- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.821
Yok canım hiç sanmıyorum anca regl haberimi veririm ben
Yawwww takma kafaniii hazirani bekleriz bebekimmm
Esime kizdim
Evet bazilarinda hic belirti olmuyo... en iyi hamilelik belirtisi adet olmamayi beklemekbendede yktu sadece atesim varmis bazilarinda hic olmuyo bekleyelim canim ovulasyn tetn varsa yap bi
2.denememiz ama 3 senedir bekliyoruz.o yüzden yorulduuummay niye oyle diyon yahu... ne kadardir deniyon sen?
full haziranciyiz :)
Canimmm cok hastayim usutmusum acile gittik idrarda test yapildi cikmadi belki cikmaya bilr 6 gun var dr antibiyotik verdi ama ben 6 gun bekleyecem sonra kullanmayi düşünüyorum. .cok yorgun ve bitkinim suankızlar neden hiç girmiyosunuz yaaa
geçmiş olsun canım.evet kullanma bencede.ılık limonlu su iç bol bol canımCanimmm cok hastayim usutmusum acile gittik idrarda test yapildi cikmadi belki cikmaya bilr 6 gun var dr antibiyotik verdi ama ben 6 gun bekleyecem sonra kullanmayi düşünüyorum. .cok yorgun ve bitkinim suan
hayırdır niye canım ya?ne oldu kıslar sizeee dövcem hepinizi haaaIyi akşamlar kızlar benim hiç enerji yok çok skldm
Bilmem ki çok yorgun hissediyorum kendimi 30 yaşında olmam hala çocuk sahibi olmamam uzuyor öyle şeyler depresyonda sanirimhayırdır niye canım ya?ne oldu kıslar sizeee dövcem hepinizi haaa
canım zamanımız gelmemiş demekki daha napalımBilmem ki çok yorgun hissediyorum kendimi 30 yaşında olmam hala çocuk sahibi olmamam uzuyor öyle şeyler depresyonda sanirim
Insaallah canımcanım zamanımız gelmemiş demekki daha napalıminsan bazen ümitsizliğe düşüyor ama bence bu şeytanın bir oyunu. Allah isterse hiçbir şey engel değil bebeğimizin olmasına canım bunu unutma ve kendini depresyona sokma.ben de öyleydim biliyosun ama artık daha net anlıyorum herşeyi.vakti var canım beklicez.inşallah çok bekletmeden nasip eder Allah'ım
dayanamayıp yaptım negatif.ovu.testim koyu ama ovuya güvenmiyorum.bu ay da yok yani.yarın testere dişli aslan pençesine başlıcam inşallahInsaallah canım
Sen naptın gebelik testi yaptın mi bugun
O nasil bisey neye yariyor canim bende kullanayimdayanamayıp yaptım negatif.ovu.testim koyu ama ovuya güvenmiyorum.bu ay da yok yani.yarın testere dişli aslan pençesine başlıcam inşallah
Soğan için mi canın hicdayanamayıp yaptım negatif.ovu.testim koyu ama ovuya güvenmiyorum.bu ay da yok yani.yarın testere dişli aslan pençesine başlıcam inşallah
evet kullandım bu ay 15 gün.şimdi de testereye geçecem inşallahSoğan için mi canın hic
Şifa olsun canımevet kullandım bu ay 15 gün.şimdi de testereye geçecem inşallah
amin canım.sen bir şey yapmıyon muuuŞifa olsun canım
bi de polen almıştım sabahları birer kaşık onu kullancamŞifa olsun canım
Soğan yaptım daha önce artık bişey yapmak istemiyorum canım olacağı varsa olur NAPIM yok ayağını kaldır kahve iç yastık koy zikkimin dibi çok bunaldimamin canım.sen bir şey yapmıyon muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?