- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.841
ayy yeni gördüm msjını canım.hormonları dengeliyor.hamileliği kolaylaştırıyor böylece.saraçoğlu'nun kürü.kullan benceO nasil bisey neye yariyor canim bende kullanayim
Azimli kız seni inşaallah ise yarar canım benimbi de polen almıştım sabahları birer kaşık onu kullancam
öyle düşünme canım yaa evet olacağı varsa olur ama bunlar da vesile işte.Soğan yaptım daha önce artık bişey yapmak istemiyorum canım olacağı varsa olur NAPIM yok ayağını kaldır kahve iç yastık koy zikkimin dibi çok bunaldim
bu bitki canım çay olarak tüketiyosun yaniO nasil bisey neye yariyor canim bende kullanayim
Evet vesile de insan böyle şeyler yapınca daha çok umitleniyor sonra fos bari yapmiyimöyle düşünme canım yaa evet olacağı varsa olur ama bunlar da vesile işte.
amiiiiiin inşallah inşallahEvet vesile de insan böyle şeyler yapınca daha çok umitleniyor sonra fos bari yapmiyim
Benim koca hep uyur ev sessiz ruhsuz
Allah im insaallah en yakın zamanda bize de nasip eder
Bende yapayim olursam olmm inşallah da ama yok gibi bende de canimbu bitki canım çay olarak tüketiyosun yani
inşallah canım.ama yap bence faydası olan çok olmuşBende yapayim olursam olmm inşallah da ama yok gibi bende de canim
Hasta oldun mu melegimamiiiiiin inşallah inşallah
yok canım daha olmadım bat yarın.ama olcam hissediyorumHasta oldun mu melegim
Selam kizlar inşallah olmazsın canımyok canım daha olmadım bat yarın.ama olcam hissediyorum
selam canım.inşallah.evet erken olursun bencede yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynıydı diye hatırlıyorumSelam kizlar inşallah olmazsın canım
Benimde 16 mayis ama ben bu ay erken yumurtladim daha erken olurum sanirim
Evet canim senle yumurtladim benselam canım.inşallah.evet erken olursun bencede yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynıydı diye hatırlıyorum
eveeetEvet canim senle yumurtladim benkahve yaptık crazy tekniği yaptık
Dur bi ariyimeveeetmambia neden hiç gelmiyor yaaa bilgin var mı
hahahaDur bi ariyimhaberim yok kız çalışma yapıyordur o
Yorulmustur çok calistiysa mambia duymasınhahahane biliyim yaaa insan bi uğramaz mı bacııı merak ettik burada.24saat çalışma yapmıyorya
Yorulmustur çok calistiysa mambia duymasın
Canın preseed jel kullandın mi hiç
Canim Afedersin ben zorlanıyorum ilişkide jel olsa iyi olur ama spermi oldurebiliyormys diğer Jelly bu preseed jel sperme turbo takiyormusyok canım kullanmadım.ama bi daha ki ay deneyebilirim olmazsa yine.sen alcan mı
Canim Afedersin ben zorlanıyorum ilişkide jel olsa iyi olur ama spermi oldurebiliyormys diğer Jelly bu preseed jel sperme turbo takiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?