kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Maşallah. Bn korkuyorum cnm ya
Korkma bisey yok dogduktan sonra kuş gibi hafif hissediyon kendini valla sezeryan mecbur olmadigi surece olma normal dogumda agir kaldirma falan sorunu yasamiyorsun ama sezeryan bildigin ameliyat bide enfeksiyon kaparsan buyir burdan yak 1 sene kendine gelemezsin valla

Cnm astım var ya ben de nefesim yetmez se die korkuyorum

Ay kizlaaar napiyorsunuz? Dogum telaslari sarmis simdiden bakiyorum... mambiacim korkma hersey yoluna girer normal en iyisi ve sagliklisi... hem anne hem de bebek icin... svgrcn sen napiyorsun? Kumral da yok ortalarda... buralar bir hayli tenhalamiş... ben de dugunumuz vardi ondan dolayi cok yogundum giremedim... herkes mesgul bu aralar herhalde..

Canım hoşgeldin Ewet kimse kalmadı. İyim şükür. Sen nasılsın ne var ne yok Kumral-ada hiç girmiyor

Iyiyz canimm gün geciriyoruz valla.kimse kalmadi mambia ve ben götürüyoruz topigi ne yapalim hadi gelinde baslas8n sohbet

Canım hoşgeldin Ewet kimse kalmadı. İyim şükür. Sen nasılsın ne var ne yok Kumral-ada hiç girmiyor

Iyiyz canimm gün geciriyoruz valla.kimse kalmadi mambia ve ben götürüyoruz topigi ne yapalim hadi gelinde baslas8n sohbet

Yavrular iyi olmaniza sevindim... bebişlere iyi bakın... bizim de olursa artık sizden sorcaz bilmediklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…