu ay olacak diye hissettim... her olmayisinda Allah im sabir sinavimi evladin hayirlisini gonlume gore olanini vermek icin uzun tutuyor diye dusundum... bazen yenildim dayanamadim cok agladim ama isyan etmedim sabredin canlar... Allah sabredenlerle beraberdir inşAllahAh canım benim Allah senden razı olsun Rabbim sana daha nice güzellikler göstersinbu ay niyeyse içim bi kıpır kıpır olacak sanki keçiboynuzu özü pekmezi içiriyorum eşime bide kürünü yapıyorum şifa olur inş
Çok bunaldim canım ben ya . Öğretmenim ya okulda skldm yoruldum haftasonuda kurs veriyorum. Maddi olarak biraz zorlandık ameliyata harcadik. Şimdi tüp bebek deniycez kismetse o yüzden para lazim:) Evimi temizliycek zamanım kalmadı. Manevi olarak da yıprandim .
Anlatmak istermisin cnmAynı bennn çok yorgun hissediyorum hem ruhen hem bedenen...
Anlat canım beraber dertlenelimAynı bennn çok yorgun hissediyorum hem ruhen hem bedenen...
Anlat canım beraber dertlenelim
Bn işi bıraktım ☺ahhh nedir bu çalışan bayanlar çektiğiii birde bebeksizlik üstüne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?