- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.301
Meleğim galiba erkek teyzesi olacan güzel isimleri bekliyorumkızlar napıyosunuz bakıyım? mambiam hiç unuturmuyum kuzum sizleri tabiki unutmadım. tatildeydim. bir de tayinim çıktı ev taşıcaz 2 haftaya kadar. hep takip ettim sizi sadece yazamadım çok bulantım var dayanamayacak konumdayım 24 saat midem bulanıyor
Bn sürekli dinleniyor um cnm 14 üncü haftada rahatlarsın cnm hiç iştahı m yoktu. Haşlanmış patates ye cnm. Bndr tatile çıkmak istiyorum ama eşim birşey olacak diye korkuyorne anlatayım canım tatil bile burnumdan geldi bulantılar yüzünden gitmesem daha iyiydi yani.çok halsiz ve yorgunum daha ev toplayacaz oyy oyy.bulantılarım bi geçse rahatlıcam ben de çıkarıyorum hepsen neler yapıyosun? paşamız geliyor galiba hadi hayırlı olsun inşallah.ben de o günlere gelebilecek miyim?
inşallah canım sağlıkla doğsunda. düşüneyim canım aklıma geldikçe yazarım Yağız, çınar...Meleğim galiba erkek teyzesi olacan güzel isimleri bekliyorum
Allah'ın izniyle bir şey olmaz canım çık bence iyi gelir. ben o kadar yol yaptım ki şükür bir şey olmadı.Allahım sana emanet dedim çıktım vallaBn sürekli dinleniyor um cnm 14 üncü haftada rahatlarsın cnm hiç iştahı m yoktu. Haşlanmış patates ye cnm. Bndr tatile çıkmak istiyorum ama eşim birşey olacak diye korkuyor
Bizde kan uyuşmazlığı var kuzum leke gelmemesi lazım o yüzden eşim götürüyorAllah'ın izniyle bir şey olmaz canım çık bence iyi gelir. ben o kadar yol yaptım ki şükür bir şey olmadı.Allahım sana emanet dedim çıktım valla
hımm Allah korusun canım. yakın bir yerlere gidin değişiklik iyidir.Bizde kan uyuşmazlığı var kuzum leke gelmemesi lazım o yüzden eşim götürüyor
Ewet cnm çok sıkıldım bnhımm Allah korusun canım. yakın bir yerlere gidin değişiklik iyidir.
ikna et eşini yap bir değişiklik canım.zaten sıkılmışsın çok bunaldım deEwet cnm çok sıkıldım bn
Cnm bulantı için ilaç kullanıyor musunikna et eşini yap bir değişiklik canım.zaten sıkılmışsın çok bunaldım de
metpamit vermişti dr bir işe yaramadı kullanmıyorum bendeCnm bulantı için ilaç kullanıyor musun
Melek ultrason foto var mıikna et eşini yap bir değişiklik canım.zaten sıkılmışsın çok bunaldım de
Bebişlerimiz birlikte büyüse ne güzel olurduçok küçük halindeki var canım tatilde gittiğim dr vermişti belli bile olmuyor.akşam atıyım.eylül başı kontrole gitcez kendi drumdam büyümüş ve güzel halini alırım
evet ya çok iyi olurdu.ama yine de yakın sayılırlarBebişlerimiz birlikte büyüse ne güzel olurdu
Ewet cnm bu arada tayinin nereye çıktıevet ya çok iyi olurdu.ama yine de yakın sayılırlar
Kastamonu canım bak bu 7+5 dekEwet cnm bu arada tayinin nereye çıktı
Rabbimin mucizesi ya. Küçücük kuzum. Rabbim tamamına erdirsin canımKastamonu canım bak bu 7+5 dekEki Görüntüle 1603679 i hali
amin canım hepimizi inşallah.Allah olmayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin inşallah. dün gördüm ultrasonda daha da büyümüştü daha belliydi her yeri.çok hızlı büyüyorlar.Rabbimin mucizesi ya. Küçücük kuzum. Rabbim tamamına erdirsin canım
Amin cnm yasmin e kumral ada ya ilk heyecana bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim ewet cabuk büyüyorlar cnm biraz daha büyüsün annesi nasıl hareket ettiğini göreceksin bn her gittiğimde hayranlıkla izliyorum devlette kısa görüyorum özel muayeneye gidiyorum iki doktor seçtim cnö diger doktorum uzunca na gösteriyor. Ve söylüyoramin canım hepimizi inşallah.Allah olmayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin inşallah. dün gördüm ultrasonda daha da büyümüştü daha belliydi her yeri.çok hızlı büyüyorlar.
amin amin.ben de devlete öylesine gittim taşıncaz sonuçta. bi görüyüm miniği diye gittimAmin cnm yasmin e kumral ada ya ilk heyecana bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim ewet cabuk büyüyorlar cnm biraz daha büyüsün annesi nasıl hareket ettiğini göreceksin bn her gittiğimde hayranlıkla izliyorum devlette kısa görüyorum özel muayeneye gidiyorum iki doktor seçtim cnö diger doktorum uzunca na gösteriyor. Ve söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?