- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.121
Canım korkma bnm kide geride ama bak 32 ya da 33 de öğrendim 36 dayız canım bakalım perinolog a gideceğim. Nasıl gerilemişKizlar dua edin bebeğimin gelişimi gerilemis 1 hafta yakin takipte olacağım sonrasinda degisme olmazsa bebegi alacaklar ...cok mutsuzum
Canım haber ver muhakkak. İnşallah bebeğin gününü beklerKizlar dua edin bebeğimin gelişimi gerilemis 1 hafta yakin takipte olacağım sonrasinda degisme olmazsa bebegi alacaklar ...cok mutsuzum
Canım haber ver muhakkak. İnşallah bebeğin gününü bekler
Canım bn yarın perinatolog A gideceğim bakalım ne diyecek canım korkma 35. Haftadasın. Bana da diyor erken alınma gibi canım inşallah bebeklerimiz gününü bekler canımİnşallah mambia cok mutsuzum cok
InsaALLAH perinatolog kana ki bakacak CanimmmCanım bn yarın perinatolog A gideceğim bakalım ne diyecek canım korkma 35. Haftadasın. Bana da diyor erken alınma gibi canım inşallah bebeklerimiz gününü bekler canım
Anlamadım canımInsaALLAH perinatolog kana ki bakacak Canimmm
Perinatolg ben igne kullaniyorum ya onu ayarlamisti bebege giden kan akışını falan yapiyor yaniAnlamadım canım
Anladım canımPerinatolg ben igne kullaniyorum ya onu ayarlamisti bebege giden kan akışını falan yapiyor yani
Canım nasılsınPerinatolg ben igne kullaniyorum ya onu ayarlamisti bebege giden kan akışını falan yapiyor yani
Iyi olmaya calisiyorum biraz kilo alsa bebegim iyi olacak sen ne yaptinCanım nasılsın
Bnm ki de az kilosu. Moralimi bozmak istemiyorum ama elimde olmadan üzülüyorumIyi olmaya calisiyorum biraz kilo alsa bebegim iyi olacak sen ne yaptin
Canım ne zaman doktora gideceksinIyi olmaya calisiyorum biraz kilo alsa bebegim iyi olacak sen ne yaptin
Evet canim ne kadar dusunmesekte olmuyooo isteeBnm ki de az kilosu. Moralimi bozmak istemiyorum ama elimde olmadan üzülüyorum
Salı Perşembe pazartesi de gidecegim alip almayacağı belli olacak insallah kilo alirda alinmaz annem gelmedi daha oglum varr ufffCanım ne zaman doktora gideceksin
İnşallah alır canım kaç kilo senin kiSalı Perşembe pazartesi de gidecegim alip almayacağı belli olacak insallah kilo alirda alinmaz annem gelmedi daha oglum varr ufff
1910 gr di canimİnşallah alır canım kaç kilo senin ki
Peki boyu nasıl canım. Anne olmak çok zormuş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alsaydık1910 gr di canim
44 cm canimPeki boyu nasıl canım. Anne olmak çok zormuş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alsaydık
Üç doktora gittim canım biri 2500 diğeri 2244 cm canim
Canım sen tam kaç haftalıksın44 cm canim
35+1canim kilosu demi 2500 yine iyi seninki canim bizimki cok kucukÜç doktora gittim canım biri 2500 diğeri 22
Canım sen tam kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?