• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Amannnn heyecan yaptimmm yaaaaa insallah acarsin kapiyi bu ay enaz birimiz olalim bari
canım dil altından ölçüm yaptım 36,9 yüksek sayılmaz sanki.hem de adetten önce yüksek oluyo galiba.inşallah canım yaa hepimize nasip olsun.oyy kafamda deli sorular yapmasam iyiydi:KK70:bi de hemen gördüm fotoyu çekerken yani zaman da geçmemişti o şüphelendiriyor beni.ama normal bakınca göremiyorum işte.hayırlısı olsun kaptırmıcam kendimi bu kez

canım dil altından ölçüm yaptım 36,9 yüksek sayılmaz sanki.hem de adetten önce yüksek oluyo galiba.inşallah canım yaa hepimize nasip olsun.oyy kafamda deli sorular yapmasam iyiydi:KK70:bi de hemen gördüm fotoyu çekerken yani zaman da geçmemişti o şüphelendiriyor beni.ama normal bakınca göremiyorum işte.hayırlısı olsun kaptırmıcam kendimi bu kez
Canim normal isimiz 36.5 kadar olur seninki yuksek canim insallah olur

Canim normal isimiz 36.5 kadar olur seninki yuksek canim insallah olur
inşallah canım.ayyy ne heyecanmış ya teste bakıp bakıp duruyorum.Koyu olsa seviçten delirirdim galiba:KK70:İnşallah hepimize kısmet etsin Allah'ım.canım tam olmadı bu ay dediğim an böyle bişey yaşadım eğer varsa çok şaşırcam çünkü belirti falan yookkk

Canim yaaaaa biraz sivi alma yine yapsana 3 4 gibi bidaha bakalim

inşallah canım.ayyy ne heyecanmış ya teste bakıp bakıp duruyorum.Koyu olsa seviçten delirirdim galiba:KK70:İnşallah hepimize kısmet etsin Allah'ım.canım tam olmadı bu ay dediğim an böyle bişey yaşadım eğer varsa çok şaşırcam çünkü belirti falan yookkk
Canim balkona koy bi arkadasimbyapmisti cikmamisti oda balkona cope atacakmis copun agzi kapali diye balkonun duvarina koymus biraz zamn gecmis pembe olmus cizgi cildirmisti sevincten o ay hamileydi

Canim balkona koy bi arkadasimbyapmisti cikmamisti oda balkona cope atacakmis copun agzi kapali diye balkonun duvarina koymus biraz zamn gecmis pembe olmus cizgi cildirmisti sevincten o ay hamileydi
Umut dünyasi. Iste gineste koru h3hehhe

yaaa.e dur bi koyuyum o zaman.ama bende geçen ay çıkmıştı öyle çizgiler saatler sonra.buharlaşma çizgisiydi yaniii

Cnm bnmde oyle oldu atmadim ikinci cizgi cikti bir saat sonnra doktota gittim kan testi vetdim sonuc negatif doktora soyledim ilkk bes dakikayi dikkate al dedi durdukca kirlendigi icin oyle oluyormus

index.php
index.php
index.php
Melek 3. Testte bişiler gördüm sanki

Back