- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.141
Pazartesi gideceğim canım bakalım ne diyecek diğer doktorum 22oo dedi diğeri 2500 dedi35+1canim kilosu demi 2500 yine iyi seninki canim bizimki cok kucuk
Canım doktordan gelince yaz merak ederim35+1canim kilosu demi 2500 yine iyi seninki canim bizimki cok kucuk
Tamam canim sende yazCanım doktordan gelince yaz merak ederim
Tamam canım bende yarın gideceğimTamam canim sende yaz
Canım nasılsınSelam kizlar... scgrcn canim stres yapma Rabb im hayirlisini verir İNŞALLAH stres cok daha zararli vardir bir hayir herşeyde...
Sağlıkla kucağiniza alin da bugunleri hatirlamayin bile
İnşallah canim ama ister istemez oluyor son zamanlara geldik risk korkutuyor insani..sen nasılsın iyisin inşallahSelam kizlar... scgrcn canim stres yapma Rabb im hayirlisini verir İNŞALLAH stres cok daha zararli vardir bir hayir herşeyde...
Sağlıkla kucağiniza alin da bugunleri hatirlamayin bile
Canım naptın gittin mi doktoraİnşallah canim ama ister istemez oluyor son zamanlara geldik risk korkutuyor insani..sen nasılsın iyisin inşallah
Yarin gideceğim canim inşallahCanım naptın gittin mi doktora
Yarin gideceğim canim inşallah[/QUOTE
Bn gittim cnm
Bn gittim canımYarin gideceğim canim inşallah
Almismi kilo nasil bebeisinBn gittim canım
Özele gittim almış defi canım perşembe de devlete gideceğim o ne diyecekAlmismi kilo nasil bebeisin
Ne kadar almış soylemedi miÖzele gittim almış defi canım perşembe de devlete gideceğim o ne diyecek
2650 gr dedi canımNe kadar almış soylemedi mi
Devlette ki doktoruma sonra gidiyorum o bu doktordan daha az kilo söylüyor. Bakalım perşembe o ne diyecelNe kadar almış soylemedi mi
Aynen banada devlette az söylüyorlar canim maalesefDevlette ki doktoruma sonra gidiyorum o bu doktordan daha az kilo söylüyor. Bakalım perşembe o ne diyecel
Canım takmayacağım artık. Stres yapmaktan yoruldum. Kendimi suçluyordum besleyemiyorum diye Prof e gittim o kan pıhtılaşma sı olabilir sende dediAynen banada devlette az söylüyorlar canim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?