kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Geldim kuzum yasmin ben de varım hamile kalmayan hadi kız inşallah hayırlıysa bu ay da biz kalalim
Hamisler dua etmezseniz kuserim bak
Kumral kiz bu ay iftardan sonra ben bir devirip yatiyom... sen napiyon calismalar devam mi bat nezman?

Bnm 32. Gunum bitiyo bakalim 35i gorcem bu ay galiba

Ben de burada seni veeeeee kumrali gormeden gitmeyecemmmm
Sirf siz beklemeyin diye ugrasiyoz canim yaaa... kumral bekletmeyelim kizlari canimcim onlarin duasi bizim calismalar falan bu is olur diyorum ben

Dayanismayla cocuk... Allah im kafayi siyircaz bu gidisle

Kumral kiz bu ay iftardan sonra ben bir devirip yatiyom... sen napiyon calismalar devam mi bat nezman?

Bnm 32. Gunum bitiyo bakalim 35i gorcem bu ay galiba
Yasmin 3 gündür ben de uyuyakaliom walla bulaşıgi yıkıyorum Ohh devriliyorum böyle de çocuk olmaz ki .. bi kere yaptık ayakları mi yukarı diktim uyuyakalmisim öyle sahurda uyandım acele acele duş aldim

Pitircigimin kalbini duyamadik ama gorduk dis degildi rahatladim bos da degil elhamdülillah

Cok sevindim cnm
Bende canim cok korkuyordum valla gecen hafta keseyi gorunce cok şükür. Dış degil dedik sevindik.bugunde kalp sesini duymadik ama gördüm küçük fasulyem orada duruyordu haftaya gidecem inşallah o zamn da kalbini duyarim insallah

Kızlar Nasılsıniz? Memleketteyim takip ediyorum ama çok giremiyorum. Bu ay olmaz diye düşünüyorum çok çalışma yapamadık.sadece 2 kez.regle 14 gün var düşünün yaniii

Canim dr cok yakinlastirip bakti onceden de cikarmadi bendw istemeyi unuttum valla
Cok ultrasona girme cnm bnm cuma günü 7 +5 gün olacak bn doktor begene miyorum özel muayene bir doktor var o iyi ama pahalı patlayacak özel hastane de calısıyor du ayrıldı. Kendi açtı off

Bn gittiğimde 5+5 de kese gördük ama kendisini görmedim doktor da demedi cnm 15 gün sonra gel canlanıp canlanmayacagına bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…