- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.501
İnşallahHadi... ismi çok güzelmiş rabbim sağlıklı uzun ömür versin. Bebekleri büyüten e kadar burdan ayrıllmıyoruz. Birbirimize sorarz
Cnm bnde ayrıntılı ultrason da yarın özele gidecemİnşallah
Hadi bakalim hayrli haberlerle gel mutlaka yaz unutmaCnm bnde ayrıntılı ultrason da yarın özele gidecem
Yazarım cnm. Yorgunum çok canımHadi bakalim hayrli haberlerle gel mutlaka yaz unutma
Bemde oyleyim bide sonbahar dinginligi var yaa oda var kisa rahat oluruz gunler kısa ya hemen uyuruz heheheheYazarım cnm. Yorgunum çok canım
Ewet cnm hemen geçecek zaman. yolu yarıladık sayılır. Cnm senin ilk doğum normal mi sezeryan mıBemde oyleyim bide sonbahar dinginligi var yaa oda var kisa rahat oluruz gunler kısa ya hemen uyuruz hehehehe
Normal canim dogumumEwet cnm hemen geçecek zaman. yolu yarıladık sayılır. Cnm senin ilk doğum normal mi sezeryan mı
Maşallah. Bn korkuyorum cnm yaNormal canim dogumum
Korkma bisey yok dogduktan sonra kuş gibi hafif hissediyon kendini valla sezeryan mecbur olmadigi surece olma normal dogumda agir kaldirma falan sorunu yasamiyorsun ama sezeryan bildigin ameliyat bide enfeksiyon kaparsan buyir burdan yak 1 sene kendine gelemezsin vallaMaşallah. Bn korkuyorum cnm ya
Cnm astım var ya ben de nefesim yetmez se die korkuyorumKorkma bisey yok dogduktan sonra kuş gibi hafif hissediyon kendini valla sezeryan mecbur olmadigi surece olma normal dogumda agir kaldirma falan sorunu yasamiyorsun ama sezeryan bildigin ameliyat bide enfeksiyon kaparsan buyir burdan yak 1 sene kendine gelemezsin valla
Korkma sadece enerji verecek yiyecekler bol tuket son haftalarda nefesini bosa harcama cok bagirma yerinde ve zamninda INSALLAH sende kurtulacaksinCnm astım var ya ben de nefesim yetmez se die korkuyorum
İyiki varsınız canımKorkma sadece enerji verecek yiyecekler bol tuket son haftalarda nefesini bosa harcama cok bagirma yerinde ve zamninda INSALLAH sende kurtulacaksin
İyiki varsınız canım
Canım hoşgeldin Ewet kimse kalmadı. İyim şükür. Sen nasılsın ne var ne yok Kumral-ada hiç girmiyorAy kizlaaar napiyorsunuz? Dogum telaslari sarmis simdiden bakiyorum... mambiacim korkma hersey yoluna girer normal en iyisi ve sagliklisi... hem anne hem de bebek icin... svgrcn sen napiyorsun? Kumral da yok ortalarda... buralar bir hayli tenhalamiş... ben de dugunumuz vardi ondan dolayi cok yogundum giremedim... herkes mesgul bu aralar herhalde..
Iyiyz canimm gün geciriyoruz valla.kimse kalmadi mambia ve ben götürüyoruz topigi ne yapalim hadi gelinde baslas8n sohbetAy kizlaaar napiyorsunuz? Dogum telaslari sarmis simdiden bakiyorum... mambiacim korkma hersey yoluna girer normal en iyisi ve sagliklisi... hem anne hem de bebek icin... svgrcn sen napiyorsun? Kumral da yok ortalarda... buralar bir hayli tenhalamiş... ben de dugunumuz vardi ondan dolayi cok yogundum giremedim... herkes mesgul bu aralar herhalde..
Slm cnm iyi çıktı. Yüzünü göstermedi oğluşumSende canim
Cok şükür darisi bana o zman bir hafta sonra sen tam kac gunlukken cektirmis oldunSlm cnm iyi çıktı. Yüzünü göstermedi oğluşum
Saol cnm darısı sana.. 19 haftalık ken. Devlette ki 24 haftalığıma denk geliyorCok şükür darisi bana o zman bir hafta sonra sen tam kac gunlukken cektirmis oldun
Canım hoşgeldin Ewet kimse kalmadı. İyim şükür. Sen nasılsın ne var ne yok Kumral-ada hiç girmiyor
Iyiyz canimm gün geciriyoruz valla.kimse kalmadi mambia ve ben götürüyoruz topigi ne yapalim hadi gelinde baslas8n sohbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?