- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.861
kullananlar memnun kalmış okuduğum kadarıyla al benceCanim Afedersin ben zorlanıyorum ilişkide jel olsa iyi olur ama spermi oldurebiliyormys diğer Jelly bu preseed jel sperme turbo takiyormus
Gg de satılıyor sanırım bu ayda onu alcam bakimhe kıızz ben de dün okudum hızlandırıyormuş ne kadarki nerde satılıyo acaba.internetten alınıyo sanırım
ben de diğer ay alırım belki.hadi inşallah vesile olur canımGg de satılıyor sanırım bu ayda onu alcam bakim
Hadi bakım başka denemedigimiz ne kaldı acababen de diğer ay alırım belki.hadi inşallah vesile olur canım
olana kadar her ay denicez bişeyler napak.umut işteHadi bakım başka denemedigimiz ne kaldı acaba
Bi hamile olsam ayyy kız hayali bile guzelolana kadar her ay denicez bişeyler napak.umut işte
güzel tabiii düşününce bile insanın içi kıpır kıpır oluyo dimii.inşallah oluruz da ilan ederiz tüm siteyeeeBi hamile olsam ayyy kız hayali bile guzel
Oo parti yapıcamgüzel tabiii düşününce bile insanın içi kıpır kıpır oluyo dimii.inşallah oluruz da ilan ederiz tüm siteyeee
Kahverengi mi canım öyleyse korkmakizlar ben geldim biz iyi degiliz bugun yine kan geldi kusuyorum bise yiyemiyorum progestan kullaniyorum ama tutunamicak yavrum bana sanirim cok uzgunum(
iyi ol canım iyi.şükür edelim halimizeee.ne halde olan insanlar var yaa.dün sitede bişey okudum kız hamile ama kocası çok hasta ameliyat masasında kalır demişler yaparsak.düşünsene çok üzüldüm yaaa.şükür sağlığımız yerinde canım tek derdimiz bu olsunOo parti yapıcaminşaallah hepimiz en kisa zamanda yaşarız bu mutluluğu
Bugün kendimi iyi hissediyorum dün kötüyüm
canım sakin ol.bu kanamalar normal bence yerini hazırlıyor kuzuuukizlar ben geldim biz iyi degiliz bugun yine kan geldi kusuyorum bise yiyemiyorum progestan kullaniyorum ama tutunamicak yavrum bana sanirim cok uzgunum(
sagoll bebegm..Kahverengi mi canım öyleyse korkma
Ananas ye kuzum inşaallah tutunacak dua et kötü dusunme
progestan verdi doktor bebegm dinlen dedi kalp atisini duyana kadar dusuk riskim varms sancim cok dayanamiyorumcanım sakin ol.bu kanamalar normal bence yerini hazırlıyor kuzuuu
canım inşallah atlatırsın bu günleri.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin.dinlenprogestan verdi doktor bebegm dinlen dedi kalp atisini duyana kadar dusuk riskim varms sancim cok dayanamiyorum
insallah bebgm ins yarin guzel haberlerni alrz adaminda 16mayistacanım inşallah atlatırsın bu günleri.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin.dinlen
amam kuzum esim gec gelck ama silerm yarin alir sagol bebegmCanım ananas bebisin tutunmasini sagloyormus diye biliyorum
Allah ın izniyle tutunacak bebisin sanat
amam kuzum esim gec gelck ama silerm yarin alir sagol bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?