- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.681
Resimleri büyutup baktim 3 olan da hafif var sakimmmmm yaaaa insallaaaaahhhhhh2.3. resim flaşlı canım ışık alan yerde değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimleri büyutup baktim 3 olan da hafif var sakimmmmm yaaaa insallaaaaahhhhhh2.3. resim flaşlı canım ışık alan yerde değil
canım bende görüyorum ama diyorumki acaba testin içi çizik de ondan mı görüyorum diyom.çünkü normal bakınca görmüyorum.Aaaaaa canim 3 de klgozukuyo yaaaa
Evde varmis nasilbolsa cnm yarin sekizde ilk idrarinla yap cnm usenmeumutlanmak istemiyorum canım yaa kesin adet günümü beklerim.yoksa çok üzülürüm
inşallah canım dur bi ateşimi ölçüyüm ama dün ölçtüm düşüktüResimleri büyutup baktim 3 olan da hafif var sakimmmmm yaaaa insallaaaaahhhhhh
Amannnn heyecan yaptimmm yaaaaa insallah acarsin kapiyi bu ay enaz birimiz olalim bariinşallah canım dur bi ateşimi ölçüyüm ama dün ölçtüm düşüktü
canım dil altından ölçüm yaptım 36,9 yüksek sayılmaz sanki.hem de adetten önce yüksek oluyo galiba.inşallah canım yaa hepimize nasip olsun.oyy kafamda deli sorular yapmasam iyiydibi de hemen gördüm fotoyu çekerken yani zaman da geçmemişti o şüphelendiriyor beni.ama normal bakınca göremiyorum işte.hayırlısı olsun kaptırmıcam kendimi bu kezAmannnn heyecan yaptimmm yaaaaa insallah acarsin kapiyi bu ay enaz birimiz olalim bari
inşallah yaparım.sabahları çok huysuz oluyorum uykudan dolayıEvde varmis nasilbolsa cnm yarin sekizde ilk idrarinla yap cnm usenme
Canim normal isimiz 36.5 kadar olur seninki yuksek canim insallah olurcanım dil altından ölçüm yaptım 36,9 yüksek sayılmaz sanki.hem de adetten önce yüksek oluyo galiba.inşallah canım yaa hepimize nasip olsun.oyy kafamda deli sorular yapmasam iyiydibi de hemen gördüm fotoyu çekerken yani zaman da geçmemişti o şüphelendiriyor beni.ama normal bakınca göremiyorum işte.hayırlısı olsun kaptırmıcam kendimi bu kez
inşallah canım.ayyy ne heyecanmış ya teste bakıp bakıp duruyorum.Koyu olsa seviçten delirirdim galibaİnşallah hepimize kısmet etsin Allah'ım.canım tam olmadı bu ay dediğim an böyle bişey yaşadım eğer varsa çok şaşırcam çünkü belirti falan yookkkCanim normal isimiz 36.5 kadar olur seninki yuksek canim insallah olur
Canim yaaaaa biraz sivi alma yine yapsana 3 4 gibi bidaha bakalimcanım dil altından ölçüm yaptım 36,9 yüksek sayılmaz sanki.hem de adetten önce yüksek oluyo galiba.inşallah canım yaa hepimize nasip olsun.oyy kafamda deli sorular yapmasam iyiydibi de hemen gördüm fotoyu çekerken yani zaman da geçmemişti o şüphelendiriyor beni.ama normal bakınca göremiyorum işte.hayırlısı olsun kaptırmıcam kendimi bu kez
inşallah yaparım.sabahları çok huysuz oluyorum uykudan dolayı
İnsallah gebesindir bnde ovulasyon kullansammi diye dusunuyominşallah yaparım.sabahları çok huysuz oluyorum uykudan dolayı
Canim balkona koy bi arkadasimbyapmisti cikmamisti oda balkona cope atacakmis copun agzi kapali diye balkonun duvarina koymus biraz zamn gecmis pembe olmus cizgi cildirmisti sevincten o ay hamileydiinşallah canım.ayyy ne heyecanmış ya teste bakıp bakıp duruyorum.Koyu olsa seviçten delirirdim galibaİnşallah hepimize kısmet etsin Allah'ım.canım tam olmadı bu ay dediğim an böyle bişey yaşadım eğer varsa çok şaşırcam çünkü belirti falan yookkk
Umut dünyasi. Iste gineste koru h3hehheCanim balkona koy bi arkadasimbyapmisti cikmamisti oda balkona cope atacakmis copun agzi kapali diye balkonun duvarina koymus biraz zamn gecmis pembe olmus cizgi cildirmisti sevincten o ay hamileydi
tamam canım kestim sıvı almayı 4 te yapayım o zamanCanim yaaaaa biraz sivi alma yine yapsana 3 4 gibi bidaha bakalim
inşallahcanım.kullan bence ne zaman yumurtladığını net görüyosun çünkü iyi oluyoİnsallah gebesindir bnde ovulasyon kullansammi diye dusunuyom
yaaa.e dur bi koyuyum o zaman.ama bende geçen ay çıkmıştı öyle çizgiler saatler sonra.buharlaşma çizgisiydi yaniiiCanim balkona koy bi arkadasimbyapmisti cikmamisti oda balkona cope atacakmis copun agzi kapali diye balkonun duvarina koymus biraz zamn gecmis pembe olmus cizgi cildirmisti sevincten o ay hamileydi
Cnm bnmde oyle oldu atmadim ikinci cizgi cikti bir saat sonnra doktota gittim kan testi vetdim sonuc negatif doktora soyledim ilkk bes dakikayi dikkate al dedi durdukca kirlendigi icin oyle oluyormusCanim balkona koy bi arkadasimbyapmisti cikmamisti oda balkona cope atacakmis copun agzi kapali diye balkonun duvarina koymus biraz zamn gecmis pembe olmus cizgi cildirmisti sevincten o ay hamileydi
Melek 3. Testte bişiler gördüm sanki
canım hiç bilmiyorum ya pek inanasım gelmiyor.nerden yaptıysam kendimi heyecanlandırdım keşke yapmasaydım.hala yok gibi hissediyorum.inşallah yanılıyorumdur.Melek 3. Testte bişiler gördüm sanki
Insaallah hamilesin dir canım ovulasyon testin var mı peki varsa onu yap bakimcanım hiç bilmiyorum ya pek inanasım gelmiyor.nerden yaptıysam kendimi heyecanlandırdım keşke yapmasaydım.hala yok gibi hissediyorum.inşallah yanılıyorumdur.