kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Slm kizlar nasilsiniz canlarim benim napiyorsunz bakim melegim test yaptinmi kumral ada sen nasisin crazybel hamikelik nasil gidiyo yasmin srn nasilsn butun kizlar napiyorsunuz

Slm kizlar nasilsiniz canlarim benim napiyorsunz bakim melegim test yaptinmi kumral ada sen nasisin crazybel hamikelik nasil gidiyo yasmin srn nasilsn butun kizlar napiyorsunuz
Ay canim napim kaynanamlar anamlar gelin alcaz o kosturmalar ugrasip duruyom bn... 19. Gunumdeyim biraktim artik calismayi da... bu tempoyla yakinda komaya gircem zaten..

Sen napiyon canim???

iyiyim canım asıl sen nasılsın nerlerdesin yaaatest yaptım bugün negatif canım.yarın bat adet olmayı bekliyorum.olunca da aslan pençesi kürünü uygulucam işte öylee

Ay canim napim kaynanamlar anamlar gelin alcaz o kosturmalar ugrasip duruyom bn... 19. Gunumdeyim biraktim artik calismayi da... bu tempoyla yakinda komaya gircem zaten..

Sen napiyon canim???
Bnde iyim canim iki gundur giremedim misagirlikteydim bnde adetim son gunlerindeuim leke geliyo bitince baslayacam cnm inssllh olur bu sy senin cnm

Cok dogru canim... biz bakiyoruz deniyoruz birseyler guya ediyoruz ama Rabbim nasip edecekse hersey onune gelir zaten tum kilitler acilir mumkun olmayan mumkun olur... yeter ki sen O na inan gonlune O nu koy... O ne guzel sevgilidir ...

iyiyim canım asıl sen nasılsın nerlerdesin yaaatest yaptım bugün negatif canım.yarın bat adet olmayı bekliyorum.olunca da aslan pençesi kürünü uygulucam işte öylee
İnsallah olmazsin cnm bugun kayinvaldeydim sonra annemde din aksama kadar gezdim kafa dagittim cnm insallah senden guzel haber aliriziin

Kizlar bu ayi cok kotu geciriyorum dislerim agriyo sistitim geçmedi bogazlarim şiş cok kirginim bitkinim esimle kavga ettik ilaclari kullan diyo idrarda cikmadi dun hastanede baktırdik cikmaz demi varsa ??esimde yok iste kullan su ilaçları diyor ne yapayim akil verin bana

İnsallah olmazsin cnm bugun kayinvaldeydim sonra annemde din aksama kadar gezdim kafa dagittim cnm insallah senden guzel haber aliriziin
kız ne olmaması yaaa test yaptım diyoruuum.neyse diğer kızlardan alırız haber inşallah.ben diğer aya kaldım

Bnde iyim canim iki gundur giremedim misagirlikteydim bnde adetim son gunlerindeuim leke geliyo bitince baslayacam cnm inssllh olur bu sy senin cnm
Ooo hayirli isler o zaman.. performansiniz bol bereketli olsun cnm

sevisneye yoruluyom cidden ya. Bugun kadikoy umraniye kinasi gelinligi derken dolanip durduk... bacaklarim sizliyo... gel de bu halde sevis. Yarin da is var... cikacam bu isten evde yan gelip yatacam cok bunaldim artik ya

adete ne kadar vardı?

Sistit nedir cnm bnde dislerim agriyor cnm ya adetine kac gun kaldi cnm zencefil ic cnm ihlamur kaynat

Bnde coj yoruldum dun ayaklarim ck agrimis cnm

Ah be gulum... bazen oyle oluyo ki iki arada bi derede kaliyor insan cok zorlaniyorsan ic ilac... Rabbim hamileyken anestezi almis ameliyat olmuslara bile nur topu gibi bebisler veriyor O nun icin zorluk yok ki... Ilaci icerken Allah im emanetin varsa eger onu sana emanet ettim... de ic...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…