- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.281
Zor canım ama çalışmak lazımÇok şükür canim... hayat kosturmasi iste... sicaklardan calisilmiyo da yahu
Allah Kerim en hayirlisi olsun... diger kizlar hep tatilde herhalde anlamadim ki... kimsecikler kalmadi.... ?Zor canım ama çalışmak lazımdiğer kızlar nerde
Yok kuzum ya bizi bıraktılar melek Mart annelerine yaziyor diğer arkadaşla Şubat annelerine biz üçümüz kaldık Crazybel ocak annelerineAllah Kerim en hayirlisi olsun... diger kizlar hep tatilde herhalde anlamadim ki... kimsecikler kalmadi.... ?
Çalış kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyorumBen burdayımhummalı çalışmalar devam ediyor olmazsa eylül sonu gibi aşılama yaptircam inşallah
Bende varimm tatildeyim.. Canlarrr burdayim.... Birakmayacam sizzzxiiiYok kuzum ya bizi bıraktılar melek Mart annelerine yaziyor diğer arkadaşla Şubat annelerine biz üçümüz kaldık Crazybel ocak annelerine
Bırakma kuzum. Nasıl gidiyor hamilelikBende varimm tatildeyim.. Canlarrr burdayim.... Birakmayacam sizzzxiii
Canım cinsiyeti belli miBende varimm tatildeyim.. Canlarrr burdayim.... Birakmayacam sizzzxiii
Iyi canim tatil iyi geldi şimdi ikili tarama icin sira bekliyorum cinsiyet belli degil sende belli miBırakma kuzum. Nasıl gidiyor hamilelik
İkili taramay ı yaptırdım cnm. Cinsiyetin e erkek gibi dedi xnmIyi canim tatil iyi geldi şimdi ikili tarama icin sira bekliyorum cinsiyet belli degil sende belli mi
Hadi hayirlisi... inşAllah asilama yaptirmaya gerek kalmadan hayirli haberlerini alirizBen burdayımhummalı çalışmalar devam ediyor olmazsa eylül sonu gibi aşılama yaptircam inşallah
Ooo tosuncuk mu geliyoİkili taramay ı yaptırdım cnm. Cinsiyetin e erkek gibi dedi xnm
Galiba canım güzel erkek ismi yazarsan sevinirim cnmOoo tosuncuk mu geliyohayirli olsun canim
Olsun gonulleri bizimledirYok kuzum ya bizi bıraktılar melek Mart annelerine yaziyor diğer arkadaşla Şubat annelerine biz üçümüz kaldık Crazybel ocak annelerine
Ben hep Kerem ismini koymak isterdim...Galiba canım güzel erkek ismi yazarsan sevinirim cnm
Kerem güzel aklına geldikçe yaz kuzumBen hep Kerem ismini koymak isterdim...
Oğlun olurda kerem ismini sen koyarsın inşallahBen hep Kerem ismini koymak isterdim...
Bnmde coştu cnm günde 9 kez çıkartıyordum şükür azaldı. E anlat bakımkızlar napıyosunuz bakıyım? mambiam hiç unuturmuyum kuzum sizleri tabiki unutmadım. tatildeydim. bir de tayinim çıktı ev taşıcaz 2 haftaya kadar. hep takip ettim sizi sadece yazamadım çok bulantım var dayanamayacak konumdayım 24 saat midem bulanıyor
ne anlatayım canım tatil bile burnumdan geldi bulantılar yüzünden gitmesem daha iyiydi yani.çok halsiz ve yorgunum daha ev toplayacaz oyy oyy.bulantılarım bi geçse rahatlıcam ben de çıkarıyorum hepBnmde coştu cnm günde 9 kez çıkartıyordum şükür azaldı. E anlat bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?