kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

devlette resmen koyun gibi diziyorlar hamileleri öyle sırayla bakıyolar uyuz oldum

devlette resmen koyun gibi diziyorlar hamileleri öyle sırayla bakıyolar uyuz oldum
Ewet cnm öyle yapıyorlar. O yüzden özele gitmek gerekiyor. Bnm doktor özel den ayrıldı kendi muayene açtı ona gidiyorum devlette ki doktorum da iyi hem bnm velim. Ama kalabalık oluyor devlet

Ewet cnm öyle yapıyorlar. O yüzden özele gitmek gerekiyor. Bnm doktor özel den ayrıldı kendi muayene açtı ona gidiyorum devlette ki doktorum da iyi hem bnm velim. Ama kalabalık oluyor devlet
hem de nasıl kalabalık.doğum ücreti ne drunun canım? biz bi dr bulmuştuk sadece kendisi için 8 bin istiyor adam ya çıldırmış.biz de öyle olunca acıbademe karar verdik bir de sigorta yaptırdık doğum için indirim olacak.Allah kısmet eder de o günlere gelirsek inşallah

Cok demiş cnm doktorum hastane ile anlaşırsam söylerim demişti ücreti. Eger anlaşmaya mecbur devlet acıbadem çok pahalı cnm bi tomografi filminden 120 tl aldı

Cok demiş cnm doktorum hastane ile anlaşırsam söylerim demişti ücreti. Eger anlaşmaya mecbur devlet acıbadem çok pahalı cnm bi tomografi filminden 120 tl aldı
evet pahalı canım 6500 dü galiba doğum.ama çok güzel hastane dr da çok iyi.acıbadem sigortası yaptırdık o yüzden indirimli olacak herşey.çok içime sindi hastane.sanki kaç kere doğum yapcam hayatta 2 bilemedin 3 en fazla. gözden çıkardım o parayı o yüzden

Orası öyle cnm. Hayırlısı artık

canım tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzucuk erken öğrenmişsin ne güzel.ben de bir gelsem o günlereheyecanlıyım çok
İnşallah gelirsin canim benim hamilelik takvimimde ne yaziyor okusaniza artik bebeginizin cinsiyetini net olarak öğrenebilirsiniz tabi bebeginiz izin verirse yaziyor tam gününde. ..

İnşallah gelirsin canim benim hamilelik takvimimde ne yaziyor okusaniza artik bebeginizin cinsiyetini net olarak öğrenebilirsiniz tabi bebeginiz izin verirse yaziyor tam gününde. ..
amin inşallah.evet canım biliyorum söylenebiliyor bu günlerde ama yine de çoğu kişi daha geç öğreniyor 15-16 da falan.ciciler almaya başlarsın artık annesi

amin inşallah.evet canım biliyorum söylenebiliyor bu günlerde ama yine de çoğu kişi daha geç öğreniyor 15-16 da falan.ciciler almaya başlarsın artık annesi
Aynen ama 6 ayi bekleyecem canim oglumu da 6 aydan sonra alisverisini yapmaya baslamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…