- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.901
İsten cikma cnmOoo hayirli isler o zaman.. performansiniz bol bereketli olsun cnm
sevisneye yoruluyom cidden ya. Bugun kadikoy umraniye kinasi gelinligi derken dolanip durduk... bacaklarim sizliyo... gel de bu halde sevis. Yarin da is var... cikacam bu isten evde yan gelip yatacam cok bunaldim artik ya
oluuuur hiç hayır demem gezme olsun yeterkiAy xnm bnmgel beraber gezelim :))
Canim idrar yollari enfeksiyonu 5 gün var canim adeteSistit nedir cnm bnde dislerim agriyor cnm ya adetine kac gun kaldi cnm zencefil ic cnm ihlamur kaynat
beş gün varsa çıkmaz idrarda canımCanim idrar yollari enfeksiyonu 5 gün var canim adete
suyu çok iç canımCanim idrar yollari enfeksiyonu 5 gün var canim adete
Ah gecmis olsun yavrucum... O zaman sizin 6 ayi bulmaz... cok beklemezsiniz İNŞALLAH .. ben ucuncu 6 ayimi bitirdim3 senedir korunuyorduk canım korunmak zorundaydım ilaç kullanıyordum uykuda geçirdiğim bi nöbet yüzünden
bilmiyorum canımKizlar dise vurulan morfinin vucuttan ne zmn atilir yarin disciye gidecem dolguyu iyi yapamamis galiba sizliyor ve agriyir yirmilik dis mi cikartiyon arkada kabarmis
Icimde icmek gelmiyo ne bielyim eger gece kötü olursam yarin baslayayim o zamanAh be gulum... bazen oyle oluyo ki iki arada bi derede kaliyor insan cok zorlaniyorsan ic ilac... Rabbim hamileyken anestezi almis ameliyat olmuslara bile nur topu gibi bebisler veriyor O nun icin zorluk yok ki... Ilaci icerken Allah im emanetin varsa eger onu sana emanet ettim... de ic...
kız ne olmaması yaaa test yaptım diyoruuum.neyse diğer kızlardan alırız haber inşallah.ben diğer aya kaldım
sağol canım.inşallah hiçbirimizi çok bekletmez AllahımAh gecmis olsun yavrucum... O zaman sizin 6 ayi bulmaz... cok beklemezsiniz İNŞALLAH .. ben ucuncu 6 ayimi bitirdim
Dur enisteme sorayim bi dis teknisyeni enistemKizlar dise vurulan morfinin vucuttan ne zmn atilir yarin disciye gidecem dolguyu iyi yapamamis galiba sizliyor ve agriyir yirmilik dis mi cikartiyon arkada kabarmis
Gecmis olsun cano ya...Bu siralar herkeste yirmilik disler portledi... bnm kocamin 20lik disi de bugun agrimaya basladi...Kizlar dise vurulan morfinin vucuttan ne zmn atilir yarin disciye gidecem dolguyu iyi yapamamis galiba sizliyor ve agriyir yirmilik dis mi cikartiyon arkada kabarmis
Ay amiiin ezan saati Rabbim duysun sesini kabul etsin duani... bunu okuyanlara amin diyenlere bebislerini saglikla hayirla tez zamanda nasip etsin... Amiiinsağol canım.inşallah hiçbirimizi çok bekletmez Allahım
inşallah canım hayırlısı olsun.ama nerden tutarsam elimde kalıyo.test negatif, hislerim yok diyo,ovu.testi de silikleşti,belirti yok eee daha ne olsun olmaması için her şey mevcutCnm illaki testte cikacak diye bir kayde yok cnm hamis olupta idrar testinde cikmayan cok insallah sende onlardansindir
Icimde icmek gelmiyo ne bielyim eger gece kötü olursam yarin baslayayim o zaman
gel birlikte olsun canımKızlar iyi akşamlar sohbetiniz bol olsun
Adete 6 gün var çalışmalar son surat devam bende yumurtlamaya falan bakmıyorum belki olur
Ya heryerin agirirken sabah ise gidip aksam misafir agirlamak ertesi gun ve ertesi gun ve hep ise gitmek zorunda olsan... evde oturup bi kisir gunu yapamadim bugune kadar.. yapamadan olecemçok iyi yapmışsın ne güzel ben evdeydim hep
Kızlar iyi akşamlar sohbetiniz bol olsun
Adete 6 gün var çalışmalar son surat devam bende yumurtlamaya falan bakmıyorum belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?