kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Meleğim galiba erkek teyzesi olacan güzel isimleri bekliyorum

Bn sürekli dinleniyor um cnm 14 üncü haftada rahatlarsın cnm hiç iştahı m yoktu. Haşlanmış patates ye cnm. Bndr tatile çıkmak istiyorum ama eşim birşey olacak diye korkuyor

Bn sürekli dinleniyor um cnm 14 üncü haftada rahatlarsın cnm hiç iştahı m yoktu. Haşlanmış patates ye cnm. Bndr tatile çıkmak istiyorum ama eşim birşey olacak diye korkuyor
Allah'ın izniyle bir şey olmaz canım çık bence iyi gelir. ben o kadar yol yaptım ki şükür bir şey olmadı.Allahım sana emanet dedim çıktım valla

çok küçük halindeki var canım tatilde gittiğim dr vermişti belli bile olmuyor.akşam atıyım.eylül başı kontrole gitcez kendi drumdam büyümüş ve güzel halini alırım

Rabbimin mucizesi ya. Küçücük kuzum. Rabbim tamamına erdirsin canım
amin canım hepimizi inşallah.Allah olmayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin inşallah. dün gördüm ultrasonda daha da büyümüştü daha belliydi her yeri.çok hızlı büyüyorlar.

amin canım hepimizi inşallah.Allah olmayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin inşallah. dün gördüm ultrasonda daha da büyümüştü daha belliydi her yeri.çok hızlı büyüyorlar.
Amin cnm yasmin e kumral ada ya ilk heyecana bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim ewet cabuk büyüyorlar cnm biraz daha büyüsün annesi nasıl hareket ettiğini göreceksin bn her gittiğimde hayranlıkla izliyorum devlette kısa görüyorum özel muayeneye gidiyorum iki doktor seçtim cnö diger doktorum uzunca na gösteriyor. Ve söylüyor

amin amin.ben de devlete öylesine gittim taşıncaz sonuçta. bi görüyüm miniği diye gittimdrumu ankaradan seçtim çok iyi bir dr çok ayrıntılı bakıyor.sadece kalbini gördüğümüzde bile uzun uzun göstermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…