- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.701
var canım geçen gün yaptım çok silikti güvenmiyorum ona fazla.yaparım akşama doğruInsaallah hamilesin dir canım ovulasyon testin var mı peki varsa onu yap bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var canım geçen gün yaptım çok silikti güvenmiyorum ona fazla.yaparım akşama doğruInsaallah hamilesin dir canım ovulasyon testin var mı peki varsa onu yap bakim
Senin bat 11 Mayıs daha erken ama canımvar canım geçen gün yaptım çok silikti güvenmiyorum ona fazla.yaparım akşama doğru
inşallah canım bakalım bekliyorum.yine de umutlu olmamaya çalışıyorum.yoksa yine üzülcemŞimdi silik olur belki gününde koyu çıkar inşaallah
çok üzülürüm negatif olursa.adeti bekleyim diyorum canım.son attığım testlerde görüyo musun sen ama baya bi yaklaştırman lazım.off yaa bi sabredemedimCanım sağlık ocagina git bi kan testi yapsınlar
Ince bir çizgi var di mi
Bence gıt yaptir stresten kurtul canım
kızlar hüsrana uğramaktan korkuyoruuummo yüzden gitmek istemiyorum.en azından 1-2 gün daha beklemem gerekiyor gibi hissediyorumMelek bncede saglik ocagina yaptir cnm
inşallah canım.vardır canım olmaz olur muuu hiçMerhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim.3 ay once sag tarafimda 2 tane cikolata kistim oldunu ogrendim.bir kizim var ikinciyi istiyorum simdi.drum sol taraf temiz ordan yola cikalim dedim bu ay serephone kullandim sol tarafta 2 yumurta olustu.biri 18 digeri 21 iken çatlatma ignesi oldum dum ama bugun karnim tas gibi sag kasikgimda agrim yine umutsuzum insallah hepimiz olur.catlatma ignesiyle hamile kalan yokmudur.
Cuma gunu kan testi ver o zaman cnmkızlar hüsrana uğramaktan korkuyoruuummo yüzden gitmek istemiyorum.en azından 1-2 gün daha beklemem gerekiyor gibi hissediyorum
cuma verirsem pazartesiye mi çıkar?belki özelde yaptırırım bilmiyorum nedense yaptırmak gelmiyor içimdenCuma gunu kan testi ver o zaman cnm
evet canım c ye göre ince bi çizgi görüyorum bende son testlerde.inşallah vardır yaaInce bir çizgi var di mi
Bence gıt yaptir stresten kurtul canım
Sabahtan verirsen oglene cijar sonuc cnm sen kendini nasil rahat hissedeceksen iyle yap cnmcuma verirsem pazartesiye mi çıkar?belki özelde yaptırırım bilmiyorum nedense yaptırmak gelmiyor içimden
okul tam gün canım köy okulu çok erken gidiyorum sabah veremem malesefSabahtan verirsen oglene cijar sonuc cnm sen kendini nasil rahat hissedeceksen iyle yap cnm
Adet gunu bekle o zmn cnm ya da cuma aksami acilde ver kaniokul tam gün canım köy okulu çok erken gidiyorum sabah veremem malesef