kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kizlar giremedim gittikce fenalasiyorum kahverengi akintim artio kasik agrilarim fenalasyrm ayiptir solemesi ishal olmisim agladim ben aglayinca esim cektigim aciya agladi okadar kotuyum dusunun bugun esim seni bgoturcem doktora die ayaga kalkamiyorum kizlar cok fenaym giremedim bebegim

kızlar günaydın bugün boş günüm dersim yok.biliyosunuz bat 11 mayıs test yaptım böyle çıktı.normal bakınca görmüyorum ama flaş açık çekince ya da ışıkta bakınca böyle testler.ilk foto da flaşsız.ne diyosunuz kızlar? acaba hani kağıdı tırnağınla çizersinya acaba diyorum testin içi mi çizikanladınız dimi beni?ayyy heyecan yaptım ama ümitlenmek istemiyooommm

Bi git cnm doktor ne diecek sonycu soyle.merak ederim seni.insallah iyivhaber verirsin korkulacak birsey degildirvinsallah

Gebeluk testi demi cnm

Goremiyorum benncanimm

Canim testi koyu bir zeminde cek bakalim yine koy

canım bi dr git kıyamam yaaa

Cnm bn bursey goremedim telden kaynakli ucuz gebelik testleri varys onlardan al yap yarin sabah ilk idrarinla yap cnm

Canimmm saglikli ise tutunir saglik ise tutinmaz hakkinda hayrlisini isteyelim insallah uzulme rabbim o kadar kusursuz isliyorki bunu sana sadece tevekkul kaliyor. Bos gebelik diş gebelik ve 5 haftalik dusukten sonra bunu anladim hakkina hayirlisi olsun canim

Cnm bn bursey goremedim telden kaynakli ucuz gebelik testleri varys onlardan al yap yarin sabah ilk idrarinla yap cnm
telden mi bakıyosun canım gözükmez o zaman.yaa ben görüyorum da emin olamıyorum.test bol evde canım ama hiç kalkıp yapamam sabahın köründee.bugün dersim yoktu evdeyim ondan yaptm.başıma iş açtım durduk yeree düşün dur şimdi işin yoksa oooyyy oy

Aaaaaa canim 3 de klgozukuyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…