- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.181
svgrcn naptın canım doktor ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canım bayağı sarsıyor bütçeyiBn devlette yapacağım canım bana çok geldi aşar bizi ben ii bırakmasay dım olabilirdi.
Canim nst normal çıktı pazartesi ayrıntılı usg ve dopplere girecegim o zaman karar verecekk cuma günu tekrar nstye girecegim .cok stres yapiyorum mambiasvgrcn naptın canım doktor ne dedi
Yapma canım seni çok iyi anlıyorum aynı sorunları yaşıyoruz. İnşallah iyi olacak canım zaten gelişimlerini tamamladılar canım hiç korkma sana örnek vereyim bnm arkadaşım 35. Haftasında 1800 kilo ile dünyaya getirdi. Geriden geliyordu o yüzden erken aldılar şimdi tombik oğlu var kaç kilo olmuş canımCanim nst normal çıktı pazartesi ayrıntılı usg ve dopplere girecegim o zaman karar verecekk cuma günu tekrar nstye girecegim .cok stres yapiyorum mambia
Kilosuna bakmadi canim pazartesi girecegim 10 gun sure verdi ya bu 10 günde kilosu onmeli dedi Pazartesi belli olacak insssYapma canım seni çok iyi anlıyorum aynı sorunları yaşıyoruz. İnşallah iyi olacak canım zaten gelişimlerini tamamladılar canım hiç korkma sana örnek vereyim bnm arkadaşım 35. Haftasında 1800 kilo ile dünyaya getirdi. Geriden geliyordu o yüzden erken aldılar şimdi tombik oğlu var kaç kilo olmuş canım
Ona göre mi alacaklarmış canımKilosuna bakmadi canim pazartesi girecegim 10 gun sure verdi ya bu 10 günde kilosu onmeli dedi Pazartesi belli olacak insss
Evet canim inşallah almıştır. Yiyorum habireOna göre mi alacaklarmış canım
İNŞALLAH canım bende öyle habire yiyorum ama yemekle alakası yok benceEvet canim inşallah almıştır. Yiyorum habire
Galiba canim stres götürüyor herseyiİNŞALLAH canım bende öyle habire yiyorum ama yemekle alakası yok bence
Yarın gidecem ne diyecek doktor banaGaliba canim stres götürüyor herseyi
Hayirli haberlerle gel canim insYarın gidecem ne diyecek doktor bana
İnşallah canımHayirli haberlerle gel canim ins
Ne yaptin geldin mi dr ne dedi kilo almış mi canimİnşallah canım
Geldim canım 2650 dedi haftaya sezaryen ile alırım diyor. Korkuyorum canım yaNe yaptin geldin mi dr ne dedi kilo almış mi canim
Haftaya tam olara kac haftalij oluyorsunGeldim canım 2650 dedi haftaya sezaryen ile alırım diyor. Korkuyorum canım ya
Korjma canim ne olacak oglusunu düşün mutlu olGeldim canım 2650 dedi haftaya sezaryen ile alırım diyor. Korkuyorum canım ya
38+4 günlük canımHaftaya tam olara kac haftalij oluyorsun
Bende dayanamadim geldim dr canim bakalim ne kadar aldi maskotum38+4 günlük canım
Ne dedi canım gittin mi doktoraBende dayanamadim geldim dr canim bakalim ne kadar aldi maskotum
2500 kilo olmus teyzesi maşallah şimdilik normal gözüküyor dogum cok şükürNe dedi canım gittin mi doktora