- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.661
Adetin bitti ise basla cnm.xalismalara tuplerin acikmis hic korkma cnm yumurta icinde ilac verirlermambia canım.. ne zaman başlıyım hemen mi? 28 nisanda oldum en son..26-27 günde bir adet olurum..
Bi git cnm doktor ne diecek sonycu soyle.merak ederim seni.insallah iyivhaber verirsin korkulacak birsey degildirvinsallahkizlar giremedim gittikce fenalasiyorum kahverengi akintim artio kasik agrilarim fenalasyrm ayiptir solemesi ishal olmisim agladim ben aglayinca esim cektigim aciya agladi okadar kotuyum dusunun bugun esim seni bgoturcem doktora die ayaga kalkamiyorum kizlar cok fenaym giremedim bebegim
Gebeluk testi demi cnmkızlar günaydın bugün boş günüm dersim yok.biliyosunuz bat 11 mayıs test yaptım böyle çıktı.normal bakınca görmüyorum ama flaş açık çekince ya da ışıkta bakınca böyle testler.ilk foto da flaşsız.ne diyosunuz kızlar? acaba hani kağıdı tırnağınla çizersinya acaba diyorum testin içi mi çizikanladınız dimi beni?ayyy heyecan yaptım ama ümitlenmek istemiyooommm
Goremiyorum benncanimmkızlar günaydın bugün boş günüm dersim yok.biliyosunuz bat 11 mayıs test yaptım böyle çıktı.normal bakınca görmüyorum ama flaş açık çekince ya da ışıkta bakınca böyle testler.ilk foto da flaşsız.ne diyosunuz kızlar? acaba hani kağıdı tırnağınla çizersinya acaba diyorum testin içi mi çizikanladınız dimi beni?ayyy heyecan yaptım ama ümitlenmek istemiyooommm
Canim testi koyu bir zeminde cek bakalim yine koykızlar günaydın bugün boş günüm dersim yok.biliyosunuz bat 11 mayıs test yaptım böyle çıktı.normal bakınca görmüyorum ama flaş açık çekince ya da ışıkta bakınca böyle testler.ilk foto da flaşsız.ne diyosunuz kızlar? acaba hani kağıdı tırnağınla çizersinya acaba diyorum testin içi mi çizikanladınız dimi beni?ayyy heyecan yaptım ama ümitlenmek istemiyooommm
canım bi dr git kıyamam yaaakizlar giremedim gittikce fenalasiyorum kahverengi akintim artio kasik agrilarim fenalasyrm ayiptir solemesi ishal olmisim agladim ben aglayinca esim cektigim aciya agladi okadar kotuyum dusunun bugun esim seni bgoturcem doktora die ayaga kalkamiyorum kizlar cok fenaym giremedim bebegim
evet canım ne diyosunGebeluk testi demi cnm
Cnm bn bursey goremedim telden kaynakli ucuz gebelik testleri varys onlardan al yap yarin sabah ilk idrarinla yap cnmkızlar günaydın bugün boş günüm dersim yok.biliyosunuz bat 11 mayıs test yaptım böyle çıktı.normal bakınca görmüyorum ama flaş açık çekince ya da ışıkta bakınca böyle testler.ilk foto da flaşsız.ne diyosunuz kızlar? acaba hani kağıdı tırnağınla çizersinya acaba diyorum testin içi mi çizikanladınız dimi beni?ayyy heyecan yaptım ama ümitlenmek istemiyooommm
kısss zaten koyu zeminde yaaaCanim testi koyu bir zeminde cek bakalim yine koy
Canimmm saglikli ise tutunir saglik ise tutinmaz hakkinda hayrlisini isteyelim insallah uzulme rabbim o kadar kusursuz isliyorki bunu sana sadece tevekkul kaliyor. Bos gebelik diş gebelik ve 5 haftalik dusukten sonra bunu anladim hakkina hayirlisi olsun canimkizlar giremedim gittikce fenalasiyorum kahverengi akintim artio kasik agrilarim fenalasyrm ayiptir solemesi ishal olmisim agladim ben aglayinca esim cektigim aciya agladi okadar kotuyum dusunun bugun esim seni bgoturcem doktora die ayaga kalkamiyorum kizlar cok fenaym giremedim bebegim
Hayir hayir isik almasin yani onu dedim sadece flasla c3k
evet canım ne diyosun
telden mi bakıyosun canım gözükmez o zaman.yaa ben görüyorum da emin olamıyorum.test bol evde canım ama hiç kalkıp yapamam sabahın köründee.bugün dersim yoktu evdeyim ondan yaptm.başıma iş açtım durduk yeree düşün dur şimdi işin yoksa oooyyy oyCnm bn bursey goremedim telden kaynakli ucuz gebelik testleri varys onlardan al yap yarin sabah ilk idrarinla yap cnm
Bi atesini ölç bakalimevet canım ne diyosun
2.3. resim flaşlı canım ışık alan yerde değilHayir hayir isik almasin yani onu dedim sadece flasla c3k
Aaaaaa canim 3 de klgozukuyo yaaaakızlar günaydın bugün boş günüm dersim yok.biliyosunuz bat 11 mayıs test yaptım böyle çıktı.normal bakınca görmüyorum ama flaş açık çekince ya da ışıkta bakınca böyle testler.ilk foto da flaşsız.ne diyosunuz kızlar? acaba hani kağıdı tırnağınla çizersinya acaba diyorum testin içi mi çizikanladınız dimi beni?ayyy heyecan yaptım ama ümitlenmek istemiyooommm
umutlanmak istemiyorum canım yaa kesin adet günümü beklerim.yoksa çok üzülürümEger cizgide kiyulasma olursa yarin sabah kinde diktora gidip.kan testi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?