- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.541
Girme o zmn cnm. Bnm moralim bozuk kuzummIki arkadasim var canim onlara dr gerek yok demis girmediler bende pek girmek istemiyorum açıkçası
Aaaa hayrdir onemli bisey yok demi ..bebek iyi ...neyin var cok merak ettim.Girme o zmn cnm. Bnm moralim bozuk kuzumm
Cnm naptınAaaa hayrdir onemli bisey yok demi ..bebek iyi ...neyin var cok merak ettim.
Ben de umut tup bebekte yaptirmak istiyorum ama bakalim o zamana kadar hayirlisiyla olursa o kadar sevinirim ki... o igneler muayeneler git gel surekli cok gozumde buyuyor... isle birlikte kaldirabilir miyim bilmiyorumArkadaşım ankkarada centurm diye bir yerde yaptirdi tuttu oglu kasimda 2 yasina girecek canim
Hayirdir yavrucum ne oldu?Girme o zmn cnm. Bnm moralim bozuk kuzumm
Zahmetsiz rahmet olmaz canim .bak bende igne oluyorum doguma kafar ve dogumdan sonra 45 gün daha yapacağım bismillah de basla insallah RABBIM CABANI BOŞA HARCAMAZBen de umut tup bebekte yaptirmak istiyorum ama bakalim o zamana kadar hayirlisiyla olursa o kadar sevinirim ki... o igneler muayeneler git gel surekli cok gozumde buyuyor... isle birlikte kaldirabilir miyim bilmiyorum
Girdim canim normal biseydi 3 dk bile sürmedi kalp bobrek ciger dedi beyini gösterdi bittiCnm naptın
Cnm araştır yaptır cnm. Rabbim büyük. Gözün korkmasın cnm rabbim verir gücünü. İzin alabilme durumun varsa al kuzumm. Şimdi tüp bebek eskisi kadar zor değilmiş cnm. Bizde kan uyuşmazlığı var indirekt coombs testi pozitif çıkıyor canım vücudum bebeği tanıyor gözüküyor. Korkuyorum sorun olmaz inşallah. Testimi yenilettim. Dua edinBen de umut tup bebekte yaptirmak istiyorum ama bakalim o zamana kadar hayirlisiyla olursa o kadar sevinirim ki... o igneler muayeneler git gel surekli cok gozumde buyuyor... isle birlikte kaldirabilir miyim bilmiyorum
Anladım cnm.Girdim canim normal biseydi 3 dk bile sürmedi kalp bobrek ciger dedi beyini gösterdi bitti
Canım yaptir bence de tup bebek. Belki bizimde 2. Doğal yolla okur du mi. Ben Adana başkent hast yaptircam ama doktorun sınavı varmış Prof. Olmak için randevu veremiyor.ben ilk aşılama deniycem sonra tup bebek Allah ın izniyle doktoru bekliyorumBen de umut tup bebekte yaptirmak istiyorum ama bakalim o zamana kadar hayirlisiyla olursa o kadar sevinirim ki... o igneler muayeneler git gel surekli cok gozumde buyuyor... isle birlikte kaldirabilir miyim bilmiyorum
Yaptır kuzum sende. Ne zmn biliyormuş sınavıCanım yaptir bence de tup bebek. Belki bizimde 2. Doğal yolla okur du mi. Ben Adana başkent hast yaptircam ama doktorun sınavı varmış Prof. Olmak için randevu veremiyor.ben ilk aşılama deniycem sonra tup bebek Allah ın izniyle doktoru bekliyorum
Bakalim canim hayirlisi Allah meleğini korusun yavrucum... korkma onu veren Rabb im elbet korur O'na emanetiz hepimizCnm araştır yaptır cnm. Rabbim büyük. Gözün korkmasın cnm rabbim verir gücünü. İzin alabilme durumun varsa al kuzumm. Şimdi tüp bebek eskisi kadar zor değilmiş cnm. Bizde kan uyuşmazlığı var indirekt coombs testi pozitif çıkıyor canım vücudum bebeği tanıyor gözüküyor. Korkuyorum sorun olmaz inşallah. Testimi yenilettim. Dua edin
Senle ayni zamanlara denk getirelim birbirimize destek oluruz canimCanım yaptir bence de tup bebek. Belki bizimde 2. Doğal yolla okur du mi. Ben Adana başkent hast yaptircam ama doktorun sınavı varmış Prof. Olmak için randevu veremiyor.ben ilk aşılama deniycem sonra tup bebek Allah ın izniyle doktoru bekliyorum
Allah kolaylik versin canim benim... elbette oyle ama boşu boşuna olma ihtimali beni biraz sıkıyor.. bakacağız artık kaderimizde ne var...:)Zahmetsiz rahmet olmaz canim .bak bende igne oluyorum doguma kafar ve dogumdan sonra 45 gün daha yapacağım bismillah de basla insallah RABBIM CABANI BOŞA HARCAMAZ
İnşallah kuzumm,Bakalim canim hayirlisi Allah meleğini korusun yavrucum... korkma onu veren Rabb im elbet korur O'na emanetiz hepimiz
Ah canım sabirsizlikla bekliyorum doktoru.basliycam zaman yazarım . Tam karar vermişken doktorun işi ciktiSenle ayni zamanlara denk getirelim birbirimize destek oluruz canim
Her işte vardir bir hayır canimcimAh canım sabirsizlikla bekliyorum doktoru.basliycam zaman yazarım . Tam karar vermişken doktorun işi cikti
Bakalimmm ana oğulİnşallah kuzumm,
İyiz cnm şükür.. sen nasılsınNasılsınız
Bakalimmm ana oğul
Iyi canim bayram temizligi yavas yavas dönüyorum evde iyiyiz cok şükürİyiz cnm şükür.. sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?