kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ay canım adet bitiminde hemen başla inşaallah kuzum Allah dualarimizi kabul etsin

Melek soğan suyu benim adeti 3 gün geciktirdi. Normalde hiç gecikmezdi.
Canım geçmiş olsun bu arada çok yorgun kendini

Melek geri cikiyor hepsi ya ( o seyler
zaten kalması imkansız canım sünger mi var içindebenim de çıkıyor.önemli olan meninin içindeki spermin yumurtaya ilerlemesi.[/QUOTE]
Ay kizlar alemsiniz... hepimizden cikiyor canim merak etme..

niye yokki canım yaaa.dra gidersen bi sor bunu.bir de arttırıcı besinler tüketmeye dikkat et.mesela tarçın gibi
Tamam cnm yok bnde ya eriniyorum gun asiri nasil deneyeceksem artik :)) gittigimde sorarim doktoruma[/QUOTE]
Ben de cok useniyorum ya... plan yapiom valla yemek cay seviş yarim saat yat banyo saat 12 zaten pefff

Kizlar 6 ay olmazsaa tatile cikacaz biz yumurtlama doneminde balayi yapalim dedik heheheheh

merhaba kızlar.. bugün doktora gittim ve sonuçlar yüksek olduğundan doktorum rahim filmi çekelim dedi.. çektirdim ama çok zorlandım film çektirirken neyseki tüplerim açıkmış ama yumurtlamam çok azmış

adet olduğumda gidicem ve aşılama yapıcaz.. aşılama olmazsa tüp bebek deneriz dedi.. maalesef durumlar böyle..
aşılama yaptıran var mı kızlar aramızda? ne zaman yapılıyor?

canım özel doktora mı gidiyorsun

Bna da doktor asilama olmadi tup bebek deneriz defi ama simdi herkes daha erken diyip duruyor kafam cok karisk psikolojik destek almayi bile dusunuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…