• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kızlar yaptım test yine silik çizgi zor görüyorum yani.resim atsam göremezsiniz bence o kadar silik

2015-05-06 16.20.16.jpg
2015-05-06 16.19.25.jpg

Merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim.3 ay once sag tarafimda 2 tane cikolata kistim oldunu ogrendim.bir kizim var ikinciyi istiyorum simdi.drum sol taraf temiz ordan yola cikalim dedim bu ay serephone kullandim sol tarafta 2 yumurta olustu.biri 18 digeri 21 iken çatlatma ignesi oldum dum ama bugun karnim tas gibi sag kasikgimda agrim yine umutsuzum insallah hepimiz olur.catlatma ignesiyle hamile kalan yokmudur.

Merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim.3 ay once sag tarafimda 2 tane cikolata kistim oldunu ogrendim.bir kizim var ikinciyi istiyorum simdi.drum sol taraf temiz ordan yola cikalim dedim bu ay serephone kullandim sol tarafta 2 yumurta olustu.biri 18 digeri 21 iken çatlatma ignesi oldum dum ama bugun karnim tas gibi sag kasikgimda agrim yine umutsuzum insallah hepimiz olur.catlatma ignesiyle hamile kalan yokmudur.
inşallah canım.vardır canım olmaz olur muuu hiç

ama ne olursa olsun hayırlısı olsun kızlar.çok düşünmemeye çalışcam.geçen ay umutlanıp nasıl üzüldüğümü çok net hatırlıyorum

Back