- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.481
Anladım cnm bana geç vermişler o zmnAminn canim bilmiyorum ki genelde 20 ve 24 haftalr arasinda yapiliyor .ama ben riskli gebelik grubuna giriyorum ondann olabilir belki
Kimsecikler kalmadıNerdesiniz yawwww
Evet terk ettiler buralari mambia sen gitme bariKimsecikler kalmadı
Gitmem kuzum hiç bir yer e hamileliğin nasıl gidiyor bnm keyfim yokEvet terk ettiler buralari mambia sen gitme bari
Hamileyken öyle oluyor cnm. Bn de pek iş filan yapmıyorumSelam kızlar Nasılsıniz ben is guc uğraşıyorum yaa halen yerlesemedim eve.is yapmaya üsenir oldum
Cinsiyetin i öğrendin mi cnmSelam kızlar Nasılsıniz ben is guc uğraşıyorum yaa halen yerlesemedim eve.is yapmaya üsenir oldum
Yok canım göstermedi minik.dur fotosunu atayım.senin niye keyfin yokCinsiyetin i öğrendin mi cnm
Bnm içinden oğlan geçti bnm bebeğimin foto su ile aynı . Eşimle tartışıyoruz bu aralar sürekli sinirlendiriyor bniYok canım göstermedi minik.dur fotosunu atayım.senin niye keyfin yokEki Görüntüle 1626404
Kafana takip kendini üzme canım ben de erkek hissediyorumBnm içinden oğlan geçti bnm bebeğimin foto su ile aynı . Eşimle tartışıyoruz bu aralar sürekli sinirlendiriyor bni
Hayırlısı cnm. Ama olmuyor işteKafana takip kendini üzme canım ben de erkek hissediyorum
Bnde cnm ya.. Bu aydan sonra olmax diyorlar ama bakalım göreceğiz. Oğlun nasıl cnmBenimde pek keyfim yok valla halsizlik cok var yaaaa Kizlarrrr fulll uyumak istiyommm
Oglum iyi teyzesi daha bilmiyor kardeşi olacağını. .biraz daha karnim belirginlesin 6 ay a girelim konusmayi düşünüyorum. Cok istiyor.bi kardeşi olmasını ama zamana yaylim dedik sej nasilsin ilkler daha özel oluyor ..yani ikincilerde ozel de ilki bekledigin kadar aklina gelmiyo cunku ilgilenilecek abisi ablasi olunca..kiymetini bil bu dönemlerin. ..uyu kalk gez herseyi yap yanii.Bnde cnm ya.. Bu aydan sonra olmax diyorlar ama bakalım göreceğiz. Oğlun nasıl cnm
Ewet cnm.. ay ne güzel ya ... çok mutlu olacak. .. ewt artık bulantım azaldı şükür astımımda geçse süper olacakOglum iyi teyzesi daha bilmiyor kardeşi olacağını. .biraz daha karnim belirginlesin 6 ay a girelim konusmayi düşünüyorum. Cok istiyor.bi kardeşi olmasını ama zamana yaylim dedik sej nasilsin ilkler daha özel oluyor ..yani ikincilerde ozel de ilki bekledigin kadar aklina gelmiyo cunku ilgilenilecek abisi ablasi olunca..kiymetini bil bu dönemlerin. ..uyu kalk gez herseyi yap yanii.
INSALLAH canim INSALLAH hastaliklarin hepsi bir bir dökülür uzerinden oglun gelir de bebislerimizi birlikte burada konusarak buyuturuz...evet mutlu olacak adini sinem koyacakmis ..teyzesi bi kızkardeşi olursaEwet cnm.. ay ne güzel ya ... çok mutlu olacak. .. ewt artık bulantım azaldı şükür astımımda geçse süper olacak
Çok güzelmiş cnm ismi. Oğlunun adı neydi cnmINSALLAH canim INSALLAH hastaliklarin hepsi bir bir dökülür uzerinden oglun gelir de bebislerimizi birlikte burada konusarak buyuturuz...evet mutlu olacak adini sinem koyacakmis ..teyzesi bi kızkardeşi olursa
Gürcan adi teyzesi cok mulayim oluyorlar dusun istersenÇok güzelmiş cnm ismi. Oğlunun adı neydi cnm
Hadi... ismi çok güzelmiş rabbim sağlıklı uzun ömür versin. Bebekleri büyüten e kadar burdan ayrıllmıyoruz. Birbirimize sorarzGürcan adi teyzesi cok mulayim oluyorlar dusun istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?