- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.201
Maşallah canım. Döndü mü canım2500 kilo olmus teyzesi maşallah şimdilik normal gözüküyor dogum cok şükür
Evet döndü canimMaşallah canım. Döndü mü canım
Canım naptın gittin mi doktor aSelam kizlar... scgrcn canim stres yapma Rabb im hayirlisini verir İNŞALLAH stres cok daha zararli vardir bir hayir herşeyde...
Sağlıkla kucağiniza alin da bugunleri hatirlamayin bile
Dogum ne zamana canim yazdinmi gormedim deCanım naptın gittin mi doktor a
Cuma günü canım büyük ihtimalle. Sen normal doğum demi canım.Dogum ne zamana canim yazdinmi gormedim de
Az kalmis canim Rabbim yardimcin olsun..evet benim normal inşallah dua et aklina gelirsemCuma günü canım büyük ihtimalle. Sen normal doğum demi canım.
Ederim canım sende et.Az kalmis canim Rabbim yardimcin olsun..evet benim normal inşallah dua et aklina gelirsem
Amin canım inşallah Rabbim sizede nasip ederKızlar Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşAllah bize de dua edin
InsaALLAH canim hakkinizda HAYRLISINI versin RABBİMKızlar Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşAllah bize de dua edin
Canım bn korkuyorum yaInsaALLAH canim hakkinizda HAYRLISINI versin RABBİM
Korkma bebeğini düşün canim neden korkuyorsun??yasamadin bilmiyorsun tamam ama inan bana ben bile nasil olacak diye korkuyorum ama korkum bebegimin sag salim gelirmi sorusu..onun dışında Hicbisey olmaz Allahın izniyle nice caresiz ameliyatlar var ..lütfen anin tadini cikarCanım bn korkuyorum ya
Benimde korkum o canım sağ salim alırmıyım. Ameliyattan korkmuyorum.Korkma bebeğini düşün canim neden korkuyorsun??yasamadin bilmiyorsun tamam ama inan bana ben bile nasil olacak diye korkuyorum ama korkum bebegimin sag salim gelirmi sorusu..onun dışında Hicbisey olmaz Allahın izniyle nice caresiz ameliyatlar var ..lütfen anin tadini cikar
Gittim canim tekrar test istedi. Yaptirdim prolaktin 28 cikti oncekinde de oyle cikmisti acaba ondan sebep olabilir mi?Canım naptın gittin mi doktor a
Allah razi olsun canimm tez zamanda sizinde yüzünüz gulsun insKizlar korkmayin sakın... bu guzel heyecan ve mutlulugun tadini cikarin... Allah neylerse guzel eyler... Allah gonlunuze gore versin dilerim canlar opuyorum sizi
Olabilir cnm süt hormanı yüksek hap verdi miGittim canim tekrar test istedi. Yaptirdim prolaktin 28 cikti oncekinde de oyle cikmisti acaba ondan sebep olabilir mi?
Daha gitmedim cumartesi gidicem bakalim ne vericek...Olabilir cnm süt hormanı yüksek hap verdi mi
Hap verince düşüyor canım oDaha gitmedim cumartesi gidicem bakalim ne vericek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?