kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Arkadaşım ankkarada centurm diye bir yerde yaptirdi tuttu oglu kasimda 2 yasina girecek canim
Ben de umut tup bebekte yaptirmak istiyorum ama bakalim o zamana kadar hayirlisiyla olursa o kadar sevinirim ki... o igneler muayeneler git gel surekli cok gozumde buyuyor... isle birlikte kaldirabilir miyim bilmiyorum

Ben de umut tup bebekte yaptirmak istiyorum ama bakalim o zamana kadar hayirlisiyla olursa o kadar sevinirim ki... o igneler muayeneler git gel surekli cok gozumde buyuyor... isle birlikte kaldirabilir miyim bilmiyorum
Zahmetsiz rahmet olmaz canim .bak bende igne oluyorum doguma kafar ve dogumdan sonra 45 gün daha yapacağım bismillah de basla insallah RABBIM CABANI BOŞA HARCAMAZ

Cnm araştır yaptır cnm. Rabbim büyük. Gözün korkmasın cnm rabbim verir gücünü. İzin alabilme durumun varsa al kuzumm. Şimdi tüp bebek eskisi kadar zor değilmiş cnm. Bizde kan uyuşmazlığı var indirekt coombs testi pozitif çıkıyor canım vücudum bebeği tanıyor gözüküyor. Korkuyorum sorun olmaz inşallah. Testimi yenilettim. Dua edin

Canım yaptir bence de tup bebek. Belki bizimde 2. Doğal yolla okur du mi. Ben Adana başkent hast yaptircam ama doktorun sınavı varmış Prof. Olmak için randevu veremiyor.ben ilk aşılama deniycem sonra tup bebek Allah ın izniyle doktoru bekliyorum

Y
Yaptır kuzum sende. Ne zmn biliyormuş sınavı

Bakalim canim hayirlisi Allah meleğini korusun yavrucum... korkma onu veren Rabb im elbet korur O'na emanetiz hepimiz

Senle ayni zamanlara denk getirelim birbirimize destek oluruz canim

Zahmetsiz rahmet olmaz canim .bak bende igne oluyorum doguma kafar ve dogumdan sonra 45 gün daha yapacağım bismillah de basla insallah RABBIM CABANI BOŞA HARCAMAZ
Allah kolaylik versin canim benim... elbette oyle ama boşu boşuna olma ihtimali beni biraz sıkıyor.. bakacağız artık kaderimizde ne var...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…