- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.261
Sagol canim dinleniom mecbur sen napyn cinsiyet belli oldu muAllah korusun canım. Kendini yoracaklar işlerden kaçın canım
Canım doktor erkege benziyor dedi. Bende canım arada agrim oluyor. Başka ne var ne yok kuzumSagol canim dinleniom mecbur sen napyn cinsiyet belli oldu mu
Ay kuzucum iyiyim sen nasilsin... ben ayni devam... haberler sizde bu sicaklarda Allah yardimciniz olsun... bir skinti yok inşAllah...Canım nasılsın. Neler yapıyorsun
Canim benim cok gecmis olsun... neyse sonunda hayirlisiyla iyisin cok şükür... kizlar Allah yardimciniz olsun... sicaklarda yormayin kendinizi aman disari falan gunduz cikmayin...Sagol canim dinleniom mecbur sen napyn cinsiyet belli oldu mu
Rabbim sanada nasip etsin inşallah canım. Sıcak çok. Ve ateş basıyor beni.Ay kuzucum iyiyim sen nasilsin... ben ayni devam... haberler sizde bu sicaklarda Allah yardimciniz olsun... bir skinti yok inşAllah...
Hayirli olsun bebegm iyi valla uzaniym ck sicak hic ekjin yok hayatmda sende ne var ne yokCanım doktor erkege benziyor dedi. Bende canım arada agrim oluyor. Başka ne var ne yok kuzum
Sagol bitanem sen nasilsn neler yapionCanim benim cok gecmis olsun... neyse sonunda hayirlisiyla iyisin cok şükür... kizlar Allah yardimciniz olsun... sicaklarda yormayin kendinizi aman disari falan gunduz cikmayin...
Cnm seninde burnun tıkanıyor mu.Hayirli olsun bebegm iyi valla uzaniym ck sicak hic ekjin yok hayatmda sende ne var ne yok
İnşAllah canimcim... duş al bol bolRabbim sanada nasip etsin inşallah canım. Sıcak çok. Ve ateş basıyor beni.
Napim be canim ayniyiz cok sukur yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda... yanliz hic esmiyorSagol bitanem sen nasilsn neler yapion
Esmiyor aynen canimNapim be canim ayniyiz cok sukur yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda... yanliz hic esmiyor
Tikanmaz mi geceleri uyuyamiyorum oluyomus bu sorun takilma canim zor ama dislerm flnda curudu benimCnm seninde burnun tıkanıyor mu.
Masallahhhhh bebisin gelsin ins saltanatini alsin elinden :))Napim be canim ayniyiz cok sukur yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda... yanliz hic esmiyor
Geniz akıntısı yapıyor canım o da daha fazla midem bulanıyor. Kalsiyum al o zaman cnm süt yoğurt fazla tüketTikanmaz mi geceleri uyuyamiyorum oluyomus bu sorun takilma canim zor ama dislerm flnda curudu benim
Hayirlisi inşAllah gülüm...Masallahhhhh bebisin gelsin ins saltanatini alsin elinden :))
Yavrum dislere dikkat. Bnm kizkardesim hamilelikte dislerden dis eti kanamasindan cok cekti. Muhakkak dis doktoruna git ve dis ve diseti muayeneni yaptir... sonra hepsi bir anda dokuluverir. Aman diyimTikanmaz mi geceleri uyuyamiyorum oluyomus bu sorun takilma canim zor ama dislerm flnda curudu benim
Burdayiz yavrucum nasilsin iyi misin?Kızlar nerdesiniz
İyim kuzum sen nasılsın ne var ne yok tatlımBurdayiz yavrucum nasilsin iyi misin?
Çok şükür canim... hayat kosturmasi iste... sicaklardan calisilmiyo da yahuİyim kuzum sen nasılsın ne var ne yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?