- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.641
çok okudum kk'da gecikenleri.kişiye göre değişiyo galibaYok cnm bnde ictim sogan suyu hic gecikmedi aksine iki gun once olurum hep
Massallah canim kizlar tarihiniz hep ayni hepiniz hamis oluyormusunuz ana topik patlar supermolurMwlek bu ay gun asiri olmadi ya hergun yaptik bi hafta boyunca simdi icimizden gelmiyo hahahag
Yok cnm psikolojiktir onlarin korunmuyorlarsa kac kisi icti tanidiklarim aksine duzenliyor sen inan kizum insallah olur allahim evlat yoklugunu gostermesin bizede o duyguyu ve evlat kokusunu tattirid insallahçok okudum kk'da gecikenleri.kişiye göre değişiyo galiba
amin canım inşallahYok cnm psikolojiktir onlarin korunmuyorlarsa kac kisi icti tanidiklarim aksine duzenliyor sen inan kizum insallah olur allahim evlat yoklugunu gostermesin bizede o duyguyu ve evlat kokusunu tattirid insallah
Ay canım adet bitiminde hemen başla inşaallah kuzum Allah dualarimizi kabul etsinBnmki anliyor cnm :) galiba cnm eee napiyon cnm bnm adetim oldu' adetimden bir gun once baslamistik cnm ertesi gun adetim oldu adet bitince baslayacagiz uc aylardayiz cnm cok dua edelim inanalim olacagina cnm bu arada mubarek gunleri birbirimizebir gun onceden soyleyellim o gun olmasin cnm iliski
zaten kalması imkansız canım sünger mi var içindeMelek geri cikiyor hepsi ya( o seyler
Tamam cnm yok bnde ya eriniyorum gun asiri nasil deneyeceksem artik :)) gittigimde sorarim doktoruma[/QUOTE]niye yokki canım yaaa.dra gidersen bi sor bunu.bir de arttırıcı besinler tüketmeye dikkat et.mesela tarçın gibi
Gecercnm g
ecer gecer
Zaten bos zaman yok ki is ev misafir kardesimin dugun telasi temizlik koca tum vaktimi aliyor... is de stresli... yuce Rabbim dualarimi kabul etmezse bu ay da diger aylar gibi olcak...geçer geçer başka uğraşlar bul canım
Ohh canım en güzeli hadi bakalimKizlar 6 ay olmazsaa tatile cikacaz biz yumurtlama doneminde balayi yapalim dedik heheheheh
Artik olmuyo mekan degisikligi yapalim dedikOhh canım en güzeli hadi bakalim
Calismalara basla o zaman cnm bnde adetim biter bitmez allahin izni ile basLayacam cnm
canım özel doktora mı gidiyorsunmerhaba kızlar.. bugün doktora gittim ve sonuçlar yüksek olduğundan doktorum rahim filmi çekelim dedi.. çektirdim ama çok zorlandım film çektirirkenneyseki tüplerim açıkmış ama yumurtlamam çok azmış
adet olduğumda gidicem ve aşılama yapıcaz.. aşılama olmazsa tüp bebek deneriz dedi.. maalesef durumlar böyle..
aşılama yaptıran var mı kızlar aramızda? ne zaman yapılıyor?
canım özel doktora mı gidiyorsun
anladım canım sağoldoktorum tıp fakültesinde.. ama öğleden sonraları özelde çalışıyor.. filmi özelde çektirdim..
merhaba kızlar.. bugün doktora gittim ve sonuçlar yüksek olduğundan doktorum rahim filmi çekelim dedi.. çektirdim ama çok zorlandım film çektirirkenneyseki tüplerim açıkmış ama yumurtlamam çok azmış
adet olduğumda gidicem ve aşılama yapıcaz.. aşılama olmazsa tüp bebek deneriz dedi.. maalesef durumlar böyle..
aşılama yaptıran var mı kızlar aramızda? ne zaman yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?