- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.861
Hadi inşallah cnm bnm.Amin gülüm bu kadar dua ile ucabilirim bile :) ... Rabbim takdir eder hayirlisiyla tez zamanda inşAllah gonlumu biliyor... diger kizlara da... kumralada lady02 onlara da hep dua ediyorum...
Benim normalde 31-33 gun ama 35 i gormuslugum de var... bugun 31. Gunum bitti... iki gundur adet olacakmisim gibi asagida bi faaliyet vardi... hani olur ya bi hafif sancilar agrilar falan... simdi o da yok... anlamadim...
Gitmedim cnm burdayım nasıl geçiyor hamile liğinBirakip gittiniz buraları. Neden gittiniz
Iyi diyelim iyi olsun igne dışında kalp sesini duydunmuGitmedim cnm burdayım nasıl geçiyor hamile liğin
Birakip gittiniz buraları. Neden gittiniz
Ben de burada seni veeeeee kumrali gormeden gitmeyecemmmmBurdayiz yavrucum ailenizin en hamile kalamayani ben sizi birakir miyim hic
Cuma gidecem senIyi diyelim iyi olsun igne dışında kalp sesini duydunmu
Nasılsın cnmDualarim sizinle gidermiyiz burdayiz kumralim ill heycn yasmn melegim sayamadgm arkadslarm aklimdasiniz burdayiz gitmiyoz biyere:))
Tez zamanda melegine kavusursun inşallahGeldim kuzum yasmin ben de varım hamile kalmayan hadi kız inşallah hayırlıysa bu ay da biz kalalim
Hamisler dua etmezseniz kuserim bak
İyiym minnosum eskiye gore karnim ve bel agrilarim var yatmaya devam sen nasilsinNasılsın cnm
Yarin canimCuma gidecem sen
Bnmde öyle cnm ama cok bulantim var sürekli çıkartıyorumİyiym minnosum eskiye gore karnim ve bel agrilarim var yatmaya devam sen nasilsin
Bnm 7 bitiyor doktor 15 gün sonra gel demiştiYarin canim
Li testini yaptırdın mı cnmİyiym minnosum eskiye gore karnim ve bel agrilarim var yatmaya devam sen nasilsin
Benimde vardi doktora sole canim 2kutu zofran kullandim gectiBnmde öyle cnm ama cok bulantim var sürekli çıkartıyorum
10gun sonra cikacak dedi sonuc kuzum 1hafta sinra fln yani..buarada bi kutu zofranda 8tane fln varİki
Li testini yaptırdın mı cnm
Ne zmn yapıldı ikili test cnm dua et bebegim. Bebegim sağlıklı olsun bir kaç kez ventolin kullanmak zorunda kaldım10gun sonra cikacak dedi sonuc kuzum 1hafta sinra fln yani..buarada bi kutu zofranda 8tane fln var
11 arti 4 de canim cuma gunuydu sanirim..amin canim ederm tabi ventolin ne ben bilmiyorum 2aydir progestan aliyom ben hala aliyom dusmesin diyeNe zmn yapıldı ikili test cnm dua et bebegim. Bebegim sağlıklı olsun bir kaç kez ventolin kullanmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?