kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

İsten cikma cnm

Kizlar dise vurulan morfinin vucuttan ne zmn atilir yarin disciye gidecem dolguyu iyi yapamamis galiba sizliyor ve agriyir yirmilik dis mi cikartiyon arkada kabarmis

3 senedir korunuyorduk canım korunmak zorundaydım ilaç kullanıyordum uykuda geçirdiğim bi nöbet yüzünden
Ah gecmis olsun yavrucum... O zaman sizin 6 ayi bulmaz... cok beklemezsiniz İNŞALLAH .. ben ucuncu 6 ayimi bitirdim

Icimde icmek gelmiyo ne bielyim eger gece kötü olursam yarin baslayayim o zaman

Kizlar dise vurulan morfinin vucuttan ne zmn atilir yarin disciye gidecem dolguyu iyi yapamamis galiba sizliyor ve agriyir yirmilik dis mi cikartiyon arkada kabarmis
Dur enisteme sorayim bi dis teknisyeni enistem

Gecmis olsun cano ya...Bu siralar herkeste yirmilik disler portledi... bnm kocamin 20lik disi de bugun agrimaya basladi...

Cnm illaki testte cikacak diye bir kayde yok cnm hamis olupta idrar testinde cikmayan cok insallah sende onlardansindir
inşallah canım hayırlısı olsun.ama nerden tutarsam elimde kalıyo.test negatif, hislerim yok diyo,ovu.testi de silikleşti,belirti yok eee daha ne olsun olmaması için her şey mevcut

Cnmne desem bis insallah agrilarin olmaz cnm gecer seni ck iyi anliyom bnde korunmadigimiz zamanlarda hasta oldugumda ilac icmek istwmezdim insallah gecer sagligina kavusursun
Icimde icmek gelmiyo ne bielyim eger gece kötü olursam yarin baslayayim o zaman

çok iyi yapmışsın ne güzel ben evdeydim hep
Ya heryerin agirirken sabah ise gidip aksam misafir agirlamak ertesi gun ve ertesi gun ve hep ise gitmek zorunda olsan... evde oturup bi kisir gunu yapamadim bugune kadar.. yapamadan olecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…